Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ζώδια Κριός

Το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας θα αφορά όλες τις σχέσεις σας, οπότε ετοιμαστείτε να κλείσετε το στόμα σας και να ανοίξετε τα αυτιά σας (και ίσως την καρδιά σας) σε ό, τι έχουν να πουν οι άλλοι. Δεν θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να δώσετε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν. Ωστόσο, μέχρι την Τετάρτη, θα έχετε απαυδήσει από τις απαιτήσεις τους.

Κρατήστε μια ευγενική στάση και λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα. Προσέξτε την υποβόσκουσα επιθετικότητα την Παρασκευή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η διάθεσή σας θα ανέβει και αυτό μπορεί να ενοχλήσει κάποιους.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Κάντε κάτι για τον εαυτό σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο το να φάτε ένα υγιεινό γεύμα ή τόσο μεγάλο όσο το να προσλάβετε προσωπικό γυμναστή για να σας επαναφέρει σε φόρμα.

Εάν έχετε έναν φίλο μαζί σας, θα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η διάθεσή σας είναι άνω-κάτω, αλλά γενικά τα συναισθήματά σας θα φτάνουν πιο κοντά στην ζήλια. Ευτυχώς θα το συνειδητοποιήσετε πριν γίνει κάποια ζημιά.

Το Σαββατοκύριακο σας θα πρέπει να είναι αρκετά ήσυχο, αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να επιτεθείτε σε κάποιον, που συμπεριφέρεται άσχημα σε έναν φίλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ζώδια Δίδυμοι

Θα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια από την Δευτέρα έως την Τετάρτη και λογικά θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε κάθε εργασία που έχετε προγραμματίσει. Πάντως ό,τι και αν κάνετε, θα το διασκεδάσετε. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα – πρέπει να λάβετε επιπλέον πληροφορίες για να προχωρήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο εγχείρημα. Κοιτάξτε για να μάθετε. Κάντε παρέα με τους φίλους σας όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να αναθερμάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Προσέξτε για μικρές συγκρούσεις στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ειδικά με τον/την σύντροφο ή τον/την συγκάτοικό σας. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Θα έχουν να κάνουν για παράδειγμα με διαφωνίες ως προς το τι χρώμα να βάψετε την κουζίνα ή ποια θεατρική παράσταση να παρακολουθήσετε. Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας και κάποια στιγμή από την Τετάρτη έως την Παρασκευή θα αρχίσουν να εκδηλώνονται. Ενώ νιώθετε ισχυροί και ικανοί για όλα, ταυτόχρονα αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε ένα βήμα πίσω για να ανασυγκροτηθείτε. Δύο εξίσου ελκυστικές επιλογές θα σας ξεσηκώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά θα πάρετε την σωστή απόφαση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ζώδια Λέων

Έχετε διάθεση για φλερτ στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ειδικά όταν βρίσκεστε κοντά σε αυτό το χαριτωμένο άτομο που μόλις έκανε την εμφάνισή του. Κάντε κάτι υπέροχο και θα κερδίσετε έξτρα πόντους. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, θα νιώσετε λίγο πιο χαλαροί και μπορεί να έχετε διάθεση για ψώνια – ειδικά αν συλλέγετε αντικείμενα για το σπίτι. Γενικά, το μάτι σας κόβει και μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές προσφορές τόσο στα μαγαζιά όσο και στο διαδίκτυο. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιήσετε το πάθος σας για ταξίδια.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάποια στιγμή πριν από την Τετάρτη, θα μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε τα έξοδα για κάτι με έναν φίλο ή σύντροφο, καθώς δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά μόνοι σας. Θα είναι μια καλή απόφαση, οπότε προχωρήστε χωρίς δισταγμούς. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που σας ενοχλούσε τον τελευταίο καιρό ή τι προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο για εσάς αν αντισταθείτε στη ροή της κοινωνικής ενέργειας που υπάρχει γύρω σας- κάντε απλά αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26/09 Ζώδια Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας, αισθάνεστε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου και φυσικά το βρίσκετε υπέροχο. Τι καλύτερο από το να το φλερτάρετε με τα πιο χαριτωμένα άτομα που κυκλοφορούν στην πόλη ενώ είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια; Καθώς η εβδομάδα προχωράει, μπορεί να θελήσετε να αποσυρθείτε για λίγο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αν και μέχρι την Παρασκευή μπορεί να αφιερώνετε όλο τον χρόνο και την προσοχή σας στον εαυτό σας, δεν υπάρχει πρόβλημα, Εξάλλου το έχετε ανάγκη. Θα έχετε πολλή ενέργεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να έχετε δίπλα σας άτομα που γνωρίζετε και με τα οποία αισθάνεστε άνετα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Το πιθανότερο είναι ότι αισθάνεστε χαμηλών τόνων στις αρχές αυτής της εβδομάδας, και μάλιστα τόσο, ώστε κάποιος να θεωρήσει ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτεί. Σε βάθος χρόνου δεν θα έχει σημασία, γιατί μέχρι την Τετάρτη θα επιστρέψετε στον παλιό καλό εαυτό σας και θα θελήσετε να εισπράξετε όλα όσα σας οφείλουν – με τόκους και κυρώσεις. Το Σαββατοκύριακο σας θα είναι γεμάτο με μεγάλες ιδέες και σχέδια, αν και θα πρέπει να βρείτε τρόπο ώστε να ελαχιστοποιήσετε τα ρίσκα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ο τρόπος σας με τις λέξεις θα είναι το μεγαλύτερό σας ατού το πρώτο μισό της εβδομάδας . Οπότε είναι μια καλή στιγμή για να γράψετε αυτό το σημαντικό email ή να πιάσετε την συζήτηση με αυτόν/αυτήν τον/την γοητευτικό/ή άγνωστο/η. Μετά από όλα αυτά, πιθανότατα θα θελήσετε να μείνετε και λίγο μόνοι για να ανασυγκροτηθείτε, αν και δεν θα σας πάρει περισσότερο από μερικές ημέρες για να επιστρέψετε στην δράση. Στην πραγματικότητα, μέχρι να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, θα νιώθετε καλύτερα από ποτέ και θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το επόμενο δημοφιλές στέκι της πόλης.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Μην ζητήσετε χάρες στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ειδικά από το αφεντικό σας ή από άτομα εξουσίας. Δεν είναι ότι σας έχει κάποιος στην μπούκα, απλά η χρονική στιγμή είναι εντελώς λάθος. Λογικά θα μπορείτε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε από την Τετάρτη και μετά, χάρη σε έναν φίλο που θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του υπέρ σας. Μόλις τακτοποιήσετε όλα αυτά, θα είστε σε θέση να προετοιμαστείτε για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Το πιθανότερο είναι ότι θα σας φανεί ότι πέρασε πολύ γρήγορα – αλλά έτσι δεν συμβαίνει πάντα;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Υδροχόος

Στην αρχή της εβδομάδας αρχίζει να ρέει μια γλυκιά κοινωνική ενέργεια και μπορεί να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με αυτόν τον φίλο με τον οποίο έχετε απομακρυνθεί ή κάποιον/α πρώην σύντροφο. Θα εκπλαγείτε με το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα φέρουν μια περίεργη αίσθηση, που θα σας καθυστερήσει λίγο .Αλλά στην πραγματικότητα λίγες ώρες με τον εαυτό σας θα αποδειχθούν σωτήριες, καθώς θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας. Μαζευτείτε με τους φίλους σας αυτό το Σαββατοκύριακο-ένα πάρτι θα ήταν τέλεια ιδέα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Τα οικονομικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Ειδικά αν οι συγκάτοικοι σας δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τον τελευταίο καιρό. Τα πράγματα θα είναι κάπως συγκεχυμένα από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά, αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το χειριστεί, αυτός είστε εσείς. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κάτι, από το οποίο δεν θα μπορείτε να υπαναχωρήσετε αν αλλάξετε γνώμη. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει αρκετά ομαλά, με μερικές συμπτώσεις να λειτουργούν υπέρ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot