Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/11 – Μία εξαιρετική ευκαιρία για την Αγάπη

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/11 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/11 ζώδια κριός .

Ένα όραμα ελευθερίας οδηγεί σε πρακτικές προσαρμογές, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Αντιλαμβάνεστε τώρα μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύεστε. Μπορεί να αφορά ένα επιπλέον εισόδημα, την έναρξη μιας επιχείρησης ή μια κερδοφόρα επένδυση.

Αυτή η όψη είναι ένας συνδυασμός της σοφίας και της εμπειρίας σας μαζί με λίγο συγχρονισμό από το Σύμπαν για να πετύχετε κάτι μεγάλο. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των ταξιδιών σας. Σήμερα ψάχνετε για καταλύματα πρώτης κατηγορίας! Αν κάνετε έρευνα θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να τα βγάλετε πέρα οικονομικά. Αν αισθάνεστε πιο τολμηροί, μπορεί να αποφασίσετε να δημιουργήσετε μία τουριστική επιχείρηση. Οι προηγούμενες ταξιδιωτικές εμπειρίες σας, όπως και η προθυμία σας να είστε ευέλικτοι θα σας προσφέρουν επιπλέον προνόμια, καθώς ταξιδεύετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, το μεγαλύτερο εμπόδιο… είστε εσείς. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Με το ταίρι σας είστε τόσο στενά εναρμονισμένοι, που είναι σαν να έχετε ένα μυαλό. Η μέρα είναι ιδανική επίσης, για να αναρωτηθείτε τι θέλετε να καταφέρετε τους επόμενους μήνες. Αν είστε μόνοι και ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βρείτε ένα υπέροχο ταίρι.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της οικειότητας. Συζητήσεις που αφορούν κοινή ενασχόληση για διάφορα θέματα με το ταίρι σας, θα οδηγήσει σε «κρεβατομουρμούρα». Μπορείτε να εξερευνήσετε ο ένας τη χώρα των θαυμάτων του άλλου, αφού νιώθετε πολύ αρμονικά. Βρίσκετε ζεστασιά στην αγκαλιά του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/11 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε νέους φίλους και λαμβάνετε νέες πληροφορίες. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εργασίας τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Θα έχετε μεγάλη τύχη και υπέροχο συγχρονισμό, όσον αφορά την καριέρα σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας, να επικοινωνήσετε με συναδέλφους και προϊσταμένους στο διαδίκτυο ή να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη εβδομάδα στην τρέχουσα εργασία σας. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα οράματος για την καριέρα σας, έτσι ώστε το Σύμπαν να ξέρει τι ευκαιρίες να σας στείλει.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα θα είστε σε απόλυτη αρμονία με το ταίρι σας. Θα σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, θα ακούτε την ίδια μουσική και θα απολαμβάνετε τα ίδια φαγητά – τουλάχιστον για σήμερα. Ενώ βρίσκεστε σε τέτοια αρμονία μεταξύ σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να συζητήσετε το μέλλον σας. Μιλήστε για την πορεία της σχέσης σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/11 – Τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2022

zodia-astra-tarot

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε χαρά κι ευτυχία στη ζωή σας. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της χαράς και της διασκέδασης, τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν. Χαρίστε στον εαυτό σας μια ουσιαστική μέρα διακοπών. Αφήστε τις εργασίες στην άκρη και απολαύστε τη χαρά της ζωής. Αν έχετε ξεχάσει ποιες είναι οι απολαύσεις που σας ενθουσιάζουν, τότε είναι σημαντικότερο από ποτέ, να πάρετε αυτή τη μέρα άδεια.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας. Η φροντίδα του εαυτού σας σήμερα, σημαίνει να αγκαλιάζετε πράγματα στην καθημερινότητά σας, που προσθέτουν στην προσωπική σας ευεξία. Μπορεί προσθέσετε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σας ή σωματική άσκηση, διαλογισμό και ήπια γιόγκα. Σήμερα, θα μπορούσατε να προσθέσετε μερικές ευεργετικές συνήθειες, στην καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/11 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα η βοήθεια είναι εκεί.. αν τη χρειάζεστε. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, ένα μέλος της οικογένειας, σας δείχνει την ακλόνητη υποστήριξή του. Μπορεί να του ζητήσετε συμβουλές για τα οικονομικά σας ή να σας βοηθήσει απλά να μετακινήσετε έναν καναπέ – και θα σας φανεί πραγματικά χρήσιμος. Αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι η οικογένειά σας είναι μια ομάδα… και είναι υπέροχο όταν εργάζεστε μαζί.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Ίσως σήμερα δοκιμάσετε ένα νέο εξωτικό φαγητό ή ένα διαφορετικό κοκτέιλ. Αν ψάχνετε για αγάπη, η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού ή να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση όπου θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/11 – Τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2022

zodia-zwdia-9988

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ξέρετε τι να πείτε. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα είστε εξαιρετικά πειστικοί. Μπορείτε να πουλήσετε ακόμα και σάντουιτς γαλοπούλας, σε έναν εκτροφέα γαλοπούλας σήμερα. Είναι καλή μέρα για να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε να πουλήσετε, ποιον θέλετε να πείσετε ή πώς θέλετε να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμπληρώσετε ένα αντίγραφο πωλήσεων για να πουλήσετε το επιπλέον αυτοκίνητό σας, το σκάφος, το δερμάτινο μπουφάν σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να δώσετε. Η πειθώ σας σήμερα είναι τεράστια. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της οικογένειας. Σήμερα, η οικογένεια είναι σε αρμονία και είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς. Η κουζίνα ξεχειλίζει από φαγητά, συνοδευτικά και πίτες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία