Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/09 – Παλιές σπίθες γίνονται φλόγα

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/09 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/09 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, σημειώνετε σημαντική πρόοδο! Η εβδομάδα ξεκινάει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με ένα ζευγάρι όψεων. Την αντίθεση του ανάδρομου Ερμή στον Οίκο των σχέσεων, με τον Δία στο δικό σας ζώδιο… και το τρίγωνο του ήλιου στην Παρθένο, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Νιώθετε σαν ένα εμπορικό τρένο που προσπαθεί ν’ ανέβει την κορυφή του βουνού. Είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου. Ακόμα κι αν δεν φτάσετε στην κορυφή του βουνού, θα συνεχίσετε να κάνετε εκπληκτική πρόοδο.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της δουλειάς τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Αναζητάτε μια αλλαγή, αν και δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να τηλεφωνήσετε στη δουλειά και να ζητήσετε ρεπό για να πάτε βόλτα στην παραλία.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, τα δίνετε όλα. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, έχουμε ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας κοντράρει τον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το να πείτε ότι θα συμμετέχετε σε μια δημοφιλή αθλητική δραστηριότητα σήμερα, είναι μάλλον υποτιμητικό. Κι αυτό γιατί μπορείτε να φτιάξετε ένα ολόκληρο στούντιο γιόγκα στο σπίτι σας. Μια νέα μηχανή γυμναστικής μπορεί να είναι η τρέχουσα εμμονή σας. Ή μπορεί να βρείτε τη χαρά κάνοντας πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής σας.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο του ρομαντισμού σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως σήμερα, ερωτευτείτε κατά λάθος. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α ξαφνικά και να ξεκινήσετε μια συζήτηση που πολύ σύντομα θα σας μαγέψει. Ίσως βρείτε κάποιον μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα και μετά να τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον. Μπορεί να συναντηθείτε και να δείτε γύρω σας «πυροτεχνήματα».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/09 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, σκέφτεστε το παρελθόν. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο του ρομαντισμού κοντράρει τον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιθανόν να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας και θα νιώσετε μεγάλο ενθουσιασμό.. και τις παλιές σπίθες να γίνονται φλόγα. Το πάθος ανάμεσά σας θα είναι αδιαμφισβήτητο. Αν πάλι δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο, μην απαντήσετε σ’ αυτό το τηλεφώνημα. Από την άλλη, αν θέλετε λίγο ενθουσιασμό, θα ήταν εύκολο να τον βρείτε σήμερα.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Δείξτε το εκλεκτό σας γούστο στη διακόσμηση του σπιτιού. Μπορείτε να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας μωβ ή να αναδείξετε τον εξοπλισμό γυμναστικής σας. Σήμερα, δείχνετε μια μοναδική πλευρά του εαυτού σας.

Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Αναλαμβάνετε δράση για μεγάλους στόχους! Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της κατοικίας σας αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να εστιάσετε στο να βρείτε μια διέξοδο από μια κατάσταση και να μπορέσετε να μπείτε στο σπίτι σας. Ίσως πάλι προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να κάνετε την τρέχουσα κατοικία σας πιο λειτουργική. Όποιο μονοπάτι κι αν ακολουθήσετε, είστε ολοκληρωτικά δοσμένοι σ’ αυτό. Μπορεί να έχετε εμμονή μ’ αυτό το αίνιγμα σήμερα.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της κίνησης και της επιδεξιότητάς σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, νιώθετε ανήσυχοι γι’ αυτό μπορεί να στραφείτε σε έντονες δραστηριότητες όπως ο χορός, ή η ποδηλασία. Σήμερα, θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας ή να επιχειρήσετε κάτι που θεωρείται ριζοσπαστικό ή επικίνδυνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/09 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε να αποκτήσετε κάτι. Η Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει μ’ ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο των μεταφορών αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν είναι καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα όχημα. Η αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με τα οχήματα και τη μεταφορά μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν κρατούσατε το πορτοφόλι σας κλειστό χθες, μπορεί να το ανοίξετε σήμερα και να χρησιμοποιείτε μετρητά ή την πιστωτική σας κάρτα για να κάνετε μια παρορμητική αγορά. Κάτι που θέλατε εδώ και καιρό, τώρα είναι σε ακαταμάχητη τιμή (ή δεν το έχετε ξαναδεί σ’ αυτό το υπέροχο χρώμα ή τώρα έρχεται με δωρεάν αξεσουάρ). Αρκετά πιθανές είναι σήμερα οι παρορμητικές δαπάνες.

Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

xartomanteia

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ασχολείστε μ’ αυτό που πρέπει να γίνει. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο των οικονομικών σας κοντράρει τον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να αποκτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτοματοποιείτε τους λογαριασμούς σας, βάζετε όριο στις πιστωτικές σας κάρτες ή ρυθμίζετε τις ειδοποιήσεις στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τώρα είστε στο δρόμο προς την επιτυχία.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ως Παρθένος, όλοι περιμένουν από εσάς να κρατήσετε μια μετριοπαθή στάση. Όμως το σημερινό τρίγωνο μπορεί να σας οδηγήσει στο να κάνετε ένα νέο τατουάζ, ένα εκκεντρικό κούρεμα ή ένα νέο χρώμα μαλλιών που μοιάζει με ουράνιο τόξο. Σήμερα, εκφράζετε τον εσωτερικό σας εαυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65