Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ζώδια Κριός .

Τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα όσο η βαθιά σκέψη. Θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτήν την εκκολαπτόμενη σχέση, αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ευτυχώς, θα επιστρέψετε στον συνηθισμένο γεμάτο δράση, αυθόρμητο εαυτό σας μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη και οι άλλοι (ιδιαίτερα άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς) θα ανυπομονούν να σας γνωρίσουν.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στην δουλειά (προσέχοντας φυσικά να μην μπείτε στα χωράφια κανενός) και ετοιμαστείτε για ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες. Ο κόσμος φυσικά θα ακολουθήσει το παράδειγμά σας το Σάββατο και την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι πάντα βολικός, αλλά αυτό δεν είναι κακό στην περίπτωσή σας. Είστε απλά παθιασμένοι! Αλλά στις αρχές της εβδομάδας θα χρειαστεί να κρατήσετε υπό έλεγχο τα πιο δυνατά σας συναισθήματα (τη ζήλια, για παράδειγμα). Στα μέσα της εβδομάδας, η γοητεία σας επανέρχεται δυναμικά και οι άλλοι -ειδικά άτομα από ξένους πολιτισμούς- δεν θα μπορούν παρά να σας ερωτευθούν.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας βρουν προσγειωμένους και σίγουρους για τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σταθερή πνευματική βάση για να μάθετε κάτι νέο, ειδικά μια φρέσκια φιλοσοφία ή για να ενστερνιστείτε μια νέα προοπτική. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με την παράξενη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας. Δείξτε υπομονή και δεν θα το μετανιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά προσπαθήστε να γνωρίσετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Την Δευτέρα είστε γεμάτη ασυνήθιστη (ακόμη και για εσάς!) περιέργεια και διορατικότητα, και μπορεί να εκπλαγείτε από τα πράγματα που μπορείτε να παρατηρήσετε. Αυτή η ευφυΐα θα σας πάει πολύ μακριά στα μέσα της εβδομάδας (κάτι που δεν είναι περίεργο για κάποιον/α σαν εσάς), αλλά αντί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς θα σας δώσει την δυνατότητα να χειριστείτε καλύτερα τις φιλικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Δυστυχώς, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ και αργότερα μέσα στην εβδομάδα οι αλληλοεπιδράσεις σας με τους άλλους μπορεί να συναντήσουν εμπόδια. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πέσετε στα δίχτυα κάποιου μυστηριώδους, καινούργιου ατόμου. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Αποφύγετε μεγάλες, μπερδεμένες δεσμεύσεις καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είτε καθημερινές (όπως ένα νέο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας) είτε συναισθηματικής φύσεως (όπως ένα καυτό ραντεβού με κάποιον/α χαριτωμένο/η αλλά επικίνδυνο/η). Να είστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις που θα πάρετε αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή και το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή θα είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Προχωρήστε και βάλτε τον εαυτό σας πρώτο για μια φορά. Στα τέλη της εβδομάδας θα προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις υποχρεώσεις με τις επιθυμίες σας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την εξυπνάδα να μην αντιδράσετε υπερβολικά σε κάτι που θα μάθετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χριστούγεννα 2022 – Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ζώδια Λέων

Έχετε το χάρισμα της διαίσθησης στην αρχή της εβδομάδας. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για να κάνετε καλό, όπως για να σκέφτεστε θετικά και να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε μερικά καταπληκτικά πράγματα αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας φέρνουν μια πρωτόγνωρη ερωτική ευκαιρία, που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένοι. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την υπερκινητικότητά σας και μπορείτε να πείσετε σχεδόν οποιονδήποτε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας. Αυτό το περιπετειώδες πνεύμα θα σας πάει μέχρι την Πέμπτη όπου θα ξέρετε πια καλά τι (ή ίσως ακόμη και ποιον) ψάχνετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να είστε προσαρμοστικοί και να δοκιμάσετε νέους τρόπους για να κάνετε κάποια πράγματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας οι άνθρωποι γύρω σας θα διαφωνούν για όλα αλλά δεν θα παίρνουν τίποτα πολύ στα σοβαρά. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο στην ζωή σας μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς. Στα μέσα της εβδομάδας, νιώθετε τολμηροί και έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ενθουσιασμό για να αλλάξετε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Στα τέλη της εβδομάδας ενδεχομένως να προκύψουν κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να ασχοληθείτε μαζί τους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ζώδια Ζυγός

Κρατήστε μια ισορροπία! Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε την σωστή αναλογία οικονομίας (αυτό που σας λέει το μυαλό σας) και γενναιοδωρίας (αυτό που σας λέει η καρδιά σας). Βρείτε τη μέση λύση και μην αμφισβητείτε το ένστικτό σας. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας υπόσχονται ευκαιρίες για στενή επικοινωνία και βγαίνουν διάφορα συναισθήματα στην επιφάνεια, οπότε προχωρήστε και ρωτήστε. Θα είστε ευχαριστημένοι με το πώς θα σας απαντήσουν οι άνθρωποι. Μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, μπορεί να αισθανθείτε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιου συγγενή σας, αλλά προσπαθήστε να μην σας πάρει από κάτω. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήστε τη δημιουργικότητα σας να λάμψει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Η Δευτέρα είναι (επιτέλους) μια μέρα αφιερωμένη σε εσάς και αισθάνεστε καλά που απλώς μπορείτε απλώς να αγνοείτε τον υπόλοιπο κόσμο όλη την ημέρα και ασχολείστε με τα δικά σας. Εάν βρίσκεστε έξω με κόσμο ή κάνετε αγορές διαδικτυακά στα μέσα της εβδομάδας, βεβαιωθείτε ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε οτιδήποτε σας φαίνεται ελκυστικό πριν ανοίξετε το πορτοφόλι σας ή δώσετε την κάρτα σας. Ευτυχώς, το Σαββατοκύριακο θα είναι απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σας και θα βρεθείτε στο επίκεντρο μιας πολύ θετικής προσοχής. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia provlepseis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας, νιώθετε ότι έχετε αξιοποιήσει όπως πρέπει τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας και μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Από την Τετάρτη και μετά, προσέξτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν από εσάς περισσότερα από όσα πραγματικά τους αξίζει. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο καλοί. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μια έκπληξη από κάποιον/α που σας χρωστάει κάτι από παλιά, οπότε κρατήστε ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ο επιφυλακτικός, συνετός σας χαρακτήρας σας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνετε ώριμες αποφάσεις και σας ενθαρρύνει να δίνετε περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να οργανωθείτε και να σχεδιάσετε ένα μεγάλο, φιλόδοξο εγχείρημα. Τα τρελά σας σχέδια μπορεί να φαίνονται ακατόρθωτα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αλλά να έχετε πίστη. Όλα είναι θέμα επιμονής και υπομονής. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι φανταστικές μέρες, γεμάτες με εντυπωσιακές επιδόσεις και οι φίλοι (ή κάποιο άτομο που βλέπετε σαν κάτι παραπάνω από φίλο) θα ενθουσιαστούν με τα επιτεύγματα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επανεξετάστε το μεγάλο σας όραμα για το μέλλον για να κάνετε τυχόν αλλαγές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χριστούγεννα 2022 – Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

δωρεάν-προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12 Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να νιώθετε κάπως ντροπαλοί και κυκλοθυμικοί καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει. Έχετε πολλά στο μυαλό σας τόσο σχετικά με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τα πράγματα αργά και δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να ξεκουραστεί, αν χρειαστεί. Εξάλλου, είναι Δευτέρα. Κανείς δεν θα το προσέξει αν φύγετε κρυφά για λίγο. Στα μέσα της εβδομάδας θα επιστρέψετε και πάλι στον εξωστρεφή, φιλικό σας εαυτό. Οι άλλοι θα βασίζονται πάνω σας για να αναλάβετε τον έλεγχο και μπορεί να έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργια (και με λίγη τύχη συναρπαστικά) άτομα. Εγκαταλείψτε τις προσπάθειες να διατηρήσετε τη ρουτίνα και την πειθαρχία σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αλλά κρατήστε ελπίδες για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και νέες ευκαιρίες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε να μην σας ποδοπατήσουν! Οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας συμπεριφέρονται σαν το παιχνιδάκι τους καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά έχετε τη δύναμη να τους σταματήσετε, ή τουλάχιστον τη δύναμη να φύγετε. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολες, καθώς σημειώνετε ένα λαμπρό σερί επιτυχιών, αν και εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να κατευθύνετε τους ανθρώπους που έχουν την εξουσία να κάνουν αυτό που θέλετε. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας φέρουν τελικά την βοήθεια που αναζητάτε, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε προς έκπληξή σας ότι τελικά δεν την χρειάζεστε. Ποιος να το φανταζόταν; Αυτό το Σαββατοκύριακο, ενδώστε στις ονειροπολήσεις σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22