Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/04 Όλα θα δουλεύουν υπέρ σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/04 Α ‘ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/04 ζώδια κριός .

Υπάρχει πρόοδος αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των μελλοντικών σας σχεδίων.

Θα νιώσετε να δουλεύουν υπέρ σας κάποιες εξωτερικές δυνάμεις τώρα. Υπάρχουν ευκαιρίες που βρίσκονται έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

zodia-taro-45

Σήμερα θα βρείτε έναν μέντορα για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στα καινούργια νερά. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται να εξετάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Φεύγουν συνεχώς πολλά χρήματα και δυσκολεύεστε να τα παρακολουθήσετε – ειδικά με τις εφαρμογές που χρεώνονται αυτόματα στην κάρτα σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τα έξοδά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μια κοινωνική εκδήλωση είναι ευεργετική. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της αναγνώρισης σας. Είστε αξιοπρόσεκτη σήμερα. Πιθανόν οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό, να λάβετε αναγνώριση σε μια συνάντηση της εταιρείας ή να επιλεγεί το βιογραφικό σας για τον επόμενο γύρο συνεντεύξεων.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο ρομαντισμός είναι μια πιθανότητα τώρα, ακόμα κι αν δεν νιώθετε έτοιμοι. Μια ευκαιρία για δημιουργία σχέσης θα κάνει την εμφάνισή της ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε το πρόγραμμά σας. Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, σκεφτείτε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/04 ζώδια δίδυμοι

Είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις προτεραιότητές σας αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των κανόνων και των πεποιθήσεών σας. Σήμερα μπορεί να αλλάξετε ριζικά μια βασική σας πεποίθηση. Ίσως είναι μια περιοριστική πεποίθηση που κουβαλάτε από την παιδική σας ηλικία.. και ξαφνικά τώρα, απελευθερώνεστε και σπάτε τις αλυσίδες που σας κρατούσαν πίσω. Θα έχετε επιφοίτηση σήμερα!

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο… και ο κόσμος ξαφνικά, φαίνεται πιο φωτεινός και γεμάτος δυνατότητες! Σας ελκύουν πολλά διαφορετικά πράγματα – ως επί το πλείστο καλά. Σήμερα, θέλετε να παίξετε και να διασκεδάσετε.

taro-zodia-098

ζώδια καρκίνος

Θα δείτε θετικές αλλαγές, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της εξουσίας και του ελέγχου σας. Αυτή τη στιγμή, το να ακολουθείτε παλιά μοτίβα δυσκολεύουν τη ζωή σας. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από τέτοιου είδους αντιδράσεις…συνειδητοποιώντας πόσα έχετε ήδη αντιμετωπίσει στη ζωή σας. Είστε πολύ πιο δυνατοί από ό,τι πιστεύετε… και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ιδιαίτερα τονωμένη.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένας φίλος μπορεί να εκφράσει το ενδιαφέρον του για εσάς. Θέλει κάτι περισσότερο από το να είστε απλά φίλοι. Κι αυτό θα σας ξαφνιάσει.. αν δεν είχατε κοιτάξει αυτό το άτομο κάτω από αυτό το πρίσμα. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πιο στενή σχέση, όμως αυτό σημαίνει πως η φιλία σας θα αλλάξει σημαντικά.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/04 ζώδια λέων

Θα γιορτάσετε ένα χαρούμενο γεγονός, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων σας. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να ζητήσετε από τον ταίρι ή τον συνεργάτη σας, αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να είστε διακριτικοί. Αυτή είναι μια απλή όψη… που φέρνει οφέλη όταν λέτε τα πράγματα όπως είναι.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Έρχεται μια επαγγελματική ευκαιρία, που μπορεί να φαίνεται λίγο επικίνδυνη. Σήμερα όμως, θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που θα είναι σίγουρα επιτυχημένα. Αν μπορείτε να στρέψετε την τράπουλα προς όφελός σας, κάντε το! Διαφορετικά, περιμένετε να ευθυγραμμιστούν οι ενέργειες υπέρ σας, όπως θα κάνουν τις επόμενες εβδομάδες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας. Μπορεί να αποκτήσετε μια συσκευή ή να βρείτε ένα σύστημα που σας εξοικονομεί χρόνο από την εργασία σας. Ίσως είναι κάτι που θέλατε εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας ή να είναι μια συσκευή για το σπίτι σας. Απελευθερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Νιώθετε λίγο αβέβαιοι σήμερα για όσα γνωρίζετε. Μπορεί να σας ζητήσουν να δώσετε κάποιες πληροφορίες ή να πείτε τη γνώμη σας για κάτι, αλλά είστε συγκρατημένοι. Αμέσως όμως συνειδητοποιείτε, πως γνωρίζετε την απάντηση. Δεν πειράζει λοιπόν αν σήμερα σηκώσετε το χέρι σας και μιλήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot