Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/12 Μια ξαφνική αποκάλυψη που θα σας ξεσηκώσει

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/12 A’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/12 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, μια ξαφνική αποκάλυψη, σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε έναν αξιόλογο στόχο. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στην κορυφή του χάρτη σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Συνήθως δεν ανησυχείτε καθόλου για το τι σκέφτονται οι άλλοι…εκτός από σήμερα. Σήμερα νιώθετε ότι πρέπει να υποχωρήσετε για να αποφύγετε μια διαμάχη με κάποιον. Πρέπει να παραμερίσετε καθώς περπατάει με αυτοπεποίθηση στο χώρο για να τον προσέξουν.

Μπορεί να είναι ένας συγκεκριμένος συνάδελφος που σας έχει προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν. Σήμερα, είναι ιδιαίτερα εκνευριστικός, αλλά δεν είναι καλή μέρα για να καβγαδίσετε μαζί του. Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της σοφίας σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μια ξαφνική και καταπληκτική επιφοίτηση μπορεί να σας ξεσηκώσει. Νέα σοφία ξεχύνεται στον εγκέφαλό σας και ξαφνικά βλέπετε τη ζωή σας πολύ διαφορετικά. Είναι σαν να άνοιξε ο διακόπτης και πλημμύρισε ο χώρος με φως, εξαφανίζοντας το σκοτάδι.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτετε νέους πόρους. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των ταξιδιών σας κάνει χιαστί με τον Άρη στον Οίκο των χρημάτων σας. Αν ταξιδεύετε, μπορεί το ταξίδι να είναι δαπανηρό. Η βενζίνη, το φαγητό στο αεροδρόμιο ή στο σιδηροδρομικό σταθμό, φαίνεται να είναι πιο ακριβά από ποτέ. Και όλα αυτά σας εκνευρίζουν απίστευτα. Όμως είναι πιο σημαντικό να εστιάζετε στον λόγο που ταξιδεύετε και σε τίποτε άλλο.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των πόρων σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Όσον αφορά τους πόρους, είστε τυχεροί σήμερα. Είναι καλό να ζητάτε περισσότερα από όσα νομίζετε ότι χρειάζεστε. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με έναν τραπεζίτη για ένα δάνειο ή για έναν τρόπο χρηματοδότησης της επιχείρησής σας. Είναι επίσης πιθανό να μαζεύετε χρήματα για καλό σκοπό. Μπορεί να προεδρεύσετε σε έναν έρανο για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην κοινότητά σας. Σήμερα, είστε μαγνήτης χρημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/12 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε πολύτιμες συνδέσεις. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικειότητας κάνει χιαστί με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, εσείς και το ταίρι σας δεν είστε στην ίδια σελίδα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην βρίσκεστε καν στην ίδια βιβλιοθήκη. Εσείς θέλετε πολύ να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, ενώ εκείνος ή εκείνη θέλει να βγείτε έξω με φίλους. Ή είχατε προγραμματίσει μια έξοδο το βράδυ κι εκείνοι κοιμούνται ήδη. Σήμερα, δεν είστε συγχρονισμένοι με το ταίρι σας.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας σας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ίσως υπάρξει επανασύνδεση με έναν παιδικό σας φίλο και θυμηθείτε τα παλιά μιλώντας μέχρι αργά το βράδυ. Θα ανταλλάξετε ιστορίες για το τι συνέβη μετά το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυσκολιών της ζωής σας. Και ακούγοντάς τον, μπορεί να δείτε πολλά από τον εαυτό σου στις ιστορίες και τις εμπειρίες του.

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

zodia-astra-tarot

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε περισσότερες από μία υπέροχες συναντήσεις. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των μυστικών σας. Πιθανόν να θέλατε να κρατήσετε κρυφή τη σχέση σας από την οικογένειά σας, όμως τελικά αποκαλύφθηκε. Μπορεί να την αποκάλυψε ένας φίλος ή έτυχε να συναντήσετε την οικογένειά σας όταν βγήκατε για ψώνια με το ταίρι σας. Και τώρα ήρθε η ώρα για τις συστάσεις.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της εργασίας σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, επιταχύνετε τις εργασίες σας με την ελπίδα να ολοκληρώσετε τη δουλειά και να φύγετε για διακοπές. Μπορεί επίσης να στέλνετε παντού εορταστικά μηνύματα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να ανεβάζετε την τελευταία σας αναφορά. Σήμερα, είστε συγκεντρωμένοι στο να κάνετε πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/12 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ γλυκά για εσάς. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της δουλειάς σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της τεχνολογίας σας. Μπορεί να σας καλέσουν στο γραφείο επειδή κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει τη νέα πλατφόρμα ή ο υπολογιστής του να έχει κλειδώσει. Πιθανόν επίσης να κάνετε τη βάρδια κάποιου συναδέλφου που κόλλησε σε άλλη πόλη, ενώ ταξίδευε. Σήμερα, ακόμα κι αν δεν είναι στο πρόγραμμα, ίσως πάτε στη δουλειά.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο του ρομαντισμού σας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μπορεί να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι με το ταίρι σας όπου θα νιώσετε πραγματικά ζευγάρι.. και όχι γονείς ή εργαζόμενοι ή οποιαδήποτε από τις άλλες ετικέτες που φοράτε. Θα ντυθείτε και θα πάτε σε μια συναυλία για να ακούσετε υπέροχη μουσική.

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα είναι προς όφελός σας. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της ευχαρίστησής σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας. Η δουλειά σας θα διακόψει τα σχέδιά σας, γιατί μπορεί να αναγκαστείτε να δουλέψετε, παρόλο που έχετε ήδη κανονίσει τις διακοπές σας… Ή πρέπει να απαντήσετε σε μερικά email για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που εργάζονται αυτήν την εβδομάδα. Σήμερα τα διασκεδαστικά σας σχέδια, μπορεί να διακοπούν.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Τώρα ίσως καταφτάσουν κάποιοι συγγενείς που έρχονται στην πόλη ή να πηγαίνετε κόσμο στο αεροδρόμιο. Μπορεί επίσης τα αδέρφια σας να έφτασαν στο πατρικό σας και επιθυμείτε να τους συναντήσετε, για να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45