Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 – Οι συζητήσεις παίρνουν ρομαντική τροπή

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 . Α΄.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, η επαγγελματική σας πορεία ακτινοβολεί! Κριέ διαλέξτε κατεύθυνση. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας. Την εβδομάδα που έρχεται, θα αποφασίσετε πως θέλετε μια διαφορετική δουλειά. Στην πραγματικότητα, θέλετε να μεταμορφώσετε την καριέρα σας. Θέλετε να γίνετε αυτοαπασχολούμενοι ή να μεταβείτε από το λιανικό εμπόριο, στη διαχείριση μιας επιχείρησης.

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε ένα πλάνο που θα το εφαρμόσετε τις επόμενες εβδομάδες. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο της περιπέτειας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των πληροφοριών σας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις. Κάντε μια λίστα με ερωτήσεις και θα λάβετε τις απαντήσεις που αναζητάτε, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων επαφών, αριθμών τηλεφώνου ή συνδέσμων σε εφαρμογές. Βλέπετε πλέον πιθανότητες!

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η ανάλυση, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ταύρε, γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλοσοφίας. Σήμερα, κοιτάξτε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχετε γύρω από τις σχέσεις και δείτε πού θα ωφεληθείτε από τις αλλαγές. Μπορεί να πιστεύετε πως υπάρχει έλλειψη άξιων συντρόφων ή ότι με κάποιο τρόπο δεν ανταποκρίνεστε . Ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις.

Την Τρίτη στις 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον οίκο των Πόρων σας, κάνει μια αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να σας πιάσει μια ξαφνική επιθυμία να επιστρέψετε σε μια επενδυτική στρατηγική με μετοχές, ομόλογα ή… αν νιώθετε γενναίοι, σε επιλογές. Ο ήλιος ρίχνει φως στις προηγούμενες συμπεριφορές σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε τι έχετε κάνει στο παρελθόν που λειτούργησε… και τι όχι. Σήμερα εστιάστε σε αποτελεσματικές συμπεριφορές, όσον αφορά τα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, έχετε τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε μυστικά. Δίδυμοι, ακολουθείστε τις ενδείξεις. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της εργασίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεων. Σήμερα, μπορείτε να αναλάβετε μερικά από τα λεπτότερα σημεία μιας επένδυσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα, ανάλυση και ίσως ακόμη και δημιουργία μερικών πολύχρωμων γραφημάτων για να κατανοήσετε πλήρως τα σκαμπανεβάσματα της πιθανής επένδυσης. Αυτή είναι ιδανική κίνηση, αν πρόκειται να ασχοληθείτε με κάτι λιγότερο παραδοσιακό, όπως το κρυπτονόμισμα.

Την Τρίτη, στις 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο του εαυτού σας. Σήμερα, ο/η σύντροφός σας είναι ο καθρέφτης σας. Ό,τι εκνευριστικό κάνει…. είναι αντανάκλαση των δικών σας συμπεριφορών. Κι αυτό ισχύει επίσης για τους στενούς σας φίλους, όπως και τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας. Σήμερα, κάθε φορά που κάποιος άλλος κάνει το αίμα σας να βράζει, αναρωτηθείτε: «Μήπως κάνω το ίδιο πράγμα?»

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μια ευκαιρία για ρομαντικές καταστάσεις. Καρκίνε, θα απαντήσετε στο κάλεσμα? Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της αγάπης και του ρομαντισμού, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα ο έρωτας, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μέσω διαδικτύου ή κάποιος φίλος να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Υπάρχουν πιθανότητες… αν είστε πρόθυμοι να πείτε «ναι» σε μια συνάντηση.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο της εργασίας κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της πνευματικότητας. Θέλετε να κάνετε κάτι που να έχει νόημα. Μπορεί να είστε αρκετά τυχεροί και να νιώθετε το ίδιο συναίσθημα και για τη δουλειά σας. Θα είναι εποικοδομητικό, αν συμβαίνει.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ανακαλύψετε τον έρωτα πίσω από ένα ζευγάρι φιλικά μάτια. Λέοντα εισπράττετε θαυμασμό! Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας σας.

Μπορεί να είναι ημέρα που καθαρίζετε το σπίτι από πάνω προς τα κάτω. Σήμερα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας με ένα καλό καθάρισμα και μια όμορφη διακόσμηση.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να έχετε έναν φίλο που θα ήθελε μια πιο στενή σχέση μαζί σας – και πιθανόν το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Αλλά ένας από εσάς μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για σχέση… κι έτσι αυτό να μείνει απλά ένα όνειρο! Χαρούμενο… και λιγάκι σέξι!

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27/11 ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, οι συζητήσεις παίρνουν ρομαντική τροπή. Παρθένε, μπορεί να έχετε μια καυτή συζήτηση. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Σήμερα, μπορεί να συμμετάσχετε σε μια διαδικτυακή συζήτηση… που γίνεται μάλλον σέξι. Ίσως να ανταλλάξετε προσωπικές φωτογραφίες καθώς συζητάτε για μια μελλοντική συνάντηση με κάποιες λεπτομέρειες. Θα μπορούσατε να διασκεδάσετε πολύ… καθώς περιμένετε τη συνάντησή σας.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των άλλων. Υπάρχει μια στάση του τύπου: «εμείς εναντίον όλων των άλλων» αυτή τη στιγμή. Και αυτό ίσως να κλιμακωθεί. Μπορεί επίσης να πέσετε σε κίνηση ενώ κυκλοφορείτε ή δεν βρίσκετε χώρο στάθμευσης. Θα μπορούσατε όμως να προσεγγίσετε αυτήν την όψη διαφορετικά και να βρείτε γαλήνη προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο στην εκκλησία, έναν πνευματικό οργανισμό ή την κοινοτική σας ομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67