Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 Ζώδια Κριός .

Να περιμένετε ότι η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς (ειδικά στη δουλειά), καθώς μια κυκλοθυμική Δευτέρα δίνει τη θέση της σε μια εξίσου δύσκολη Τρίτη. Η ψυχραιμία σας θα δοκιμαστεί και πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μην παρασυρθείτε σε καυγάδες. Μην ανησυχείτε όμως.

Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει πολύ αυτή την εβδομάδα, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στα μέσα της εβδομάδα, κάνετε μερικά τολμηρά άλματα και βρίσκετε νέους τρόπους να ξεπεράσετε τα όριά σας. Οι άνθρωποι γύρω σας θα εντυπωσιαστούν από την ευρηματικότητα και το περιπετειώδες πνεύμα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο μην επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Ποιος είπε ότι οι Δευτέρες δεν μπορεί να είναι γεμάτες πάθος; Μπορεί να μην χορεύετε φλαμένκο με ένα τριαντάφυλλο ανάμεσα στα δόντια σας, αλλά μην εκπλαγείτε αν ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με ένα φλερτ και ρομαντική διάθεση. Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα είναι το σωστό είδος πάθους και όχι αυτό που οδηγεί σε ζήλεια, κτητικότητα και ανασφάλεια.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, περιορίστε τον παρορμητισμό σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Η τύχη σας στον έρωτα δεν επηρεάζει απαραίτητα την οικονομική σας κατάσταση – δυστυχώς. Την Παρασκευή ή Σάββατο, ακούστε προσεκτικά. Κάποιος/α που θα γνωρίσετε (ή και κάποιο άτομο που ξέρετε ήδη) θα σας δώσει μια πολύ καλή συμβουλή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11  Ζώδια Δίδυμοι

Κάντε αυτή την ερώτηση, ακόμη και αν πιστεύετε ότι μάλλον δεν θα έπρεπε. Οι ερευνητικές σας ικανότητες φτάνουν στο αποκορύφωμά σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και ο τρόπος που μιλάτε θα κάνει τους άλλους να ανοιχτούν. Όλη η εβδομάδα έχει διασκεδαστικές στιγμές αλλά το καλύτερό σας θα είναι οι ομαδικές δραστηριότητες. Ο ενθουσιασμός σας είναι σχεδόν μεταδοτικός και οι άλλοι είναι έτοιμοι να σας ακολουθήσουν όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δίνετε το καλό παράδειγμα και δεν γίνεστε πολύ αυταρχικοί. Πηγαίνοντας προς το Σαββατοκύριακο, αυτό το ομαδικό πνεύμα μπορεί να εξανεμιστεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Η φράση «προσέξτε τι θα αγοράσετε» ισχύει ακόμη και όταν δεν εμπλέκονται χρήματα. Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν διαπραγματεύεστε οποιεσδήποτε συμφωνίες (οικονομικής, επαγγελματικής ή συναισθηματικής φύσεως). Ο συνήθως προσεκτικός και κάπως καχύποπτος χαρακτήρας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Και αν δεν μπορείτε να μάθετε όλα τα δεδομένα, μην αισθάνεστε άσχημα που αναβάλλετε μια απόφαση. Προς τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Θα είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να δείξετε την γενναιοδωρία σας. Δώστε, και δώστε, και δώστε, μετά δώστε άλλη μια φορά για καλό και για καλό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κρατήστε χαμηλό προφίλ και μείνετε σπίτι, αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 23-25/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Σκάψτε βαθιά. Συνήθως σας αρέσει να μένετε στην επιφάνεια, βασιζόμενοι στη ζεστασιά και τη γοητεία σας για να εξομαλύνετε τυχόν προβλήματα. Αλλά στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και να εμβαθύνετε στο τι συμβαίνει γύρω σας. Μήπως κάποιο κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται ένα βοήθειας; Μήπως κάποιος άλλος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει; Τις απαντήσεις τις έχει μόνο η διαίσθησή σας – με λίγη βοήθεια από την παρατηρητικότητά που σας διακρίνει. Στα μέσα της εβδομάδας, τα πάθη φουντώνουν (με την καλή έννοια). Είστε ακαταμάχητοι χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα και οι άλλοι θέλουν απλώς να απολαύσουν την παρέα και την προσοχή σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κυνηγήστε αυτό που θέλετε και βοηθήστε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας βρείτε έναν τρόπο να ικανοποιήσετε την δίψα σας για πνευματική καλλιέργεια. Το μυαλό σας χρειάζεται τροφή και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να του δώσετε αυτό που ζητάει. Σκεφτείτε να κάνετε μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, μια γκαλερί ή να παρακολουθήσετε μια σινεφίλ ταινία. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα προκύψουν διάφορες υποχρεώσεις, πιθανόν από την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο ευνοεί τον έρωτα και θα συνειδητοποιήσετε ότι ανησυχούσατε για το τίποτα. Κάποιος/α μαραζώνει μακριά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 Ζώδια Ζυγός

Είστε ειλικρινείς και δίκαιοι και στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να βρείτε κάποιο λόγο για να χρησιμοποιήσετε και τα δύο αυτά χαρίσματά σας, εάν σας ζητηθεί να μεσολαβήσετε σε μια διαφωνία. Ευτυχώς, είστε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. (Και αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν κάπως τσιγκούνηδες, ήρθε η ώρα να επανορθώσετε). Στα μέσα της εβδομάδας, υπάρχει ένας καλός συνδυασμός έντονης συναισθηματικότητας και επιδέξιας ευφράδειας και οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν το παραμικρό που έχετε να πείτε. (Μήπως σας έχουν ερωτευθεί; Είναι πιθανό.) Μην κανονίσετε κάποιο ραντεβού το Σαββατοκύριακο όμως. Θα νιώθετε κάπως στην τσίτα και τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει την ατμόσφαιρα όπως τα νεύρα ή το άγχος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Η εβδομάδα σας ξεκινά με μια κυκλοθυμική Δευτέρα. Χάρη στην αισιόδοξη οπτική σας θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα σχετικά αναίμακτα. Στην συναισθηματική σας ζωή επικρατεί ένα μικρό χάος. Απλώς κάντε υπομονή, γιατί μέχρι τα μέσα αυτής της εβδομάδας, αυτό το συνονθύλευμα συναισθημάτων θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Όσο πλησιάζουν τα μέσα της εβδομάδας, νιώθετε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα συστολής, αλλά μην αισθάνεστε ένοχοι που αναζητάτε λίγη ηρεμία. Από την Πέμπτη το απόγευμα και μέχρι το Σάββατο, έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πολλά, με την προϋπόθεση ότι έχετε πίστη στα τολμηρά σας σχέδια. Την Κυριακή θα παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση όπου θα χαλάσετε κόσμο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε ονειροπόλοι; Θα περιπλανηθείτε στον δικό σας φανταστικό κόσμο στην αρχή της εβδομάδας, αλλά δεν πειράζει. Ο πραγματικός κόσμος δεν είναι ο πιο φιλόξενος αυτή τη στιγμή και έχετε αρκετή φαντασία για να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο. Στα μέσα της εβδομάδας επανέρχεστε στην πραγματικότητα και απολαμβάνετε μερικές καλές στιγμές – όσο πιο χαλαρά τόσο το καλύτερο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αναζητήστε ευκαιρίες για να εκφραστείτε – καλλιτεχνικά, δημιουργικά ή απλώς στα πλαίσια μιας συζήτησης. Οι άνθρωποι γοητεύονται από τις ιδέες και την οπτική σας. Την Κυριακή (και πιθανότατα και τη Δευτέρα) θα εντυπωσιάσετε όλους όσους συναντήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Στην αρχή της εβδομάδας η ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις είναι στα καλύτερά της, Ζυγίστε τις επιλογές σας, συμβουλευτείτε τους φίλους σας και μετά κάντε την επιλογή σας. Δεν θα το μετανιώσεις. Τα πράγματα δεν θα φαίνονται τόσο ξεκάθαρα στα μέσα της εβδομάδας, αλλά δεν θα δυσκολευτείτε να το διαχειριστείτε. Απλά δείξτε υπομονή και να επιμείνετε στα σχέδια που έχετε κάνει. Πηγαίνοντας προς το Σαββατοκύριακο, να περιμένετε μια εκπληκτική ροή ενέργειας. Όλοι σας αγαπούν και ο ενθουσιασμός σας είναι σχεδόν μεταδοτικός. Μην σκεφτείτε καν να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας μέχρι την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 23-25/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia shmera

 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 Ζώδια Υδροχόος

Σε αντίθεση με τους λιγότερο υπομονετικούς ανθρώπους, συνήθως απολαμβάνετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Αλλά μην εκπλαγείτε αν συμβεί κάτι απροσδόκητα ευχάριστο καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, οπότε μην εκπλαγείτε αν σας έρθουν μερικές καταπληκτικές ιδέες. Από την Πέμπτη το απόγευμα και έως το Σάββατο, ίσως είναι καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Θα είναι δύσκολο να απολαύσετε τα πάρτι και τις εξόδους αν κουτουλάτε από την νύστα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Μην γίνεστε θύμα! Το ξέρουμε ότι είστε ευγενικοί και βλέπετε πάντα το καλό στους άλλους αλλά αν δεν φανείτε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σας συντρίψουν οι απαιτήσεις και η γκρίνια των γύρω σας. Είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε αλλά μερικές φορές είναι καλό να είστε εγωιστές. Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, κάτι που θα σας βγει σε καλό, αφού το αφεντικό σας μπορεί να γίνει ανυπόφορο μερικές φορές. Βασιστείτε σε αυτή την εύνοια της τύχης – και στην εξυπνάδα σας- για να μείνετε μακριά από μπελάδες και καβγάδες. Πηγαίνοντας προς το Σαββατοκύριακο θα λάβετε αναπάντεχη βοήθεια από μερικούς καλά δικτυωμένους φίλους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66