Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ζώδια Κριός .

Αγνοήστε την αρχή και το τέλος της εβδομάδας. Όλα τα καλά συμβαίνουν στο ενδιάμεσο. Μιλήστε στο διαδίκτυο με αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα, εκτός αν αυτό το άτομο είναι το νέο σας αφεντικό, οπότε θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε το φλερτ.

Συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες που είστε και φροντίστε όλα τα πρακτικά ζητήματα πριν το Σαββατοκύριακο. Θα αισθάνεστε πιο καλά όταν θα έχετε πληρώσει όλους τους λογαριασμούς και σας μείνουν και κάποια χρήματα για να βγείτε έξω για ποτό. Αν κάποιος φίλος σας τηλεφωνήσει με κλάματα, παρατήστε τα όλα και τρέξτε να του συμπαρασταθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Ναι, το αφεντικό σας είναι ενοχλητικό και ναι, μάλλον έχετε δίκιο, αλλά το να παραπονιέστε στους συναδέλφους σας δεν είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό. Αυτό θα συμβεί την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ίσως είναι καλύτερο να αγνοήσετε τα εργασιακά ζητήματα για λίγες μέρες και να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι πιο διασκεδαστικό.

Η Παρασκευή θα είναι μια σχεδόν τέλεια μέρα για εσάς. Αν το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο φαίνεται συγκριτικά βαρετό, δεν πειράζει. Βγάλτε από την μέση τις πιο βαρετές δουλειές όπως το σκούπισμα και το πλυντήριο και μετά χαλαρώστε με μια κλασική ταινία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ζώδια Δίδυμοι

Ξεκινήστε να εξασκείτε αυτά τα εγκεφαλικά κύτταρα τη Δευτέρα. Και αυτά λειτουργούν όπως οι κοιλιακοί σας: ατονούν αν δεν τα γυμνάσετε. Εντυπωσιάστε το αφεντικό σας στη δουλειά ή απλώς υπενθυμίστε στους φίλους σας πόσο γοητευτικοί ξερόλες είστε. Αυτοί οι ίδιοι φίλοι θα καταναλώσουν πολύ από τον χρόνο σας με τα προβλήματά τους στο τέλος της εβδομάδας. Να περιμένετε πολλές συζητήσεις και μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα. Αν κανείς δεν φαίνεται να σας ακούει, μην θυμώνετε. Απλώς βρείτε κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανανεώσετε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη εβδομάδα από την τρέχουσα, ακόμη και αν την είχατε παραγγείλει. Όλοι δέχονται όσα λέτε σαν Ευαγγέλιο, ο έρωτας της ζωής σας θέλει να είστε μαζί μέρα-νύχτα και είστε έτοιμοι για μια νέα δουλειά ή ένα απαιτητικό project στη δουλειά. Ολοκληρώστε το παζλ φροντίζοντας το σπίτι σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να σας φαίνεται βαρετό, αλλά τα πιάτα δεν θα πλυθούν από μόνα τους. Είναι περίεργο πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι το να διαγράφετε πράγματα από την λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/09 Σκέψεις μεγαλύτερου άντρα – Διάθεση για επίλυση προβλημάτων

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας είστε από την μια σαν παιδί μπροστά σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και από την άλλη ταύρος εν υαλοπωλείο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις ερωτήσεις, αλλά από πότε κάνετε αυτό που σας συμβουλεύουν οι άλλοι; Να είστε πιστοί στον εαυτό σας ανεξάρτητα από το τι φέρνουν οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, το Σαββατοκύριακο θα σας βρει χαρούμενους και ικανοποιημένους. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για ένα χαλαρό πρωινό. Πότε ήταν η τελευταία φορά που φτιάξατε τηγανίτες; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Προσπαθήστε να πάρετε σοβαρά τα πράγματα τη Δευτέρα και την Τρίτη, ανεξάρτητα από το αν θα προτιμούσατε να χαζολογάτε με τους φίλους σας. Μπορεί να αφορά κάποιο εγχείρημα, ένα ειδύλλιο, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να ενεργήσετε σαν ενήλικες. Στα μέσα στης εβδομάδας προσπαθήστε να βγείτε λίγο από την πεπατημένη και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Όσο περισσότερες επαφές κάνετε, τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε όταν φτάσει το Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε, θα θέλετε να χαλαρώσετε χωρίς να παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ζώδια Ζυγός

Αυτό που ξεκίνησε ως αστείο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μεγάλη αναστάτωση τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αν ένας καλός φίλος αρχίσει ξαφνικά να γκρινιάζει για όλα, μην θεωρήσετε ότι απλώς προσπαθεί να σας ενοχλήσει. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να δεχτείτε τις συμβουλές του. Εάν αυτά που λέει συμφωνούν με όσα ακούτε από αυτή την φωνούλα μέσα στο κεφάλι σας, κάντε ό,τι χρειάζεται για να διορθώσετε τα πράγματα μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο φέρνει μια νέα αρχή. Απολαύστε το φλερτ με ένα καινούργιο πρόσωπο. Μείνετε ξύπνιοι μιλώντας μέχρι αργά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Εάν νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε, απλώστε το χέρι και αρπάξτε το γρήγορα. Όσο νωρίτερα ενεργήσετε, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχετε τον στόχο σας, είτε αυτός αφορά τον έρωτα είτε τα χρήματα. Μην εκπλαγείτε αν στα μέσα της εβδομάδας ένας περιστασιακός φίλος ή συνάδελφος σας εξομολογηθεί ξαφνικά ένα σημαντικό μυστικό. Περιμένετε λίγες μέρες μέχρι να το μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο αν το κρατήσετε μόνο για εσάς μέχρι την Παρασκευή (ή και αργότερα). Να είστε υπομονετικοί αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Είναι ωραίο να φωνάζετε, «Δεν είσαι το αφεντικό μου», αλλά αυτό δεν ισχύει αν το λέτε στο αφεντικό σας, έτσι δεν είναι; Την Δευτέρα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαμογελάτε και να κοιτάξετε την δουλειά σας. Μην δίνετε λαβές στους άλλους να σας σχολιάσουν αρνητικά. Περάστε τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας μιλώντας με τους φίλους σας, που σας πλημμυρίζουν με αγάπη και γλυκόλογα. Πάντα δεν είναι εκεί για εσάς; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Αν η δουλειά προοριζόταν να είναι διασκεδαστική, θα ονομαζόταν παιχνίδι. Προσποιηθείτε ότι είναι η τελευταία εβδομάδα πριν την σύνταξη και δουλέψτε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με σκυμμένο το κεφάλι. Την Πέμπτη τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Μήπως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον (και χαριτωμένο) άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε; Λίγη ονειροπόληση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κάντε έκπληξη και ζητήστε του εσείς να βγείτε ραντεβού επικοινωνήστε. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι υπέροχο. Επιβραβεύστε την καλή σας συμπεριφορά αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/09 Σκέψεις μεγαλύτερου άντρα – Διάθεση για επίλυση προβλημάτων

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/09 Ζώδια Υδροχόος

Ο συμβιβασμός είναι αυτό το εκνευριστικό πράγμα, που όλοι συνιστούν αλλά σε κανέναν δεν αρέσει. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε αρκετούς την Δευτέρα και την Τρίτη. Μην ενδώσετε σε κάποιον, αν δεν μπορείτε να τον δεχτείτε με τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να αρρωστήσετε. Μερικές φορές αυτός που περιμένει, είναι αυτός που κερδίζει το βραβείο και μπορεί να είστε εσείς αυτό το άτομο την Πέμπτη. Χρησιμοποιήστε αυτή την αυθάδη ανεξαρτησία σας για να προσελκύσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που γνωρίσατε στην δουλειά. Δείξτε τόλμη αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Μια ξαφνική παρόρμηση να δραστηριοποιηθείτε θα σας μετατρέψει σε φανατικό της γυμναστικής τη Δευτέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να πιέζετε τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αν θέλετε να κάνετε κάτι για να σηκωθείτε από τον καναπέ, δοκιμάστε χορό της κοιλιάς ή χούλα-χουπ, ή οποιαδήποτε δραστηριότητα σας επιτρέπει να διασκεδάσετε ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεστε. Σχεδόν οτιδήποτε ξεπερνά την πλήξη των κλασικών κάμψεων στο γυμναστήριο. Ένας παλιός σας έρωτας μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας το Σαββατοκύριακο. Τι λέτε; Θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01