Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 -25/02 – Το παρελθόν σας στέλνει μηνύματα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 -25/02 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 -25/02 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, χτυπάτε τις σωστές πόρτες. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της διαίσθησης κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας. Ίσως έχετε μια πολύ καλή αίσθηση για το τι πρόκειται να συμβεί αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σας. Έχετε καλό προαίσθημα για ό,τι θα συμβεί στο τμήμα σας ή στην ίδια την εταιρεία που εργάζεστε. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε ανάλογα. Το Σύμπαν σας στέλνει μηνύματα. Είναι καλή ιδέα να επιβραδύνετε για να τα επεξεργαστείτε και να τα κατανοήσετε.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι με τους άλλους, αλλά ο χρόνος δεν έχει νόημα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Νέας σελήνης των Ιχθύων. Τα πράγματα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα τους. Μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάποιες δεσμεύσεις. Είναι καλή στιγμή για ένα διάλειμμα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, η δημοτικότητά σας αυξάνεται αλματωδώς. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας από το παλιό σας σχολείο. Ίσως σχεδιάζουν μια επανένωση ή απλά θέλουν χρήματα από εσάς, επειδή είστε απόφοιτος. Εναλλακτικά, ένα άτομο με το οποίο συνεργαζόσασταν από παλιά ή γνωρίζατε από το γυμνάσιο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω διαδικτύου.. και να κανονίσετε να συναντηθείτε. Μια παλιά φιλία θα μπορούσε να ανθίσει ξανά.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η εστίασή σας θα είναι στην κοινωφελή δράση και στην ενίσχυση της κοινότητάς σας. Πιθανόν να συμμετέχετε σε έναν φιλανθρωπικό έρανο ή να βοηθάτε την εκκλησία σας. Μπορεί να συνεργαστείτε με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να δημιουργήσει ένα έργο στη γειτονιά σας.. ή να κάνετε δωρεά ρούχων, σε ένα καταφύγιο αστέγων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 -25/02 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε θεϊκή έμπνευση! Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας, για να ελέγξετε, σε τι είδους προνόμια δεν έχετε ακόμη πρόσβαση. Μπορεί επίσης να έχετε μια δική σας επιχείρηση και να εξετάζετε τα οφέλη της.. όπως μειώσεις φόρου για επιχειρήσεις. Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες.

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα σας προσέχουν οι άλλοι περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προσεγγίσετε περισσότερα μάτια. Μπορεί ο αριθμός των συνδρομητών σας να αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι στο παρελθόν. Οι αλγόριθμοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσαν να μεταφέρουν τα μηνύματά σας σε όλο τον κόσμο. Αν πάλι δεν ασχολείστε με το διαδίκτυο, η μέρα είναι καλή για να στείλετε το βιογραφικό σας σε μια νέα δουλειά ή να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

 

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, συν-δημιουργείτε με το Σύμπαν. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας. Κάποιος παλιός συμμαθητής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω διαδικτύου. Αυτό το άτομο σας είχε πάντα στην καρδιά του και σήμερα μπορεί να κλείσετε ραντεβού για να συναντηθείτε.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, λάμπει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικά θέματα ή να επιστρέφετε στο σπίτι για να επισκεφτείτε συγγενείς. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μελετήσετε προσεκτικά το ταξίδι των ονείρων σας. Εξετάστε το σοβαρά. Ελέγξτε το κόστος του ταξιδιού και δείτε πόσα χρήματα πρέπει να εξοικονομήσετε για να το πραγματοποιήσετε. Συγκεντρώστε πληροφορίες και προσευχηθείτε ώστε να καταφέρετε να το επισκεφτείτε. Είναι καιρός να αρχίσετε να συν-δημιουργείτε με το Σύμπαν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/02 Ομιλίες ερωτευμένων – ξαφνικές και κρυφές αποφάσεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 -25/02 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε κέρδη από πολλά μέρη. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των επενδύσεών σας κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας σας. Πιθανόν να εξετάζετε το σύστημα αυτόματης κατάθεσης ή κάποιες στρατηγικές αποταμίευσης. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρώσετε τους πόρους σας σε πιθανές επενδύσεις. Θα μπορούσε να σας αποφέρει κέρδη στο μέλλον.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορεί να γίνετε το αντικείμενο του πόθου, κάποιου/ας. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να ανθίσει. Αν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να ζήσετε μαζί ή να αρραβωνιαστείτε. Κι αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση ίσως θελήσετε να κάνετε πιο «πικάντικα» τα βράδια σας. Θα είναι μια απολαυστική περίοδος!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια παρθένος

Κάτι υπέροχο μπορεί να αναπτυχθεί αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της διασκέδασης και του ρίσκου. Η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσετε από κάποιον/α να βγείτε ραντεβού. Μπορεί να είστε έτοιμοι να πηδήξετε στην αγκαλιά κάποιου – αλλά όλα ξεκινούν με την δραστηριοποίησή σας. Αν πάλι είστε ήδη σε σχέση, ίσως πάρετε το άλλο σας μισό από το χέρι και το οδηγήσετε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου θα ανάψουν πυροτεχνήματα!

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε πολλά νέα άτομα. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια νέα ομάδα ή να εργάζεστε σε ένα καινούργιο γραφείο. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από τους φίλους σας να διοργανώνουν ένα πάρτι και να γνωρίσετε τους δικούς τους φίλους (που μιλούν για εσάς πολύ συχνά… και με ένθερμους χαρακτηρισμούς).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098