Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 -24/02 Μία ευνοϊκή περίοδος για όσους ψάχνουν την αγάπη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 -24/02 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 -24/02 ζώδια κριός .

Μια σχέση αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα εκτιμήσετε τα καλά πράγματα στη ζωή. Αναγνωρίστε τι είναι υπό τον έλεγχό σας – κι αν κάτι είναι εκτός ελέγχου, εγκαταλείψτε το οριστικά. Αφήστε τη μοίρα να παίξει το ρόλο της στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Παρατηρήστε τις ενδείξεις του Σύμπαντος. Μπορεί να δείτε σημάδια που υποδεικνύουν την πορεία σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι- εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινότητάς σας.

Θα χρειαστεί να συναναστραφείτε με ανθρώπους που έχουν εντελώς διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις ή πνευματικές ιδέες από τις δικές σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η μέρα σας θα πάει χαμένη! Θα αποκτήσετε μερικές αξιοσημείωτες γνώσεις για τον εαυτό σας και για τον τρόπο που συναναστρέφεστε τους άλλους. Είναι καλή στιγμή για να βρεθείτε κοντά σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια ταύρος

Η προσωπική σας δύναμη ή έλξη, είναι μεγάλη αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε περισσότερη αλληλεπίδραση με την κοινότητα. Μπορεί να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικά έργα ή να υποστηρίξετε έναν πολιτικό υποψήφιο. Μπορεί να σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να συνεργαστείτε με μια θρησκευτική οργάνωση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε εθελοντικά λίγο από το χρόνο σας, σε έναν αξιόλογο σκοπό.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι- εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κάτι στον εργασιακό σας χώρο, που δεν περιλαμβάνεται στη δουλειά σας. Θα σας δοθούν ελάχιστες οδηγίες για το πώς να το κάνετε ή θα περιλαμβάνει νέα τεχνολογία που κανείς στο γραφείο δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε προσεκτικά. Αν βιαστείτε, απλά θα σπαταλήσετε τον χρόνο και την προσπάθειά σας.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 -24/02 ζώδια δίδυμοι

Μια έξοδος αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είναι περιπετειώδης. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, έχετε περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα σας από όσες είχατε εδώ και καιρό. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας ή να αποδεχτείτε προσκλήσεις για συνέντευξη. Μπορείτε να σημειώσετε μια σημαντική αλλαγή αυτή την περίοδο.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι- εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των ταξιδιών σας. Αν βρίσκεστε στο δρόμο, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με τα εισιτήρια, τις βίζες ή τις αποσκευές σας. Είναι εύκολο να χάσετε τα πράγματά σας τώρα. Φροντίστε να έχετε ένα εφεδρικό σύστημα. Αν προσπαθήσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι τώρα, θα συναντήσετε εμπόδια. Καλύτερα να το αναβάλλετε, για άλλη μέρα.

taro-zodia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία! Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα επικεντρωθείτε στις πνευματικές πεποιθήσεις, τις φιλοσοφικές σκέψεις και τη μεγαλύτερη εικόνα της ζωής. Ίσως αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική, βασισμένη σε κάτι που διαβάσατε ή σε κάποιον με τον οποίο συζητήσατε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο ή μια θεραπεία γιόγκα. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων και των χρεών σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει πολύ η εξυγίανση των χρεών σας ή η απόκτηση πιστωτικής κάρτας με χαμηλότερο επιτόκιο, αλλά σήμερα θα αντιμετωπίσετε μερικές ενοχλητικές καθυστερήσεις. Όσο επικεντρωμένοι κι αν είστε στην επίτευξή τους, όλοι φαίνεται να σας ζητούν περισσότερες πληροφορίες ή να σας στέλνουν σε λάθος τμήμα. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε μ’ αυτά τα θέματα, αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 -24/02 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό! Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση σε πόρους από ό,τι συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα σας προσφέρουν τη βοήθειά τους, αν τη χρειαστείτε. Ίσως λάβετε επιπλέον πίστωση – ή πίστωση με χαμηλότερο επιτόκιο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε δάνειο για ένα σπίτι ή για την εξυγίανση ενός λογαριασμού.

Η πρόκληση είναι ότι σας αρέσει να είστε ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι, οπότε η αποδοχή βοήθειας σας φαίνεται επικίνδυνη κάποιες φορές. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι- εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων σας. Μια ιδιαίτερη σχέση που έχετε με κάποιον, θα δοκιμαστεί – ή θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας… αν σας εκνευρίσουν πολύ σήμερα. Όμως αυτό είναι προειδοποίηση από το Σύμπαν ότι είστε πολύ προσηλωμένοι σε μια ιδέα ή έχετε κολλήσει σε ένα τέλμα. Πριν θυμώσετε από τις συμβουλές κάποιου, σκεφτείτε πως ανησυχεί για εσάς. Θα έχετε μια θεόσταλτη έμπνευση σήμερα!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες αναδεικνύονται κάθε είδους σχέσεις. Μπορείτε να γνωρίσετε νέους φίλους και να βρείτε άτομα, πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Θα ανακαλύψετε καινούργιους επαγγελματικούς συνεργάτες ή μέντορες. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ευνοείστε στα ερωτικά σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια από τις ευνοϊκότερες περιόδους, για να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς και των συναδέλφων σας. Σήμερα, η σχέση με έναν συνάδελφο ή έναν πελάτη μπορεί να είναι δύσκολη. Οι άνθρωποι θα εκνευρίζονται εύκολα, θα μπερδεύονται πολύ και θα ανυπομονούν για αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να μετρήσετε μέχρι το δέκα.. για να τους αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66