Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/08 – Όλοι εξομολογούνται τα μυστικά τους

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/08 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/08 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλές επιλογές. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της υγείας και της ευημερίας σας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να έχετε την τέλεια ρουτίνα υγείας και ευεξίας, αλλά δεν θέλετε να την ακολουθήσετε σήμερα. Αυτό που θέλετε, είναι να είστε ευφάνταστοι και δημιουργικοί και να βρείτε λίγη ψυχική ηρεμία. Αν βρείτε έναν τρόπο να ηρεμήσετε το μυαλό σας σήμερα, θα βρείτε κάποια ισορροπία. Καθίστε ήρεμα δίπλα στην πισίνα ή στην ακρογιαλιά και πάρτε βαθιές ανάσες. Κάντε γιόγκα. Μπορεί να μην έχετε την ενέργεια για κάτι πιο δύσκολο απ’ αυτό σήμερα.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας με αποτέλεσμα η ενέργεια να αρχίζει να αλλάζει. Έχετε την ικανότητα να ψάχνετε μέσα σε σωρούς δεδομένων για να βρείτε την αλήθεια. Το πιο σημαντικό είναι πως κατανοείτε τα κίνητρα του ατόμου που σας παραδίδει την αναφορά. Αυτό σας επιτρέπει να «βλέπετε» τα δήθεν ευχάριστα και ψεύτικα χαμόγελα. Σήμερα, είστε ένας ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αλλάζετε μέσα και έξω, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της απόλαυσης κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σήμερα, μπορεί να ερωτευθείτε κάποιον/α που θα συναντήσετε παροδικά, επειδή είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ρομαντικές σκέψεις και συναισθήματα. Ολόκληρο το σώμα σας πλημμυρίζει από ενθουσιασμό και μόνο στη σκέψη ότι αυτό το άτομο θα σας στείλει μήνυμα. Προσέξτε όμως μην αφήσετε η φαντασία σας να πετάξει ψηλά. Γιατί ο ήλιος μπορεί να λιώσει τα φτερά σας και να πέσετε ξανά στη γη.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τώρα η ενέργεια μετατοπίζεται προς τη φιλοδοξία, την επιθυμία για δύναμη και την ικανότητα να κάνετε τους άλλους να δουν την αξία σας. Αυτή η μέρα είναι εξαιρετική για επαγγελματικές συνεντεύξεις, επειδή θα δίνετε την εντύπωση στους άλλους, πως είστε σίγουροι και επιβλητικοί. Αν πάλι θέλετε να παραμείνετε στην τωρινή σας δουλειά μπορείτε να μιλήσετε με τον προϊστάμενό σας για μια προαγωγή και αύξηση. Μην σπαταλάτε αυτή τη θετική ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/08 ζώδια δίδυμοι

Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θέλετε να πετύχετε κάποια πράγματα, αλλά από τη στιγμή που επιστρέφετε σπίτι και κάθεστε στον καναπέ, όλη σας η φιλοδοξία εξαφανίζεται. Θα είναι δύσκολο να πολεμήσετε αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καθήστε ήσυχα στον καναπέ κι απολαύστε το πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεών σας. Σήμερα η νοητική σας ικανότητα είναι αρκετά ισχυρή. Φαίνεται πως σας ανανέωσε το χθεσινό διάλειμμα και είστε έτοιμοι να αναλύσετε περίπλοκους υπολογισμούς και να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από όλα τα φώτα και τις διαφημιστικές εκστρατείες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενημερωθείτε για ό,τι ενδιαφέρεστε, να δημιουργήσετε το δικό σας καταστατικό κερδών και απωλειών ή να επενδύσετε τα κεφάλαιά σας. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε καλές αποφάσεις για τα χρήματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/08 Λόγια ερωτευμένων – Σκέψεις γυναίκας – Τυχερά λεφτά

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μεγαλώνετε πνευματικά. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η ενέργεια είναι πολύ καλή για τη συγγραφή ενός βιβλίου, τη σύνθεση ή τη συγγραφή τραγουδιών. Μπορείτε να εμβαθύνετε σε έναν κόσμο φαντασίας, να επικοινωνήσετε με μαγικούς χαρακτήρες και να αποκτήσετε μια εικόνα για το μυαλό, την καρδιά και το πνεύμα σας, μέσω της δημιουργικότητάς σας. Είτε διαβάζετε τη δουλειά κάποιου είτε γράφετε τη δική σας, αυτή δεν παύει να είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα!

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας. Όλοι φαίνεται πως σας εξομολογούνται τα μυστικά τους σήμερα, χωρίς καν να ρωτήσετε. Οι άλλοι σας λένε τι έχουν κάνει λάθος και σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Αν βγαίνετε ραντεβού, εκμεταλλευτείτε το για να καταλάβετε καλύτερα το χαρακτήρα και τα κίνητρα του ατόμου με το οποίο βγαίνετε. Μην αγνοήσετε αυτές τις πληροφορίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/08 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δεν είναι ότι πηγαίνετε ενεργά ενάντια στον προϋπολογισμό σας σήμερα! Περισσότερο φαίνεται σαν να μην θυμάστε ότι έχετε καν προϋπολογισμό. Ξαφνικά τα χρήματα δαπανώνται, τα πράγματα παραγγέλνονται και το κουμπί της «ακύρωσης», απλά δεν λειτουργεί. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε με αυτή την ενέργεια… είναι να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καθημερινής σας ρουτίνας. Τώρα είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε συνήθειες στις δαπάνες σας, στα εργασιακά σας, αλλά και στα θέματα υγείας σας. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Απομακρύνετε ό,τι δεν λειτουργεί και δημιουργήσετε έναν κατάλογο σταδιακών αλλαγών. Αυτή η όψη εμφανίζεται μόνο μερικές φορές το χρόνο, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αλλάξετε κάποιες πτυχές της καθημερινότητάς σας. Ολόκληρη η ζωή σας θα μπορούσε να μεταμορφωθεί, μέσα σε λίγους μήνες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/08 Λόγια ερωτευμένων – Σκέψεις γυναίκας – Τυχερά λεφτά

zwdia-66

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε τον δρόμο σας. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στο ζώδιό σας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να γλιστρήσετε εύκολα σε μια κατάσταση διαλογισμού. Ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται τους τελευταίους δώδεκα μήνες της ζωής σας. Ο ανώτερος εαυτός σας, τραβάει την προσοχή στη συνείδησή σας και δυσκολεύεστε να εστιάσετε στην παρούσα στιγμή σήμερα.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της συναισθηματικής έκφρασης και της δημιουργικότητας. Τώρα είστε επικεντρωμένοι στα σχέδια για το μέλλον. Το μυαλό και το πνεύμα σας είναι έτοιμα να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Σήμερα, μπορείτε να εμπνευστείτε από τις δυνατότητες γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76