Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ζώδια Κριός .

Νιώθετε κάπως νωθροί στην αρχή της εβδομάδας. Ό,τι κι αν κάνετε, δεν βρίσκετε τρόπο να αυξήσετε την ενέργειά σας. Τουλάχιστον όχι μέχρι την Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη, όταν μια τυχαία συνάντηση με έναν/μία ελκυστικό/ή άγνωστο/η θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σας. Θα βάλετε στόχο να μάθετε αν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή όχι.

Και, για αυτό το σκοπό, θα περάσετε την Πέμπτη και την Παρασκευή ρωτώντας φίλους και κοινούς γνωστούς. Μπορεί να πετύχετε τον στόχο σας μέχρι το Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον, θα έχετε κάποια αίσθηση του τι νιώθει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τα συναισθήματά σας ήταν κάπως αποστασιοποιημένα τον τελευταίο καιρό. Αυτό αλλάζει αυτή την εβδομάδα. Να περιμένετε ένταση και πάθος τη Δευτέρα, αλλά δυστυχώς όχι το είδος που θα σας κάνει να θέλετε να είστε κάθε μέρα με το αντικείμενο του πόθου σας. Μέχρι την Τετάρτη, όλα γύρω σας θα είναι θολά και περίεργα.

Το υποσυνείδητό σας είναι σε υπερένταση, αλλά θα βγείτε από τη βαθιά σκέψη την Πέμπτη με μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Επιπλέον, κάποιος/α με τον/την οποίο/α σκοπεύατε να κάνετε ένα ταξίδι για λίγο καιρό θα σας ενημερώσει επιτέλους ότι είναι έτοιμος/η. Περάστε το Σαββατοκύριακο κάνοντας σχέδια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η αρχή της εβδομάδας στην ερωτική σας ζωή θα είναι σαν να περπατάτε μέσα σε ένα σκοτεινό σπίτι με δεμένα μάτια στη μέση της νύχτας. Απλώς δεν μπορείτε να δείτε πού μπορεί να καταλήξει μια σχέση. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη την ανασφάλειά σας και να αποφασίστε να αφήσετε αυτή την καινούργια σχέση να σας πάει όπου κι αν είναι. Ο μόνος τρόπος για να είστε ευχαριστημένοι είναι να έχετε λίγες προσδοκίες. Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις; Μπορεί να ακούγεται ριζοσπαστικό, αλλά αν αφεθείτε και εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα νιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Ένα μεγάλο ερωτηματικό αιωρείται πάνω από το κεφάλι σας τη Δευτέρα, όχι επειδή είστε μπερδεμένοι αλλά επειδή είστε γεμάτοι ερωτήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι αισθάνεστε αρκετά ευάλωτοι. Αν και σας αρέσει να είστε δραστήριοι, προσέξτε να μην κάνετε κάτι βιαστικό και προσπαθήστε να τηρήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Θα αισθάνεστε λιγότερο περίεργα την Πέμπτη και την Παρασκευή, αν και μπορεί ακόμα να νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε σπίτι παρά να βγείτε σε μπαρ και κλαμπ. Το Σαββατοκύριακο, αντί να χάνετε τον καιρό σας με ονειροπολήσεις για το πιο πρόσφατο φλερτ σας, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει με πιο δημιουργικούς τρόπους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία Τα σύμβολα στο φλιτζάνι προλέγουν το μέλλον των Σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Ήρθε η ώρα να σηκώσετε το χαλί και να δείτε τι υπάρχει από κάτω. Κάποιος/α μπορεί να προσπαθεί να σας κρατήσει κάτι μυστικό, μόνο και μόνο επειδή ντρέπεται να πει την αλήθεια. Δείξτε κατανόηση και να είστε γενναιόδωροι ακόμα κι αν η μικροπρέπεια κάποιου/κάποιας σας επηρεάζει άμεσα. Έχετε περισσότερη ενέργεια και καλή τύχη από οποιονδήποτε αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη φροντίστε να μην δώσετε σε κανέναν την ευκαιρία να σας πει αλαζονικό/ή. Αν είστε πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους και δείξετε τακτ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας έρθει στο μυαλό η τέλεια λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα είστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους έχετε ένα σχέδιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Αν θέλετε πραγματικά να καταλάβετε τι συμβαίνει, θα πρέπει να σκάψετε βαθιά. Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Και την Τρίτη ή την Τετάρτη, ίσως θελήσετε να ρισκάρετε με την παρουσία αυτού του ατόμου μόνο και μόνο για να δείτε πού πάνε τα πράγματα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η τυχερή σας εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο ρομαντισμός και η διασκέδαση φιγουράρουν έντονα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αν θέλετε να διασκεδάσετε βέβαια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να ανησυχείτε για όλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο να είστε εξωστρεφείς. Αφήστε και κάποιον/α άλλον/η να αναλάβει τα ηνία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ζώδια Ζυγός

Τη Δευτέρα, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε εάν πρέπει να φανείτε γενναιόδωροι ή τσιγκούνηδες και όχι απαραίτητα σε ένα θέμα οικονομικής φύσεως. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ελέγχετε πόσα δίνετε και πόσα περιμένετε πίσω σε αντάλλαγμα; Επικεντρωθείτε στο να βρείτε κάποιον/α που να μην φοβάται να μιλήσει για τα συναισθήματά του/της. Αν μπορείτε, περάστε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μαζί του/της. Τα πηγαίνετε τόσο καλά μαζί. Είναι πιθανό η συναισθηματική σύνδεση να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Είστε όμορφα ντυμένοι και δείχνεται στα καλύτερά σας. Το χαμόγελό σας είναι το ωραιότερο χαρακτηριστικό σας. Δεν είστε το κέντρο του κόσμου, αλλά κάπως έτσι θα αισθάνεστε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, τουλάχιστον ανάμεσα στους φίλους σας. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεστε βαθιά και δεν επηρεάζεστε βαθιά από τους άλλους ανθρώπους. Η αποφασιστικότητα και η ακεραιότητά σας σας έχουν φτάσει εκεί που βρίσκεστε. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει τη σχέση σας με τους άλλους (ακόμη και με τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε δυσκολίες). Με λίγη κατανόηση και αίσθηση του χιούμορ όλα λύνονται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Τα όνειρά σας σας επηρεάζουν πάρα πολύ στην αρχή της εβδομάδας και υπάρχει πιθανότητα το υποσυνείδητό σας να προσπαθεί να σας πει κάτι. Εξερευνήστε τα συναισθήματά σας όσο θέλετε, αλλά κάποια στιγμή (την Τετάρτη;) θα πρέπει να αποφασίσετε να μην ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτό. Έχετε πολλούς φίλους. Και είστε χαρούμενοι. Και ο κόσμος προσφέρει πολλά συναρπαστικά πράγματα για να δείτε. Διαβάστε ένα υπέροχο βιβλίο ή δείτε μια κλασική ταινία την Παρασκευή. Θα σας δώσει θέματα συζήτησης για αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ρίξτε μια ματιά στις πληροφορίες που λαμβάνετε και πάρτε μια απόφαση. Φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά ξέρετε πώς να είστε αντικειμενικοί όταν χρειάζεται. Έχετε τόση πειθαρχία αυτές τις μέρες, ειδικά την Τρίτη και την Τετάρτη, που δεν θα αποτελεί έκπληξη για κανέναν όταν όλα τα σχέδια που κάνατε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ευοδωθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μετά την επιτυχία σας, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και να εκφράσουν την επιθυμία να συνεργαστείτε. Αλλά προς το παρόν προτιμάτε να λειτουργείτε μόνοι σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία Τα σύμβολα στο φλιτζάνι προλέγουν το μέλλον των Σχέσεων!

zodia provlepseis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/01 Ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα, θα θέλετε να κλείστε τα στόρια και να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, όχι επειδή έχετε κακή διάθεση, αλλά επειδή σκέφτεστε πολλά μεγάλα πράγματα και θέλετε λίγο χώρο. Και θα πρέπει να έχετε αυτόν τον χώρο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα έχετε εντελώς διαφορετική διάθεση – θα είστε αισιόδοξοι, σε επαφή με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα έχετε άφθονη ενέργεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να γνωρίσετε ένα υπέροχο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα τον/την εντυπωσιάσετε με το λέγειν σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό το άτομο, μην του δώσετε αμέσως τα κλειδιά της καρδιάς σας. Μην του δώσετε καν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Να είστε σε επιφυλακή στην αρχή της εβδομάδας για να είστε ασφαλείς. Την Τετάρτη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επικοινωνείτε μαζί του (δεν θέλετε να του δώσετε λάθος εντύπωση), και την Πέμπτη και την Παρασκευή προσπαθήστε να αποσπάσετε την προσοχή σας από την ερωτική σας ζωή, περνώντας χρόνο με φίλους. Οι φίλοι σας σας χρειάζονται, ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο, και το να τους βοηθήσετε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε κάτι καινούργιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22