Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/05 Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η καλύτερη στη ζωή σας

didaskalia-planitwn-afroditi

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/05 Α΄.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/05 ζώδια κριός .

Η ανάληψη δράσης φέρνει ευκαιρίες! Και θα είναι στον τομέα της ειδικότητας σας. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της διαίσθησης, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον Οίκο της καριέρας σας. Οι αισθητήρες σας ερεθίζονται. Κάποιες αλλαγές θα γίνουν σύντομα στην εταιρεία σας και υπάρχει μια πιθανή ευκαιρία για εσάς. Μάλλον η εταιρεία σας θέλει να εδραιώσει τη θέση της προκειμένου να επεκταθεί στο μέλλον. Ίσως να μιλήσετε με τον προϊστάμενό σας άμεσα, για έναν πιθανό νέο ρόλο ή νέες ευθύνες.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους και στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει εξάγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Οποιαδήποτε δραστηριοποίηση σήμερα φέρνει τύχη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για θέματα συμφωνιών, συμβάσεων, συγγραφής, διδασκαλίας και δημοσίευσης. Καθώς εκφράζεστε στον κόσμο, λαμβάνετε ευνοϊκή ανταπόκριση. Σκεφτείτε να κάνετε μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας…. ή να ψιθυρίσετε ερωτικά γλυκόλογα στο αυτί κάποιου! Αν εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα σας φέρει ανταμοιβές σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό σας. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον Οίκο της εκπαίδευσης σας. Το σχολικό εξάμηνο μπορεί να τελειώνει και ίσως νιώθετε αρκετά συναισθηματικοί καθώς οι άνθρωποι ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Μπορεί να λέτε αντίο ή να βοηθάτε τα παιδιά της σχολικής ηλικίας να αποχαιρετήσουν τους φίλους τους. Υπάρχει ένα βαθύτερο μήνυμα εδώ… μια μουσική από το Σύμπαν!

Μαθαίνετε να απολαμβάνετε το παρόν…. γιατί το μέλλον πάντα αλλάζει. Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και στον Οίκο των παρορμήσεων σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια αγορά (και όχι μικρή). Φυσικά, η τυχερή ενέργεια αυτής της όψης σημαίνει, ότι θα μπορούσατε να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά, δωρεάν αποστολή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αλλά μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να εστιάσετε στο να βγάλετε χρήματα αντί να ξοδέψετε. Όμως αυτό δεν έχει πλάκα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/05 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πραγματικό καλό στον κόσμο. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον Οίκο των πόρων σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να δείτε όλα τα προνόμια και τα οφέλη που προσφέρει η εταιρεία σας. Μπορείτε να μεταβείτε μέσω της πύλης εργαζομένων της εταιρείας για να ελέγξετε τις προσφορές μετοχών με έκπτωση ή τις εκπτώσεις στις ασφάλειες. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη εταιρεία σας, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας για κάτι άλλο. Έχετε τύχη με την καριέρα σας σήμερα.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας (χρόνια πολλά!) κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της φιλίας. Έχετε πολλούς φίλους… και ανθρώπους που σας θαυμάζουν! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ίσως συνειδητοποιήσατε πόσο πολύ αγγίζετε τις ζωές των άλλων. Σήμερα, θα γιορτάσετε με την παρέα σας. Μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας φίλοι από το γυμνάσιο ή το κολέγιο. Ακόμη και οι γείτονές σας, φαίνονται πιο φιλικοί τώρα.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της περιπέτειας και των αποδράσεων κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στο Οίκο των σχέσεων σας. Μπορεί με το ταίρι σας να αναζητάτε κάτι που να σας ενθουσιάσει σήμερα. Σκεφτείτε ένα μακρινό πικνίκ ή δείτε την πόλη από ένα αερόστατο. Ένα δημιουργικό ραντεβού σήμερα θα φέρει περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της διαίσθησης, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό στην κορυφή του χάρτη σας. Έχετε ισχυρή διαίσθηση και συχνά έχετε δίκιο για το τι πρόκειται να συμβεί. Φαίνεται να ξέρετε τι θα πουν οι άνθρωποι. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τις ψυχικές σας σπουδές ή να σας διδάξει κάποιος γιόγκα ή σαμανισμό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

zwdia-3-zodia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/05 ζώδια λέων

Υπάρχουν ευκαιρίες για να απελευθερωθείτε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο των πόρων και των επενδύσεών σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον επαγγελματικό σας Οίκο. Πιθανώς είστε επικεντρωμένοι στις επενδύσεις. Θέλετε να μεταφέρετε χρήματα σε κάποια επένδυση. Πρέπει όμως να εξετάσετε την ανοχή του ρίσκου, για να επιλέξετε μεταξύ της ασφάλειας του μέσου όρου του κόστους σε ευρώ και των ημερήσιων συναλλαγών υψηλού κινδύνου. Υπάρχει μέση λύση για να την εξετάσετε. Ήρθε η ώρα να τη βρείτε.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της εκπαίδευσης σας. Είναι πολύ πιθανό κάποιος παλιός συμμαθητής, να θέλει μια επανασύνδεση μαζί σας. Μπορεί να πλησιάζει η επανένωση του σχολείου σας κι αυτό ίσως περιλαμβάνει την αγορά εισιτηρίων για να ταξιδέψετε ώστε να δείτε τους παλιούς φίλους του γυμνασίου. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεφυλλίσετε την επετηρίδα της τάξης σας και να αναπολήσετε τα περασμένα.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ζωή σας, αν το επιτρέψετε. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της απόλαυσης. Η μέρα είναι εξαιρετική για να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να σημαίνει περισσότερο χρόνο μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.. ή μια πιο παθιασμένη τροπή, που θα περιλαμβάνει φιλιά τόσο γλυκά..όσο το μέλι. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια από τις καλύτερες μέρες για να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και στον Οίκο των πόρων σας. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων τραπεζιτών αν χρειάζεστε χρηματοδότηση). Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το βιογραφικό σας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με έναν πρώην συνάδελφο, σχετικά με τα επαγγελματικά ανοίγματα στην εταιρεία τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις