Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/07 Μυστικές σκέψεις έρχονται στο φως

SONY DSC

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/07  Α΄ .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/07 ζώδια κριός .

Μετά από κάποιες ασάφειες αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της σύγχυσης.

zodia-taro-45

Σήμερα, ίσως οδηγηθείτε σε λάθος δρόμο εξαιτίας κάποιου, με ελκυστικό χαμόγελο. Αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία βρεθήκατε και στο παρελθόν – και είχατε υποσχεθεί πως δεν θα επαναλάβετε. Βάλτε τον έρωτα και τις ερωτικές σχέσεις σε αναμονή σήμερα, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας.

Η οικογένειά σας έρχεται, για να σας σώσει σήμερα. Λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε, είτε είναι συναισθηματική είτε οικονομική. Ένας συγγενής είναι έτοιμος να σας βοηθήσει… και η αποδοχή της βοήθειάς του μπορεί να θεραπεύσει και τους δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/07 ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη με κάποια θέματα αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Οι σαφείς οδηγίες, θα φτάσουν ακριβώς στην ώρα τους. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο του σπιτιού κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της τεχνολογίας . Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στο σπίτι που σχετίζονται με το ηλεκτρικό ρεύμα ή το νερό. Θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές προσαρμογές.

Τώρα τα σχέδιά σας πρέπει να υποχωρήσουν για μια νέα προτεραιότητα. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της επικοινωνίας σας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο της θεραπείας σας. Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μερικές θεραπευτικές συμβουλές από μια εκπληκτική πηγή. Αν έχετε δυσκολίες με έναν αδελφό, έναν ξάδελφο ή έναν άλλο στενό συγγενή, μπορεί να δείτε μια διαφορετική στάση από αυτούς σήμερα. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσετε τη συζήτηση σε θετικό κλίμα. Τώρα μπορείτε να χτίσετε μια γέφυρα κατανόησης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 17-19/07 Τα κρυφά μυστικά της καρδιάς

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/07 ζώδια δίδυμοι

Δίδυμοι, υπάρχει μια οικονομική ευκαιρία στον ορίζοντα. Αυτή την εβδομάδα θα πετύχετε κάτι, που φαινόταν αδύνατο. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ομάδα σας – και ειδικά στον προϊστάμενό σας.

Μια λάθος επικοινωνιακή κίνηση θα απαιτήσει εξηγήσεις. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο του μέλλοντος. Δίδυμοι, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε έναν οικονομικό προϋπολογισμό. Τακτοποιήστε τα χρέη σας ή κάνετε αποταμίευση. Μπορεί στο παρελθόν, να μην ήσασταν αυτό που λέμε άψογοι στο σχεδιασμό, αλλά τώρα η θεραπευτική ενέργεια του Χείρωνα επηρεάζει τον οίκο του μέλλοντός σας. Οι επιλογές «του σήμερα», θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό για «το αύριο»!

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Καρκίνε θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις αυτή την εβδομάδα, για να καταφέρετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Αυτό βέβαια συμβαίνει, μέχρι να σπάσετε μερικούς κανόνες. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο των χρημάτων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πεποιθήσεών σας. Σήμερα, μια πιθανή ευκαιρία δημιουργίας χρημάτων μπορεί να βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας. Ίσως πιστεύετε ότι υπάρχουν όρια σε όσα μπορείτε να κάνετε.

Καθώς αυτές οι σκέψεις έρχονται στο φως, μπορείτε να εξαλείψετε τα εμπόδια που μπλοκάρουν την ευημερία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να κοινοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής, στο δικό σας ζώδιο, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο της καριέρας. Σήμερα μπορεί να έχετε μια συνάντηση με τον προϊστάμενό σας. Και θα είναι ένα απροσδόκητο όφελος… που σας αφήνει έκπληκτους και χαρούμενους. Αυτό το άτομο μπορεί να σας υποστηρίξει στην ανώτερη διοίκηση ή να είναι πρόθυμο να σας προσφέρει μια προαγωγή ή ακόμη και να σας προτείνει μια νέα εργασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια λέων

Αυτήν την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε τα σημάδια. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης, στο ζώδιό σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πόρων σας. Μια υπόσχεση θα παραβιαστεί σήμερα, ή κάποιος μπορεί να παραποιήσει την αλήθεια. Μια τράπεζα ή ένα ίδρυμα μπορεί να μην σας δώσει το επιτόκιο που υποσχέθηκε ή μια επένδυση μπορεί να μην πραγματοποιηθεί όπως ελπίζατε. Σήμερα, είναι σημαντικό να επενδύετε μόνο σε πράγματα που γνωρίζετε.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της διαίσθησης, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της πίστης σας. Σήμερα, ο φύλακας άγγελος σας είναι μαζί σας, σας παρακολουθεί και σας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι καλό να αναγνωρίζετε τα σημάδια. Αν κάτι δεν λειτουργεί, προχωρήστε σε κάτι άλλο. Αν ο δρόμος μπροστά σας είναι μπλοκαρισμένος, πάρτε το σαν ένδειξη, πως ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο. Σήμερα η ευελιξία, είναι το κλειδί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 17-19/07 Τα κρυφά μυστικά της καρδιάς

xartomanteia

ζώδια παρθένος

Παρθένε, η θεραπευτική ενέργεια προέρχεται από φίλους. Αυτή την εβδομάδα κάποιο δικό σας άτομο, σας εμπνέει να αναζητήσετε ένα νέο μονοπάτι. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της διαίσθησής σας, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των σχέσεων. Ενώ θα πιστεύετε με σιγουριά πως ξέρετε τι σκέφτεται ο αγαπημένος σας, θα εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε. Είναι εύκολο να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη σήμερα. Αυτή η δύσκολη όψη ίσως κρύβει τις δονήσεις που συνήθως αντιλαμβάνεστε πολύ εύκολα. Σήμερα, είναι σαν να προσπαθείτε να βρείτε βελόνα στα άχυρα.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο των πόρων σας. Θα χαρείτε όταν συνειδητοποιήσετε σήμερα, πως ένας φίλος ξεφεύγει από το δρόμο του… για να σας στηρίξει. Αυτό το άτομο είναι έτοιμο να ακούσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσεγγίστε το και πείτε του τι έχετε στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098