Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22- 28 /04 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22- 28 /04 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22- 28 /04 Ζώδια Κριός .

Θα είστε απίστευτα γοητευτικοί στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ικανοί να μετατρέψετε ακόμη και το πιο κατσούφη στον πιο χαμογελαστό άνθρωπο του κόσμου. Θα σας είναι εύκολο να κάνετε τους κοντινούς σας ανθρώπους να συμφωνούν με ό,τι και αν πείτε, αρκεί να τους ρωτήσετε με τον σωστό τρόπο.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι λίγο πιο δύσκολες μέρες, συναισθηματικά μιλώντας, και θα τα καταφέρετε αν δεν ξεσπάσετε στο λάθος άτομο. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στη γνωριμία με νέους ανθρώπους, ακόμη και με κάποιον από πολύ μακριά.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αφιερώστε τη Δευτέρα και την Τρίτη στον εαυτό σας και την υγεία σας, αν και ίσως είναι καλή ιδέα να φέρετε μαζί σας έναν φίλο για να σας ξεσηκώσει. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, δοκιμάστε ένα νέο μάθημα γιόγκα ή κάντε ό,τι χρειάζεται για να μπείτε και πάλι σε φόρμα.

Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να τα πείτε με κάποιον κοντινό σας άνθρωπο, αλλιώς μπορεί να αρχίσει να έχει περίεργες ιδέες για το πού πάνε τα πράγματα μεταξύ σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, αν θέλετε να μάθετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22- 28 /04 Ζώδια Δίδυμοι

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα σας συνεπάρει ένα κύμα θετικής ενέργειας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία και αν έρθει στον δρόμο σας. Οι περισσότεροι από τους κοντινούς σας ανθρώπους σας θα είναι ομιλητικοί και έτοιμοι να καταστρώσουν σχέδια και να περάσουν καλά. Εξετάστε τα θέματα βαθύτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί θα γίνουν κάποιες σοβαρές δουλειές που χρειάζονται την προσοχή σας. Θα είστε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τους ανθρώπους σας αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια για ένα μακρινό ταξίδι, που πάντα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εσάς στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ειδικά στο σπίτι. Δεν είναι ότι σας διώχνουν και θα πρέπει να βρείτε κάπου αλλού να μείνετε, αλλά ίσως ένας συγκάτοικος ή γείτονας μετατραπεί σε ένα μικρό τέρας. Περιμένετε πριν κάνετε μεγάλα βήματα την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τα πάντα με λεπτομέρειες, προτού νιώσετε καλά για να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Ένας συνάδελφος ή συμμαθητής θα γίνει όλο και πιο σημαντικός αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και αυτό μάλλον δεν θα διαρκέσει πολύ.

tilefonikes-provlepsis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Η κοινωνική σας ζωή θα εκτοξευθεί από νωρίς αυτή την εβδομάδα και μπορεί να κλείσετε αρκετά ραντεβού πολύ πριν από την Παρασκευή. Προσπαθήστε να δώσετε σε όλους την ίδια προσοχή, εκτός αν πιστεύετε ότι κάποιος συγκεκριμένα μπορεί να γίνει η επόμενη μεγάλη σας σχέση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε για λίγο τα δικά σας θέματα, για να βεβαιωθείτε ότι κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το Σαββατοκύριακο θα είναι περιπετειώδες. Θα βρείτε κάτι καινούργιο που θα σας συγκινήσει και θα σας ανοίξει τα μάτια σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι χαμηλών τόνων για εσάς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην προχωρήσετε πολύ μακριά σε όποια σχέδια έχετε κάνει. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλά μικρά εμπόδια που παραμονεύουν σε κάθε γωνία. Στα μέσα της εβδομάδας θα ανοίξουν κάποια νέα κανάλια επικοινωνίας για εσάς και ίσως μπορέσετε να συνδεθείτε με κάποιο άτομο που είχατε ξεγράψει παλιότερα. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε όρεξη για πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο, αναγκάστε τον εαυτό σας να βγει έξω όταν σας καλέσουν. Θα χαρείτε πολύ που το κάνατε.

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22- 28 /04 Ζώδια Ζυγός

Οι πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας θα είναι σχεδόν τέλειες για εσάς, με μεγάλη ισορροπία μεταξύ κοινωνικών και προσωπικών δραστηριοτήτων. Θα νιώσετε επιτέλους έτοιμοι να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να πείτε ένα γεια. Μέχρι την Τετάρτη, θα αποτραβηχτείτε λίγο από το προσκήνιο και θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά στη δική σας ζωή, κάνοντας ίσως ένα μικρό καταναλωτικό όργιο και αγοράζοντας πράγματα που πραγματικά δεν χρειάζεστε. Η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσει να περάσετε αναίμακτα το Σαββατοκύριακο και να βρείτε τι να κάνετε με τον χρόνο σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Θα έχετε πολλά στο μυαλό σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας και ίσως θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σκηνή για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Έρχονται κάποιες σημαντικές αποφάσεις και θα ήταν ωραίο να έχετε καταλήξει τουλάχιστον μέσα σας στο πώς θα θέλατε να προχωρήσετε από εδώ και πέρα. Από τα μέσα της εβδομάδας θα είστε σε θέση να προσελκύσετε με ευκολία τους ανθρώπους στην τροχιά σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι ριψοκίνδυνο το Σαββατοκύριακο, αλλά προσπαθήστε να πείτε όχι. Έχετε να χάσετε περισσότερα απ’ όσα αντιλαμβάνεστε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε τέλεια για εσάς καθώς ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Κάτι παλιό θα φαίνεται ξανά καινούργιο και μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια υγιή έλλειψη φιλοδοξίας. Ρωτήστε τους ανθρώπους που ξέρετε στα μέσα της εβδομάδας για να δείτε αν μπορείτε να μαζέψετε μερικές καλές συμβουλές για όσα σας απασχολούν. Υπάρχει ένα κομμάτι του παζλ ακόμα που σας ξεφεύγει. Μέχρι το τέλος της Παρασκευής, θα είστε σαν ένα τρένο χωρίς φρένα που τρέχει ξέφρενα προς το καινούργιο του πεπρωμένο. Η Κυριακή θα είναι μια σχεδόν τέλεια μέρα, για αυτό απολαύστε την.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ήταν δύσκολη η περασμένη εβδομάδα σε ό,τι αφορά κάποια από τις πιο στενές σας σχέσεις; Το πρώτο μέρος της εβδομάδας είναι ιδανικό για να γεφυρώσετε το χάσμα και να τους κάνετε όλους χαρούμενους. Την Τετάρτη, θα νιώσετε σαν να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε και θα ξέρετε πού να πάτε στη συνέχεια. Η Παρασκευή είναι η επιτομή της χαλαρότητας. Αισθάνεστε να σας παρασύρει ένας δυνατός παλμός καλής ενέργειας και πιθανότατα δεν θα σταματήσετε να διασκεδάζετε όλο το Σαββατοκύριακο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22- 28 /04 Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα θα είναι καλά για εσάς στις αρχές της εβδομάδας, αρκεί να θυμάστε να μένετε στο παρόν και να συνδέεστε πραγματικά με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να είστε απόμακροι και κλεισμένοι στον μικρόκοσμό σας. Από την Τετάρτη και μετά θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους και να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν στο επόμενο μεγάλο σας εγχείρημα. Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά στον εαυτό σας. Ξυπνήστε αργά, κάντε τα δικά σας και μην αγχωθείτε για τίποτα και για κανέναν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, μπορεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με όλα αυτά που κάνετε για τους φίλους σας, αλλά προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη σημασία από όσο πρέπει. Στα μέσα της εβδομάδας βρείτε τρόπο να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και δείτε αν μπορείτε να προσελκύετε κάποιον/α ενδιαφερόμενο/η. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, εάν δεν έχετε πάρει απόφαση από πριν να είστε υπομονετικοί, ώστε να έχετε την πολυτέλεια να έχετε μια πιο μακροπρόθεσμη θεώρηση των πραγμάτων. Αυξήστε ρυθμούς καθώς φτάνει η Παρασκευή, ώστε να μπορέσετε να περάσετε ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01