Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Ζώδια Κριός .

Ελάτε, ανεβάστε την ένταση! Είστε στα καλύτερά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, άρα όσο πιο τολμηροί και θορυβώδεις, τόσο το καλύτερο. Αυτή η άγρια πλευρά σας, που μερικές φορές σας βάζει σε μπελάδες θα οδηγήσει μόνο σε καλές στιγμές τη Δευτέρα και την Τρίτη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να κατεβάσετε ταχύτητα (σκεφτείτε ότι κάνετε ένα μικρό διάλειμμα). Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να καταβάλλεστε από ενοχλητικές λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις κάνοντας κάτι ενεργό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο. Αξιοποιήστε την με σύνεση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Άλλο πράγμα η επιμονή και άλλο η ξεροκεφαλιά. (Μην προσποιείστε ότι δεν έχετε ξανακούσει αυτή την συμβουλή ποτέ ξανά). Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα μπείτε στον πειρασμό να μπείτε στη μέση και να αναλάβετε τα ηνία, αλλά αντ’ αυτού θα έπρεπε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά.

Πηγαίνετε με την ροή και δεν θα το μετανιώσετε. Αυτή η αποστασιοποίηση και η καθαρή ευγένεια θα οδηγήσουν σε αύξηση της δημοτικότητας σας στα μέσα της εβδομάδας. Μην εκπλαγείτε αν γίνετε αντικείμενο φλερτ. Ο έρωτας θα σας παρασύρει ως το τέλος της εβδομάδας και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μην φοβάστε να αφεθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Ζώδια Δίδυμοι

Όλοι είναι στο πλευρό σας. Έτσι φαίνονται τα πράγματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αφού μια στρατιά φίλων και καλοθελητών συμφωνεί με κάθε σας πρόταση. Χρησιμοποιήστε τη δημοτικότητα σας για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και μην φοβάστε να πείτε τις απόψεις σας. Όλοι κατά βάθος λαχταράνε να αναλάβετε τα ηνία. Δυστυχώς, στα μέσα της εβδομάδας αλλάζουν τα πράγματα προς το χειρότερο και όλη αυτή η αρμονία θα μπορούσε να μετατραπεί σε απογοήτευση. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά αν θέλετε να διατηρήσετε την ειρήνη. Μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο, ετοιμαστείτε για όλα. Σύντομα θα εκτυλιχθούν οι πρώτες σκηνές μιας ρομαντικής κωμωδίας και είστε ο/η πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Το αξίζετε! Μπορεί κανονικά να υποτιμάτε όλα τα υπέροχα επιτεύγματά σας, ακόμη και να κατσουφιάζετε όταν οι άλλοι σας επαινούν, αλλά καθώς ξεκινά η εβδομάδα θα πρέπει σιγά-σιγά να σταματήσετε να το κάνετε αυτό. Αξίζετε το χειροκρότημα αυτή τη στιγμή, οπότε μην φοβάστε να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας (μόνο αυτή τη φορά). Περιμένετε το πλήθος που ζητωκραυγάζει να σας μεταφέρει στα μέσα της εβδομάδας καθώς συνεχίζετε να διασκεδάζετε με τους θαυμαστές σας. Απλώς δώστε μεγάλη προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως μηνύματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να ξεχάσετε. Καθώς η εβδομάδα τελειώνει, τα άστρα συνωμοτούν για να σας σηκώσουν από τον καναπέ. Βγείτε εκεί έξω και δραστηριοποιηθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων δηλώνουν το μέλλον των Ερωτευμένων!

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Ετοιμάστε την ευχαριστήρια ομιλία σας. Όταν ανοίξει ο φάκελος και ο εκφωνητής πει, “Ο νικητής είναι…”, να είστε σίγουροι ότι θα αναφέρει το όνομά σας. Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας φέρνουν κάθε είδους αναγνώριση και βραβεία (ακόμα και αν είναι απλώς μεταφορικά) και θα προσκληθείτε σε όλες τις συγκεντρώσεις που θα οργανώσουν οι θαυμαστές σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη. (Ναι, πιάνεται ακόμη και μια συνάντηση του προσωπικού με καφέδες και ντόνατς). Στα μέσα της εβδομάδας, γίνεστε περισσότερο εσωστρεφείς, καθώς αφιερώνετε λίγο χρόνο για να επαναξιολογήσετε τα πράγματα και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Απλώς ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο γεμάτο ευκαιρίες για την ερωτική σας ζωή, όπου με θάρρος και αυτοπεποίθηση μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Το μυαλό σας είναι στα οικονομικά σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να τα καταφέρετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο τη Δευτέρα για να τακτοποιήσετε όλους τους λογαριασμούς σας. Στα μέσα της εβδομάδας, μη διστάσετε να ανεβάσετε ρυθμούς και να αναλάβετε το προβάδισμα. Οι άλλοι αναζητούν καθοδήγηση από εσάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλώς να διαλέξετε ποια ταινία θα παρακολουθήσετε! Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας ως ακροατή. Θα διασκεδάσετε περισσότερο χαλαρώνοντας και αράζοντας με τους φίλους σας, παρά προσπαθώντας να ολοκληρώσετε μια συζήτηση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11  Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε τον έρωτα; Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην εξυπνάδα και τη γοητεία σας (τίποτα καινούργιο δηλαδή) στην αρχή αυτής της εβδομάδας και δεν πρέπει να ντρέπεστε γι’ αυτό. Ανταποδώστε τους αυτή την αγάπη, αξιοποιώντας τη δημοτικότητά σας για να κάνετε κάτι να συμβεί καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας το πρόγραμμά σας επιβραδύνεται, καθώς αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με φίλους, αλλά από την Παρασκευή έως το Σαββατοκύριακο, θα είστε ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της ομάδας. Φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Δεν μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό των άλλων στην αρχή της εβδομάδας, αλλά έχετε ένα αφύσικα ισχυρό ένστικτο και αντίληψη. Η Δευτέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να αφεθείτε και να δείτε πού σας οδηγεί το υποσυνείδητό σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, να περιμένετε ένα κύμα τρελής δημιουργικότητας. Να είστε τολμηροί και να πειραματιστείτε (συναισθηματικά, πνευματικά ή όπως αλλιώς θέλετε). Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα πριν συμφωνήσετε σε οτιδήποτε. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή, πετάξτε οτιδήποτε παλιό και αγκαλιάστε το καινούργιο! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Οι Δευτέρες δεν θα έπρεπε να είναι τόσο διασκεδαστικές. Αυτή η Δευτέρα, όμως, είναι η εξαίρεση, τουλάχιστον για εσάς. Βιώνετε δημιουργικότητα, ρομαντισμό, αυτοπεποίθηση και πολλά άλλα καλά πράγματα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, δώστε προτεραιότητα στην ευελιξία. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, να περιμένετε μόνο το καλύτερο από τον εαυτό σας. Είστε καταπληκτικοί αυτή τη στιγμή (δραστήριοι, οργανωμένοι και εφευρετικοί) και μπορείτε να χειριστείτε σχεδόν τα πάντα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθείτε το ένστικτό σας, σωστά; Αυτή είναι μια σχεδόν άψογη συμβουλή για εσάς καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μείνετε ευέλικτοι, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και δείτε τι θα συμβεί. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας αν πέσετε στην παγίδα να ασχοληθείτε με τις προσπάθειες κάποιου να δημιουργήσει ίντριγκα, για αυτό αποφύγετε το. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, έχετε μια πιο απόμακρη και συντηρητική διάθεση, καθώς οι σκέψεις σας περιστρέφονται σε πιο καθημερινά και πεζά θέματα, αλλά μέχρι το Σάββατο θα επιστρέψετε και πάλι στον εξωστρεφή, περιπετειώδη εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων δηλώνουν το μέλλον των Ερωτευμένων!

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Ζώδια Υδροχόος

Αν προκύψουν διάφορα περίεργα προβλήματα στην αρχή της εβδομάδας, αντιμετωπίστε τα κατά μέτωπο. Αφού μπορείτε να αποφύγετε να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα μπορεί να συνεχίσουν να σας κυνηγούν μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, αλλά ξέρετε τι να κάνετε. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο όλα προμηνύουν ότι η γοητεία σας θα κυριαρχήσει για άλλη μια φορά. Το Σάββατο βράδυ και την Κυριακή, μην το παρακάνετε. Όσο πιο χαλαρά τόσο το καλύτερο! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Μην πάρετε αυτή τη συμβουλή με λάθος τρόπο, αλλά, για το καλό σας, κοιτάξτε την δουλειά σας και μην χώνετε την μύτη σας σε ξένες υποθέσεις. Μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις και απλά να προσπαθείτε να κάνετε το σωστό δίνοντας κάποιες χρήσιμες (για να μην αναφέρουμε απαραίτητες) συμβουλές, αλλά το κοινό σας δεν έχει διάθεση για καθοδήγηση. Θα γλιτώσετε καβγάδες και συγκρούσεις, οπότε μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε. Στα μέσα της εβδομάδας, λαμβάνετε σήματα κινδύνου που σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε, οπότε μη διστάσετε να βιαστείτε να βοηθήσετε κάποιον, ακόμα κι αν δεν έχετε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Οι άλλοι θα βρουν αυτή την αυθόρμητη γενναιοδωρία σας πολύ γοητευτική. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δώστε προσοχή στα προβλήματα που προκύπτουν σε μια επαγγελματική σχέση. Δείξτε πνεύμα συνεργασίας, χωρίς όμως να καπελώσετε τον εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia