Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/01 – Αν ψάχνετε για αγάπη υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/01 Α’ .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/01 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζετε με μεγάλη ενέργεια τις προκλήσεις. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της τεχνολογίας σας. Σήμερα, έχετε μεγάλες δυνάμεις συγκέντρωσης. Θα κάνετε κάτι δύσκολο… όπως να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε μια νέα συσκευή, να μάθετε να διορθώνετε τα βίντεο σας ή να αυτοματοποιείτε τις απαντήσεις σας μέσω email. Όχι μόνο έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τα πράγματα μέσω δοκιμών, αλλά θα έχετε και βοήθεια από ειδήμονες σήμερα.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της ελευθερίας σας. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε αρκετά ανυπόμονοι με τους γύρω σας. Θα αισθάνεστε στρυμωγμένοι όταν είστε κολλημένοι στην κίνηση ή μπλοκαρισμένοι από άτομα που φαίνεται να κινούνται άσκοπα και αργά μπροστά σας. Θα ήταν εύκολο να απογοητευτείτε σήμερα, ειδικά αν έχετε μια επικείμενη προθεσμία.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, η επίδειξη της δυναμικής σας φέρνει ευκαιρίες. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Ίσως σκέφτεστε την καριέρα σας κι αποφασίσετε να συζητήσετε το μέλλον σας, με τον προϊστάμενό σας… Ή να συγκεντρώσετε το βιογραφικό σας και να αρχίσετε να ψάχνετε για άλλη εταιρεία. Και οι δύο είναι βιώσιμες επιλογές και τώρα τις ζυγίζετε.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των κρατικών υπηρεσιών κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των αρχών σας. Σήμερα, υπάρχει ανάμεικτη ενέργεια καθώς αντιμετωπίζετε αιτήσεις ή προσπαθείτε να πάρετε μια άδεια. Μπορεί να δίνετε τεστ για μια επαγγελματική πιστοποίηση ή παίρνετε κάποιες επιπλέον εκπαιδευτικές πιστώσεις για την άδειά σας. Με τη σημερινή ενέργεια, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, διαφορετικά μπορεί να πάρετε κλήση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/01 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, τραβάτε θετικά την προσοχή. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στην κορυφή του χάρτη σας. Προσελκύετε πολλούς θαυμαστές τώρα, ίσως λόγω ενός δημιουργικού περιεχόμενου που δημοσιεύετε. Όμως όλος αυτός ο θαυμασμός έρχεται με κάποιες ευθύνες. Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε αυτή τη στιγμή, επειδή οι άλλοι παρακολουθούν.. και η φήμη σας είναι σε κίνδυνο. Είναι όμως μια ευεργετική στιγμή, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι είναι λίγο περιοριστική.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικειότητας σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συμφωνιών σας. Με το ταίρι σας μπορεί να συζητήσετε για την αποκλειστικότητα της σχέσης σας. Μπορεί να περιλαμβάνει τη διαγραφή σας από εφαρμογές γνωριμιών ή την αλλαγή της κατάστασής σας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, σκέφτεστε να αναλάβετε μια δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε αυτό που έχει αξία για εσάς. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών σας. Μπορεί να είστε εστιασμένοι στο να απαλλαγείτε από κάποια χρέη αυτή τη στιγμή. Θα φροντίσετε να μάθετε πώς να είστε πιο φειδωλοί με τα χρήματά σας, παρακολουθώντας βίντεο που παρουσιάζουν για παράδειγμα…οικονομικούς τρόπους μαγειρικής, για εξοικονόμηση χρημάτων.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών σας. Τώρα μπορεί να προσπαθήσετε να πείσετε το ταίρι σας, για το αποταμιευτικό σας πρόγραμμα. Θα του ζητήσετε να χαμηλώνει το καλοριφέρ μερικούς βαθμούς.. ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φορέσει ένα επιπλέον πουλόβερ. Σήμερα, θα βρείτε υποστήριξη στις ιδέες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/01 ζώδια λέων

Είστε γεμάτοι ιδέες και στρατηγικές, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτό σας ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας να βρείτε μια σοβαρή σχέση. Σήμερα, δείτε στρατηγικές που θα σας βγάλουν από το σπίτι και θα σας ρίξουν κατευθείαν σ’ έναν υπέροχο αγώνα. Σχεδιάστε την καμπάνια σας για να βρείτε τον έρωτα … κι εφαρμόστε τις καινούργιες ιδέες σας, από αύριο.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της δουλειάς σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των μεντόρων σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που είναι πολύ σημαντικός στον κλάδο σας ή έχει υψηλή θέση στη δουλειά σας. Αυτό το άτομο είναι πρόθυμο να σας πάρει υπό την προστασία του. Κάποιος μπορεί να σας υποστηρίξει στη δουλειά σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/01 – 3ο 10ημερο Ιανουάριος 2023 .

xartomanteia

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μια ευκαιρία γίνεται εμφανής. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς σας. Οι δυνάμεις συγκέντρωσης σας είναι πολύ δυνατές σήμερα. Είναι υπέροχη μέρα για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Μην σπαταλάτε αυτή την ενέργεια σε μπαγιάτικες ρουτίνες. Αντίθετα, ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σας.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού σας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συναδέλφων σας. Μπορεί να διασκεδάσετε φλερτάροντας με κάποιον/α που συνεργάζεστε. Ή ένας αντιπρόσωπος σας δίνει μεγάλη προσοχή. Τώρα εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε μ’ αυτό που συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia