Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 Η επιτυχία έρχεται

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 . Α΄.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 ζώδια κριός .

Η σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον Οίκο των χρημάτων σας αυτή την εβδομάδα. Ώρα να κάνετε ένα σχέδιο. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο των πόρων σας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Σήμερα, τριβελίζουν το μυαλό σας τρόποι, για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί να έχετε μια λαμπρή ιδέα. Είναι απλά θέμα χρόνου να συγκεντρώσετε τους πόρους για να πετύχετε αυτά που σκοπεύετε. Υπάρχουν όμως δύο εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Το ένα είναι η βιασύνη και το άλλο η αναβλητικότητα.

Η επιτυχία έρχεται όταν κάνετε σωστή έρευνα και εφαρμόζετε έξυπνα το σχέδιο. Ο ήλιος στον Σκορπιό κινείται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της καριέρας σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Τώρα, ίσως θέλετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας. Μπορεί να θέλετε να αυτοματοποιήσετε ή να βελτιώσετε κάτι που κάνετε τακτικά για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Με αυτή τη θετική ενέργεια, θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε την εργάσιμη ημέρα σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Μια σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο φωτίζει τον ουρανό αυτή την εβδομάδα Ταύρε… και βρίσκεστε στο επίκεντρο. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο του χρονοδιαγράμματος. Θέλετε να είστε πιο κοινωνικοί, να επανασυνδεθείτε με φίλους και να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/την αγαπημένη σας. Όλα αυτά καταλήγουν στο ό,τι πρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Αυτήν τη στιγμή, ο ελεύθερος χρόνος σας μπορεί να καταναλώνεται σε πράγματα που δεν σχετίζονται με την ζωή σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να απαλλαγείτε από αυτό το μοτίβο. Καλέστε έναν φίλο και προγραμματίστε μια έξοδο για φαγητό.

Ο ήλιος στον Σκορπιό προχωράει για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της φιλοσοφίας σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Έχετε ακούσει για μερικούς ανθρώπους που «ζουν με κώδικα». Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς. Ζείτε με κανόνες, αλλά αν δεν το αντιληφθείτε, θα ελέγχουν αόρατα τη ζωή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καθορίσετε τις κατευθυντήριες γραμμές σας. Αν είστε ευαισθητοποιημένοι με την υγεία σας, δεν θα παλεύετε πλέον με την κακή διατροφή. Αν θεωρείτε πως είστε φιλόδοξοι, τότε δεν θα αμφισβητήσετε ποτέ το αν πρέπει να εργαστείτε το Σάββατο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 ζώδια δίδυμοι

Η σεληνιακή έκλειψη αυτή την εβδομάδα ταξιδεύει μέσα από τον Οίκο της πνευματικότητάς σας. Δίδυμοι, μπορείτε να κάνετε μια βαθιά σύνδεση. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της ρουτίνας σας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των πληροφοριών σας. Μπορεί να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας ο έλεγχος μηνυμάτων στο Twitter ή η αναζήτηση στο Facebook. Μπορεί να αναρωτηθείτε όμως, αν αυτές οι πληροφορίες σας δίνουν έμπνευση και σας ανεβάζουν τη διάθεση. Σήμερα σκεφτείτε μια αλλαγή στη ρουτίνα σας.

Ο ήλιος στον Σκορπιό κινείται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των επενδύσεών σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τους λογαριασμούς σας. Μπορείτε να υπολογίσετε την περιουσία σας ή να δείτε αν το χαρτοφυλάκιό σας πρέπει να εξισορροπηθεί εκ νέου. Αν είστε καινούργιοι στις επενδύσεις, ίσως αγοράζετε το πρώτο σας μερίδιο μετοχών. Ή ίσως ψάχνετε για κάτι πιο εξωτικό…. όπως ένα παράγωγο του Bitcoin. Σημειώστε ότι αυτή η όψη προσφέρεται για έρευνα… αλλά δεν είναι απαραίτητα τυχερή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα η σεληνιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές στη ζωή σας. Καρκίνε, παίρνετε το προβάδισμα. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας. Σήμερα, ίσως γνωρίσετε κάποιον/α που κυριολεκτικά θα σας εντυπωσιάσει. Αυτή θα είναι η ευκαιρία που ψάχνατε, για να εξερευνήσετε την σέξι πλευρά σας.

Ο ήλιος στον Σκορπιό κινείται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των συνεργασιών σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Τώρα ίσως αναλύσετε την ψυχολογία της σχέσης σας. Μπορεί να ελέγξετε τα μηνύματα των φίλων σας και να πάρετε τη γνώμη τους για θέματα που σας απασχολούν. Αν διαπιστώσετε ότι «άγεστε και φέρεστε» συναισθηματικά, τότε επιστρέψτε στην παρούσα στιγμή. Πάρτε μια ανάσα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/11 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Σελήνης σας κάνει πιο αξιοπρόσεκτους. Είσαστε αναγνωρίσιμοι. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο των συνθηκών διαβίωσης κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Με το ταίρι σας μπορεί να κάνετε συζητήσεις που αφορούν το σπίτι σας. Ίσως συγκατοικήσετε ή απλώς σκέφτεστε να μετακομίσετε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάβετε κάποια βοήθεια από το Σύμπαν απεικονίζοντας όσα επιθυμείτε… πριν αρχίσετε το πακετάρισμα.

Ο ήλιος στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της δουλειάς σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Σήμερα παρουσιάζεται μια επαγγελματική ευκαιρία. Ίσως πετύχετε μια καλύτερη βάρδια ή μια καλύτερη θέση στην εταιρεία. Η ανάληψη δράσης για τον στόχο σας… είναι το κλειδί. Η ευκαιρία αποκαλύπτεται, αλλά δεν σας δίνεται.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορεί να αλλάξουν, λόγω έκλειψης Σελήνης. Μπορεί να χρειαστείτε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της διαχείρισης του χρόνου σας. Σήμερα, μπορεί να ξοδεύετε ώρες αδειάζοντας τα εισερχόμενά σας στο email, απαντώντας σε τηλεφωνικές κλήσεις ή σε μηνύματα. Μια ατελείωτη σειρά ερωτήσεων, θα καταβροχθίσει τον χρόνο σας. Ενώ εκτιμάτε τον καθένα από αυτούς τους ανθρώπους, μερικές φορές εύχεστε να είχατε μια γραμματέα για να ελέγχει τις κλήσεις σας.

Ο ήλιος στον Σκορπιό κινείται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Σήμερα, μπορεί να βγείτε ραντεβού με κάποιο άτομο, που αποδεικνύεται καταπληκτικό. Μπορεί να μην ταιριάζει με τον ιδανικό σας τύπο για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης, αλλά έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Και μπορεί να ενδιαφέρεται αρκετά για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA