Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ζώδια Κριός .

Στην αρχή της εβδομάδας η δημιουργικότητα σας είναι στα ύψη. Έχετε έμπνευση, το είδος που έχουν οι προφήτες, οι καλλιτέχνες και οι οραματιστές. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να οραματιστείτε καλύτερα το μέλλον σας – τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας και τα πιο τρελά σας όνειρα – και σχεδιάστε μια στρατηγική για να φτάσετε εκεί. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα κοινό αλλά ενοχλητικό εμπόδιο.

Αντί να ακολουθήσετε την συνήθη προσέγγισή σας (να πέσετε με τα μούτρα και μετά να σκεφτείτε τι κάνετε), αφιερώστε χρόνο για να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας. Αν δεν βιαστείτε, μπορεί τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, να περιμένετε διασκέδαση, δράση, ακόμη και λίγο κίνδυνο (με αρκετές δόσεις γοητείας). Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Κάντε υπομονή. Το ξέρουμε ότι έχετε βαρεθεί να το ακούτε αλλά είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπλακείτε σε μια σύγκρουση (κάτι παράξενο για ένα μεθοδικό άτομο όπως εσείς).

Μετρήστε μέχρι το δέκα και μην βιάζεστε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, νιώθετε πολλή αγάπη τόσο από φίλους όσο και από άτομα που μπορεί να θέλουν κάτι περισσότερο από απλή φιλία. Έχετε ένα σωρό εγχειρήματα σε εξέλιξη (στη δουλειά, μια καινούργια σχέση; Ή και τα δύο μαζί;) και δεν θα δυσκολευτείτε να τα διαχειριστείτε. Καθώς τελειώνει η εβδομάδα, χαλαρώστε και κακομάθετε τον εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως είστε ιδιοφυΐες και δεν το ξέρετε; Η πνευματική σας παρουσία αφήνει κατάπληκτους τους πάντες στην αρχή αυτής της εβδομάδας και δεν χρειάζεται καν να εμφανιστείτε με την στολή του επιστήμονα. Δείξτε τις ικανότητές σας στον λόγο αλλά φροντίστε να κρατήσετε ένα χαλαρό κλίμα στις συζητήσεις σας. Δεν θέλετε να πληγώσετε άθελά σας τα συναισθήματα κάποιου. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα και πιθανώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, να περιμένετε διάφορες παρεξηγήσεις και εντάσεις με μάλλον άσχημη έκβαση. Έχετε φυσικά τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Είστε ασταμάτητοι στην αρχή της εβδομάδας. Η ενέργειά σας χτυπάει κόκκινο. (ποιος να το περίμενε). Απολαύστε αυτήν την έκρηξη δραστηριότητας και ενθουσιασμού και αξιοποιήστε την για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας. Μπορεί να αισθάνεστε άβολα όταν δείχνετε τις ικανότητές σας αλλά θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ντροπές. Προς τα μέσα της εβδομάδας, υιοθετήστε πιο χαμηλό προφίλ και εστιάστε στα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στην ζωή, όπως τον χρόνο που περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περάστε τις ώρες σας όπως σας αρέσει: άνετα και ήσυχα στο σπίτι σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Εκπέμπετε γοητεία και αυτοπεποίθηση και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα σας υποδέχονται σαν σταρ του σινεμά και αυτό ισχύει και για άτομα έξω από τον κύκλο των φίλων σας. Καθώς η εβδομάδα προχωρά, αυτή η προσοχή μπορεί να παλιώσει. Εξάλλου, το έχετε περάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Θα χαρείτε να αφήσετε τα φώτα της δημοσιότητας για λίγες ήσυχες ώρες με τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε την μοναξιά για να σκεφτείτε, να επαναξιολογήσετε πού βρίσκεστε και να επεξεργαστείτε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια. (Απλώς να είστε ρεαλιστές. Οποιοδήποτε e-mail με τίτλο «Κερδίστε χρήματα γρήγορα!» θα πρέπει να πηγαίνει απευθείας στον κάδο απορριμμάτων). Αυτό το Σαββατοκύριακο, αναζητήστε την επόμενη ερωτική σας σχέση. Ακόμη και αν δεν το κάνετε εσείς, θα έρθει να σας βρει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Πιάστε αμέσως δουλειά! Επικεντρωθείτε στο να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας τη Δευτέρα και την Τρίτη, είτε πρόκειται για την δουλειά σας ή για κοινωνικές υποχρεώσεις. Η φιλοδοξία σας καθιστά αυτή την εβδομάδα ιδανική για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα βρείτε κάποιους τρόπους για να αξιοποιήσετε αυτή τη δημοτικότητα, όπως να βοηθήσετε έναν φίλο. Η Παρασκευή και το Σάββατο υπόσχονται απεριόριστη τύχη, με την προϋπόθεση ότι θα έχετε την απαραίτητη αντίληψη για να την αξιοποιήσετε σωστά. Μη διστάσετε να υποκύψετε σε μια παρόρμηση αυτή την Κυριακή. Άλλωστε η τύχη είναι με το μέρος σας! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ζώδια Ζυγός

Πάρτε θέση γιατί η ομάδα σας έχει ανάγκη από καθοδήγηση την Δευτέρα, και πρέπει να αρχίσετε να δίνετε εντολές. Το καλό είναι ότι ο τελικός στόχος είναι κάτι διασκεδαστικό και ότι τα παραγγέλματα μπορούν να δοθούν μέσω τηλεφώνου. Δείξτε πυγμή και αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από τους ακόλουθούς σας μπορεί να ανησυχούν (βλακωδώς) ότι είναι πολύ νωρίς για τόση χαλαρότητα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, αρχίζουν και πάλι να πλακώνουν οι υποχρεώσεις. Μην απαντάτε στο τηλέφωνο αν σας καλούν από το γραφείο, αλλά αν τα πράγματα σφίξουν, κάντε το σωστό. Ευτυχώς, αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε και πάλι να χαλαρώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ήσασταν το αφεντικό. Ωστόσο, μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό το μαγικό, μακρινό σενάριο, θα πρέπει να συνεχίσετε να τα πηγαίνετε καλά με όλους αν θέλετε να την βγάλετε καθαρή (όσο ελεεινό κι αν ακούγεται), ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Το αφεντικό σας είναι το αφεντικό σας, γι’ αυτό αποφύγετε τη σύγκρουση που μπήκατε στον πειρασμό να ξεκινήσετε. Παρά ταύτα στα μέσα της εβδομάδας, δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα ούτε καν η δουλειά. Τα μικρά σχέδια που κάνατε με έναν φίλο θα μετατραπούν σε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο από όσο φανταζόσασταν και πιθανότατα θα μάθετε ένα εκπληκτικό μυστικό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε ό,τι σας λέει κάποιος άλλος για αλλαγή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας, δεν κρατιέστε να πάρετε τους δρόμους. Έχετε ανάγκη να βγείτε έξω στην ανοιχτωσιά και να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Μια αναζωογονητική αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει δυο καλά, είτε πρόκειται για μια μικρή απόδραση είτε για ένα μακρινό ταξίδι. Πρώτον, θα συνειδητοποιήσετε πόσο καλά τα περνάτε στο σπίτι σας και δεύτερον θα χαρείτε για όλη αυτήν την εύνοια της τύχης που έχετε τον τελευταίο καιρό – θα την χρειαστείτε. Όπου κι αν βρεθείτε στα μέσα της εβδομάδας, να περιμένετε προβλήματα αν δεν σας πειράζουν οι λεπτομέρειες. Εκεί κρύβεται ο διάβολος. Αυτό το Σαββατοκύριακο, νιώστε την αγάπη από φίλους και μη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Σας το είχαμε πει ότι θα έρχονταν μέρες σαν και αυτές. Την Δευτέρα και την Τρίτη κρατήστε χαμηλό προφίλ. Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο δύσκολα, αλλά μην το παίρνετε προσωπικά. Πολλές φορές οι άλλοι έχουν γελοίες (και συχνά αντιφατικές) απαιτήσεις από τον χρόνο σας. Πώς περιμένουν να τα προλάβετε όλα; Ευτυχώς, οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερες. Θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και θα είστε έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει. Όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, να περιμένετε επικοινωνία με κάποιον από μακριά. Χαρήκατε με αυτό το ερωτικό μήνυμα στα εισερχόμενά σας ή πρόκειται για ανεπιθύμητη αλληλογραφία; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia provlepseis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17-23/10 Ζώδια Υδροχόος

Κάθε εβδομάδα πρέπει να ξεκινά έτσι, σωστά; Αν η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν ταινία, τότε θα παίζατε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είστε απίστευτα γοητευτικοί και σέξι στην αρχή της εβδομάδας και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχετε την τέλεια ψυχική κατάσταση για να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, οπότε κάντε μια συζήτηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει και ξεκαθαρίστε πού βρίσκεστε. Το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε τους ρυθμούς σας – ειδικά αν η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κρατήστε τις σκέψεις για τον εαυτό σας, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Έχετε τη σωστή οπτική για τα πράγματα (φυσικά) και οι συμβουλές σας αξίζει να αναζητηθούν και να ακολουθηθούν. Ωστόσο, καθώς ξεκινά η εβδομάδα, οι άλλοι απλά δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Αποφύγετε το δράμα και αφήστε τους ανθρώπους να μάθουν από τα δικά τους λάθη. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μη διστάσετε να βοηθήσετε. Οι άνθρωποι γύρω σας θα το εκτιμήσουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε. (Ποιος το περιμένετε ότι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο θα μπορούσε να είναι τόσο συναρπαστική;) Αυτό το Σαββατοκύριακο, αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, έτσι για αλλαγή. Το αξίζετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot