Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ζώδια Κριός .

Μπορεί να έχετε την παρόρμηση να πείτε όσα σκέφτεστε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά η πραγματικότητα απαιτεί από εσάς να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Μερικές φορές οι περιστάσεις απλώς δεν είναι κατάλληλες για φλερτ, ακόμα και αν είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρονται και δύο μέρη. Μην ανησυχείτε.

Θα μπορέσετε να κάνετε τη μεγάλη σας κίνηση (ακόμα κι αν είναι απλώς μια συζήτηση για τον καιρό) την Τρίτη ή την Τετάρτη. Να θυμάστε ότι η αγάπη θέλει χρόνο. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένετε πρόταση γάμου μέχρι την Παρασκευή. Αλλά φροντίστε να μείνετε σε επαφή αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ πιθανόν να περάσετε την Κυριακή φλερτάροντας στο τηλέφωνο για ώρες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη στρατηγική σε όλα τα επίπεδα και οι φίλοι σας μπορούν να σας προσφέρουν μερικές πολύ καλές συμβουλές. Πείτε τους τι σκέφτεστε τη Δευτέρα και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε ένα σχέδιο. Ξέρουν από ερωτικά παιχνίδια. Τα έχουν περάσει και αυτοί. Θα περάσετε την Τρίτη και την Τετάρτη σταθμίζοντας τις επιλογές σας. Πρέπει να είστε γρήγοροι και αποφασιστικοί; Πρέπει να το παίξετε ντροπαλοί και δύσκολοι;

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα λάβετε ένα στοιχίο από τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α και θα ξέρετε ακριβώς πώς να προχωρήσετε. Προετοιμαστείτε για ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ζώδια Δίδυμοι

Θα θέλατε να περάσετε τη Δευτέρα κάνοντας σκέψεις με αυτό το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα αλλά υπάρχουν πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν έχετε χρόνο για ονειροπολήσεις. Έχετε πράγματα να κάνετε. Και οι άνθρωποι βασίζονται σε εσάς. Μοιραστείτε τις σκέψεις που βαραίνουν το μυαλό σας με έναν συνάδελφο την Τετάρτη. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχει μια αντίστοιχη εμπειρία από την ερωτική του ζωή και θα θελήσει να την μοιραστεί μαζί σας. Περάστε το δεύτερο μισό αυτής της εβδομάδας παρέα με φίλους, γείτονες, ακόμα και πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Κάποιος/α μπορεί να ομολογήσει ότι σας έχει ερωτευτεί την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Οι κανόνες δεν ισχύουν για εσάς στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Έχετε χιλιάδες ιδέες και περισσότερη ενέργεια από ότι όλοι οι άλλοι μαζί. Αφήστε τη διαίσθησή σας και τα ενδιαφέροντά σας να σας οδηγήσουν σε μια νέα ανακάλυψη. Κάτι καινούργιο μπορεί να τροφοδοτήσει τη φαντασία σας στα μέσα της εβδομάδας και να θέσει σε κίνηση ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Δεν είστε αδέξιοι στις συζητήσεις αλλά θα θέλετε να θαμπώσετε κάποιον/α με τις ικανότητές σας την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Να ξέρετε ότι όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο πιο γοητευτικούς θα σας βρίσκουν. Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έρθουν πολλά καλά πράγματα, αρκεί να βγείτε έξω από την ζώνη άνεσής σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Ακριβώς επειδή κάποιος/α φαίνεται εντυπωσιακός/ή δεν σημαίνει ότι έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, ειδικά στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Μην προσπαθείτε πολύ σκληρά για να καταλάβετε κάποιον/α με το που τον/την γνωρίσετε. Όλα θα αποκαλυφθούν εν καιρώ. Την Τετάρτη, κάποιος/α που μετά βίας γνωρίζετε μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη γνώμη σας για κάτι. Και την Παρασκευή, η προσπάθεια κάποιου ατόμου να φανεί θα σας υπενθυμίσει ότι η σεμνότητα πάντα κερδίζει. Την Κυριακή, περάστε χρόνο με καλούς φίλους και προετοιμαστείτε για μια δύσκολη εβδομάδα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Γιατί να είστε τόσο επικριτικοί απέναντι στους άλλους όταν μπορείτε να είστε τρυφεροί και με κατανόηση; Δεν είναι κακό να αφήνετε χώρο στους ανθρώπους να κάνουν τα λάθη τους. Μόνο όταν διακυβεύεται κάτι μεγάλο, θα πρέπει να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να παρέμβετε. Γιατί, ειλικρινά, ποτέ δεν ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί μακροπρόθεσμα. Όλα είναι μεταβλητά. Ο καθένας κάποια στιγμή υφίσταται μια αλλαγή στην ζωή του. Όσο περισσότερο ανοιχτόμυαλοι είστε και ενθαρρύνετε τους φίλους σας (και τον εαυτό σας) να σκέφτονται αντισυμβατικά, τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Η Κυριακή είναι μια εξαιρετική μέρα για να επανεκτιμήσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 21-23/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ζώδια Ζυγός

Όταν κάποιο ελκυστικό άτομο διαταράσσει τη ρουτίνα σας τη Δευτέρα, δύο σκέψεις θα μπορούσαν να περάσουν από το μυαλό σας: 1) Πόσο συναρπαστικό! και 2) Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Και έχετε δίκιο. Η Δευτέρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε όλες τις ευθύνες σας στην άκρη και να επικεντρωθείτε στη φευγαλέα υπόσχεση της αληθινής αγάπης. Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως; Ω ναι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή; Σίγουρα. Το Σάββατο, να περιμένετε να εκπλαγείτε από το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος και την Κυριακή, να περιμένετε να εκπλαγείτε από το πόσο όμορφη αποδεικνύεται αυτή η νέα σχέση (αν μπορείτε να την πείτε έτσι ακόμα). Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Αχ, ο έρωτας! Και ό,τι άλλο τον συνοδεύει: ομορφιά, δημιουργικότητα, νόστιμο φαγητό, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μυστήριο… Δεν ξέρετε τι να απολαύσετε πρώτο. Η Δευτέρα σας βρίσκει αντιμέτωπους με ένα γλυκό δίλημμα (πώς να πείτε σε κάποιον/α που σας αρέσει πόσο πολύ σας αρέσει). Την Τρίτη και την Τετάρτη, άλλα άτομα με πιο πιεστικές ανάγκες θα απαιτήσουν την προσοχή σας, αλλά η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι και πάλι αφιερωμένες στην ερωτική σας ζωή. Μια μικρή λεπτομέρεια θα σας προσγειώσει για λίγο στην πραγματικότητα την Κυριακή, αλλά, και πάλι, είναι ακριβώς αυτό—μια μικρή λεπτομέρεια. Θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zwdia-9988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να σας βγάλουν από την ονειρική διάθεση στην οποία βρίσκεστε την Δευτέρα. Είστε χαμένοι στον δικό σας ονειρικό κόσμο. Και καλά κάνετε. Αλλά πώς περιμένετε να θυμηθείτε το όνομα μιας πρόσφατης ενδιαφέρουσας γνωριμίας αν δεν θυμάστε καν πού βάλατε τα παπούτσια σας; Το μυαλό σας δεν θα επανέλθει στην θέση του τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη, – που και οι δύο θα είναι πολύ σημαντικές μέρες για τα επαγγελματικά σας. Συνεχίστε να επικοινωνείτε με αυτό το καινούργιο φλερτ την Πέμπτη και την Παρασκευή και μπορεί να έχετε κλείσει ραντεβού μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Την Κυριακή, θα κάνετε μια καταπληκτική συζήτηση με ένα ξεχωριστό άτομο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Τα πάτε καλά με τον γραπτό λόγο και αν καταφέρετε να βάλετε τα συναισθήματά σας στο χαρτί θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Η επιτυχία ενός φλερτ βασίζεται στον τόνο. Όχι ακριβώς αυτό που λέτε αλλά πώς το λέτε. Ένα e-mail τη Δευτέρα μπορεί να οδηγήσει σε ένα ραντεβού αυτή την εβδομάδα – ίσως την Πέμπτη. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε απασχολημένοι με οικογενειακές υποχρεώσεις. Χαλαρώστε και να είστε ο εαυτός σας όταν βρεθείτε με αυτό το άτομο, ανεξάρτητα από το πόσο ταράζεστε όταν τον/την βλέπετε. Και μην ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Την Κυριακή, μπείτε κατευθείαν στο θέμα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/02 Ζώδια Υδροχόος

Αν είχατε πολλά χρήματα, σίγουρα θα τα αξιοποιούσατε καλύτερα από πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που δεν ξέρουν τι έχουν. Αλλά προς το παρόν, θα πρέπει να φαίνεστε όσο πιο υπέροχοι μπορείτε με περιορισμένο προϋπολογισμό. Μόλις γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας, δεν θα έχει σημασία τι φοράτε, γιατί θα του αρέσετε ακριβώς για τους λόγους που θα έπρεπε, λόγους που δεν έχουν να κάνουν με φορέματα και παπούτσια. Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο να ανακαλύψετε τα μοναδικά σας χαρίσματα και να βρείτε έναν τρόπο να τα δείξετε στον κόσμο. Την Κυριακή, μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας τη Δευτέρα. Αξίζετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κανονίσετε να κάνετε κάτι για το οποίο δεν ενδιαφέρεται κανείς από τους φίλους σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι στις δικές σας σκέψεις το πρώτο μισό της εβδομάδας, αλλά την Πέμπτη ή την Παρασκευή ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιον/α που θα σας παρασύρει στον δικό του/της κόσμο. Και που εκτιμά τη δημιουργικότητά σας. Και είναι και κούκλος/α. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος