Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/10 – Σύγχυση στις περισσότερες περιπτώσεις

zwdio-ixtheis-afroditi

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/10 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/10 ζώδια κριός .

Ένα δύσκολο ξεκίνημα, εξομαλύνεται αρκετά γρήγορα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των σχέσεων, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανόν να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, σε σημείο που ακόμη και η παραμικρή σύγκρουση, να σας αποσπάσει. Φταίει ο ομιχλώδης Ποσειδώνας που μπερδεύει την κατάσταση και σας δυσκολεύει να συγκεντρωθείτε.

Για να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αυτή την ενέργεια, διαλέξτε ένα ζεστό μέρος στο χώρο σας και απολαύστε ένα καλό βιβλίο. Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Τώρα έχετε τόση πολλή ενέργεια, που δεν ξέρετε πού να την διοχετεύσετε. Βέβαια σας εξυπηρετεί, επειδή έχετε επικοινωνία με πολύ κόσμο και λαμβάνετε μηνύματα από παντού – μόλις τελειώνετε με τα ήδη υπάρχοντα, εμφανίζονται ακόμη περισσότερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Μετά από ένα άβολο αρχικό παραπάτημα, σας περιμένει μια βαθιά ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Υπάρχουν τόσες πολλές συγκεχυμένες πληροφορίες για θέματα υγείας εκεί έξω, που δεν είναι περίεργο που μερικές φορές νιώθετε ότι δεν ξέρετε τι να κάνετε. Σήμερα, αυτή η αβεβαιότητα τονίζεται από τον ομιχλώδη Ποσειδώνα.

Μπορεί να ακούσετε αντικρουόμενες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, την ίδια μέρα. Καλύτερα να αφήσετε τις επιλογές σας, για κάποια άλλη στιγμή. Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας. Τώρα η ενέργεια και η δραστηριότητα συνδυάζονται και είστε έτοιμοι να προσθέσετε χρήματα στο ταμείο σας. Πιθανόν να έχετε και μια δεύτερη δουλειά… κι αυτή η ενθουσιώδης ενέργεια, σας βοηθά να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Αν είστε στη δουλειά σήμερα, μπορείτε να ολοκληρώσετε με ευκολία τον φόρτο εργασιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/10 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των δημιουργικών σας έργων, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά μπορεί να φέρει και την απόλυτη διαύγεια, σε ό,τι αφορά την τέχνη. Δυστυχώς, δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα όμως στην εκτέλεση. Θα διαπιστώσετε ότι η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με το όραμά σας. Είναι καλή μέρα για να σχεδιάσετε ή να σκιαγραφήσετε το όραμά σας, αλλά πρέπει να περιμένετε πριν κάνετε οτιδήποτε μόνιμο μ’ αυτό το έργο.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της σωματικής άσκησης. Σήμερα θα κάνετε περισσότερες επαναλήψεις, προς τέρψη του προσωπικού σας γυμναστή. Έχετε έντονη επιθυμία να αποκτήσετε φόρμα σήμερα!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να οργανώσετε τα πράγματα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της κατοικίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανόν να υπάρχει διαρροή στο σπίτι γιατί ο λογαριασμός του νερού είναι μεγάλος. Αξίζει να το διερευνήσετε, γιατί μπορεί να χρειαστείτε άμεσα υδραυλικό.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του εργασιακού παρασκηνίου. Μπορεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι με περισσότερη ενέργεια, από ότι συνήθως. Ίσως κάνετε γενική στο σπίτι ή προσπαθήσετε να το ανακαινίσετε. Ακόμα κι αν εργάζεστε σήμερα, θα έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με διάφορες επισκευές, όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/10 ζώδια λέων

Μετά από ένα ενοχλητικό ξεκίνημα, τα πράγματα σαφώς καλυτερεύουν αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να συμβεί μια παρεξήγηση σήμερα ή να εμφανιστούν επιπλοκές σε θέματα επικοινωνίας. Ένα κείμενο ίσως χαθεί ή μπορεί να καταλήξετε στην άλλη άκρη της πόλης σε ένα εντελώς διαφορετικό καφέ και να εκνευριστείτε που δεν εμφανίστηκε το ταίρι σας. Ίσως πάλι το τηλέφωνό σας είναι νεκρό – ή ακόμη χειρότερα – το αφήσατε στο εστιατόριο. Κάντε υπομονή σήμερα σε ό,τι αφορά τις επικοινωνίες σας.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να έχετε κάποιες πολύ συναρπαστικές δραστηριότητες να κάνετε, με μια ομάδα φίλων. Μπορεί να πάρετε ρεπό από τη δουλειά για να κάνετε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, μαζί με την παρέα σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, αλλά σοβαρεύει αρκετά αργότερα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των υλικών αγαθών σας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας σήμερα, γιατί ό,τι δοκιμάσετε θα σας φανεί υπέροχο και οι πωλητές θα σας πείσουν ότι αυτή είναι η καλύτερη αγορά. Αυτή η ομιχλώδης όψη δεν θα βοηθήσει να έχετε σωστή κρίση, με αποτέλεσμα να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας. Στη δουλειά σήμερα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο έργο… ή ίσως ο προϊστάμενός σας, σας βάλει επικεφαλής ενός έργου με υψηλό προφίλ. Αυτά είναι συναρπαστικά νέα, γιατί είστε απολύτως έτοιμοι να το αναλάβετε. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τους πελάτες σας σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία