Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/03 Το πνευματικό και συναισθηματικό βάλσαμο που χρειάζεστε

didaskalia-planitwn-afroditi

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/03 Α΄.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/03 ζώδια κριός .

Είστε περισσότερο πνευματιστές, από ότι συνήθως. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο της διαίσθησής σας. Σήμερα, θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πληροφοριών. Θα εξερευνήσετε την ερμηνεία των ονείρων, θα μάθετε πώς να διαβάζετε κάρτες ταρώ ή θα έχετε ένα ραντεβού με ένα μέντιουμ. Θα μάθετε πληροφορίες για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε, όπως και για μια μελλοντική ρομαντική συνάντηση.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα ένας φίλος θα συναντηθεί μαζί σας, για να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε. Και θα είναι το πνευματικό και συναισθηματικό βάλσαμο που χρειάζεστε. Πιθανόν να εμφανιστεί στην πόρτα σας με ποπ κορν έτοιμος να σας προκαλέσει σε ένα βιντεοπαιχνίδι ή να παρακολουθήσει μια ταινία μαζί σας – η τέλεια συνταγή για θεραπεία!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Κάνετε κινήσεις για να βοηθήσετε τους γύρω σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο των κοινοτικών δραστηριοτήτων σας. Σήμερα, θα είστε μια αναγνωρισμένη αυθεντία. Μπορεί να είστε εξαιρετικοί στην κηπουρική. Μπορεί να έχετε μια κατασκευαστική επιχείρηση… Ή να έχετε ιστορικό επιτυχημένων εράνων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ίσως επίσης αποφασίσετε να δανείσετε μερικά από τα σημαντικά ταλέντα σας, σε έναν κοινοτικό οργανισμό.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Βελτιώνεται μια σχέση σας, με έναν συνάδελφο ή με τον προϊστάμενό σας. Ίσως η στάση τους έχει αλλάξει ή έχουν αμβλύνει τη ρητορική τους. Είναι όμως εξίσου πιθανό, αυτό το άτομο να βρίσκεται σε διακοπές για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα νιώσετε χαρούμενοι.. γιατί προς το παρόν, αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/03 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα πάνε καλά. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, θα μάθετε ότι πρόκειται να πάρετε προαγωγή. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερες ευθύνες, πιο ενδιαφέροντα έργα και υψηλό προφίλ. Ίσως να περιμένατε αυτή την ανακοίνωση εδώ και αρκετό καιρό.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο των νομικών θεμάτων, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Ένα νομικό θέμα που σας ταλαιπωρούσε θα τελειώσει οριστικά. Επίσης ένα ζήτημα θα διευθετηθεί εξωδικαστικά ή μια υπόθεση θα αποσυρθεί. Και είναι πιθανό αυτό να ολοκληρωθεί πολύ απλά. Μπορεί να χρειαστεί μόνο να υποβάλετε μια φόρμα ή να γράψετε μια επιταγή και θα είναι έτοιμο. Είναι ωραίο να κάνετε πράγματα σήμερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/03 Ξαφνικές επικοινωνίες – Ερωτικές διαθέσεις

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, εξετάζετε διάφορες πιθανότητες.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο της περιπέτειας. Θα νιώσετε έτοιμοι να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μπορεί να σκέφτεστε να σκαρφαλώσετε στον Όλυμπο ή να κάνετε πεζοπορία στο Πήλιο. Μπορεί ακόμη και να αναρωτιέστε πώς να γίνετε ψηφιακός νομάδας. Είναι επίσης εξαιρετική μέρα για να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι. Κι αυτό θα είναι μια καλή αρχή!

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο, στον Οίκο της οικειότητας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να τα ξαναβρείτε. Ίσως να είχατε τσακωθεί ή απλά να εκνευρίσατε ο ένας τον άλλον. Όμως τώρα, μπορείτε να εξομαλύνετε τα πράγματα και να αγαπηθείτε ξανά.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/03 ζώδια λέων

Υπάρχει ένα δοχείο με χρυσάφι στο τέλος του ουράνιου τόξου για εσάς αυτή την εβδομάδα.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο των επενδύσεων και του παθητικού εισοδήματός σας. Σήμερα, μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο εισόδημα. Επιπλέον χρήματα θα μπορούσαν να καταλήξουν στον λογαριασμό σας. Μπορεί να είναι χρήματα που περιμένατε. Κι αυτή θα είναι μια σειρά από νίκες τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να λάβετε πολλά δώρα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Υπάρχει μια ευκαιρία να θεραπεύσετε κάποια πτυχή της σχέσης σας. Μπορεί να μιλάτε με ένα πνευματικό άτομο, σύμβουλο ή έναν μεγαλύτερο και σοφότερο συγγενή. Κι αυτό το άτομο σας δίνει συμβουλές γι’ αυτό που περνάτε. Ξαφνικά, βλέπετε τα πράγματα από διαφορετικό πρίσμα. Θα αντιληφθείτε τι πρέπει να αλλάξετε, για να κάνετε τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/03 Ξαφνικές επικοινωνίες – Ερωτικές διαθέσεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια παρθένος

Υπάρχει χαρά στην ατμόσφαιρα, αυτή την εβδομάδα.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να γιορτάζετε μια ιδιαίτερη σχέση με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο…. Ή μπορεί να μαζευτείτε με κάποιους φίλους σας από το σχολείο για να μιλήσετε για τα παλιά. Θα νιώσετε πιο χαρούμενοι και πιο ικανοποιημένοι από ό,τι είχατε νιώσει εδώ και πολύ καιρό.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο, στον Οίκο της δουλειάς σας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας με έναν συνάδελφο. Ίσως αυτό το άτομο να ήταν πολύ εκνευριστικό στο παρελθόν, αλλά σήμερα θα μάθετε κάτι γι’ αυτό το άτομο. Τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Θα δείτε μια νέα πλευρά αυτού του ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098