Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/05 Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας

erwtikes-1314

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/05 Α΄.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/05 ζώδια κριός .

Εργάζεστε για να επαναφέρετε τα πράγματα σε ισορροπία, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια διαμάχη με έναν φίλο για ένα χρηματικό ποσό. Ίσως περιμένετε να σας επιστραφεί ένα ποσό, ή ίσως κάποιος σας ζητά μια εξόφληση που δεν πιστεύετε ότι του οφείλετε. Είναι πολύ δύσκολη μέρα για διαπραγματεύσεις!

Κανένας από τους δύο δεν θα έχει διάθεση να συμβιβαστεί. Όμως από την άλλη, αυτή είναι η τέλεια ενέργεια για να ενώσετε δυνάμεις και να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από κοινού. Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο της οικειότητας τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές. Πρόκειται να γνωρίσετε το ταίρι σας πολύ καλύτερα και ίσως θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στο δεσμό σας. Μπορεί να το σκεφτόσασταν καιρό… και τώρα τα πράγματα σας ευνοούν. Υπάρχει πιθανότητα ο ένας ή και οι δύο μαζί, να πάρετε μια απόφαση από κοινού σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ήλιος στον Ταύρο (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Πιθανόν να μιλήσετε κάπου δημόσια σήμερα ή να ανεβάσετε το μυθιστόρημά σας στο διαδίκτυο. Όμως μ’ αυτό το σκληρό τετράγωνο, θα αντιμετωπίσετε μεγάλη αντίσταση στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε.

Φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, γίνεται μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές σε μια στενή σχέση. Ίσως αποφασίσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά, με το ταίρι σας. Αν όμως βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση που ήταν εύθραυστη τον τελευταίο καιρό, αυτή η ενέργεια δηλώνει, πως πρέπει να δώσετε ο ένας στον άλλον λίγο χώρο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τελείωσε ο δεσμός σας, αλλά πως θα χρειαστείτε ένα μικρό διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/05 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, το τρίτο σας μάτι ανοίγει και συνδέεστε πνευματικά. Την Κυριακή 15 Μαΐου ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να εξερευνήσετε πιο σοβαρά τις ψυχικές σας ικανότητες ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε μαθήματα ψυχικής αυτοάμυνας, μεσολάβησης ή σαμανισμού. Το μάθημα που πιστεύατε πως θα είναι διασκεδαστικό, αποδεικνύεται αρκετά ακαδημαϊκό και πιθανόν να αλλάξει τη ζωή σας.

Αν μάλιστα το πάρετε στα σοβαρά, θα κερδίσετε απίστευτα οφέλη. Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο της δουλειάς και των συναδέλφων σας, τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Ίσως συμβεί μια αλλαγή στη δουλειά σας ή με τους συναδέλφους σας. Ένα άτομο-κλειδί μπορεί να φύγει, ο βοηθός σας ίσως παραιτηθεί ξαφνικά ή αποφασίσετε να τον προειδοποιήσετε για το εγγύς μέλλον. Οι εκλείψεις μοιάζουν με πέρασμα μέσα από μια πόρτα σε έναν εντελώς νέο κόσμο. Είστε μια απόφαση μακριά, από το να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 14-16/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-astra-tarot

ζώδια καρκίνος

Μετά από μια παύση για να ανασάνετε, προχωράτε ξανά μπροστά. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας. Ένας φίλος μπορεί να θέλει να κάνει τη σχέση σας πιο προσωπική και οικεία, αλλά εσείς μάλλον δεν είστε έτοιμοι. Αυτή η όψη δηλώνει πως ένα άτομο θέλει να προχωρήσει, ενώ το άλλο άτομο σηκώνει το χέρι του για να το σταματήσει. Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο των παιδιών και της δημιουργικότητας τη Δευτέρα 16 Μαΐου.

Αν έχετε παιδιά, μπορεί ένα από αυτά να χρειάζεται την καθοδήγησή σας και την άνευ όρων αγάπη σας. Όμως και τα δημιουργικά σας έργα είναι επίσης παιδιά σας. Ίσως επιχειρήσετε να γράψετε ένα τραγούδι, ένα ποίημα ή να ζωγραφίσετε έναν πίνακα και να δυσκολεύεστε να απεικονίσετε με ακρίβεια στο χαρτί ή στον καμβά αυτό που οραματίζεστε. Σήμερα, κάντε τόση υπομονή απέναντι στον εαυτό σας, όση κάνετε και με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/05 ζώδια λέων

Οι αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε, θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για ένα πιο λαμπρό μέλλον. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Η επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε φαίνεται μπλοκαρισμένη. Ένα άτομο στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Μπορεί να είναι ένας προϊστάμενος που αναφέρει την τρέχουσα πολιτική, ένας συνάδελφος που διεκδικεί την ίδια θέση ή ένας συνεργάτης που φαίνεται να μην μπορεί να κατανοήσει το όραμά σας.

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για να προσπαθήσετε να προχωρήσετε. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να καθίσετε και να καταγράψετε το μονοετές σας σχέδιο. Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις για το πού και με το ποιον θα ζήσετε. Μπορεί να ζητήσετε να αποχωρήσει ο συγκάτοικός σας ή να φύγετε εσείς. Είναι μια καλή μέρα για απομάκρυνση και άρση εμποδίων.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 14-16/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-zvdia-75

ζώδια παρθένος

Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε δυναμικά και η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείτε. Θα έχετε και τα δύο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της μάθησης και της μελέτης τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της ρουτίνας σας. Πιθανόν να προσπαθείτε να υποβάλετε ένα έργο εγκαίρως. Σήμερα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέρα μάθησης και οι τεχνικές μελέτης στις οποίες εργάζεστε τώρα θα μπορούσαν να γίνουν χρήσιμες συνήθειες για το μέλλον.

Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο της επικοινωνίας σας τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Θα λάβετε μερικά εκπληκτικά νέα. Κάποιος θα σας εξομολογηθεί ένα μυστικό, για το οποίο δεν είχατε ιδέα.. Η σχέση σας με αυτό το άτομο, πιθανότατα θα είναι διαφορετική… αλλά προχωρώντας, μπορεί να ακολουθήσετε δύο διαφορετικούς δρόμους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος