Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ερωτικές 

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ζώδια Κριός .

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και αυτό δεν ήταν ποτέ πιο αληθινό για εσάς από τώρα. Θα έχετε πολλή ενέργεια και άφθονο χρόνο για να μιλήσετε με φίλους και συγγενείς, γι’ αυτό ακούστε τους όλους.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, εάν δεν έχετε πάρει απόφαση από πριν να είστε υπομονετικοί, ώστε να έχετε την πολυτέλεια να έχετε μια πιο μακροπρόθεσμη θεώρηση των πραγμάτων. Η Παρασκευή φέρνει μια έντονη ενέργεια, που θα σας κρατήσει σε κίνηση μέχρι την Κυριακή. Διασκεδάστε λίγο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, σίγουρα χρειάζεστε κάποιες ανατροπές, αλλά τίποτα τόσο τρελό που να μην μπορείτε να συνεχίσετε τις δουλειές σας ως συνήθως. Έρχονται κάποιες σημαντικές αποφάσεις και θα ήταν ωραίο να έχετε καταλήξει τουλάχιστον μέσα σας στο πώς θα θέλατε να προχωρήσετε από εδώ και πέρα.

Μέχρι την Τετάρτη, μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής καθώς κάτι καινούργιο μπαίνει στην ζωή σας και όλοι οι άλλοι θα προσπαθούν να βρεθούν κοντά σας για να πάρουν λίγη από την λάμψη σας. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα πρέπει, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν θα σας έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ζώδια Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μεγάλη διασκέδαση από τη Δευτέρα. Δεν κοιμούνται όλοι για να συνέλθουν από ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο τους και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αρκεί να βρεθείτε με τα κατάλληλα άτομα. Έχετε τόσο καλή διάθεση που περνάτε καλά όπου και αν είστε. Ωστόσο, φροντίστε να μην λέτε αυτόματα ναι σε κάθε πρόταση που σας γίνεται. Κάποιος θα σας τη φέρει στα μέσα της εβδομάδας και μάλιστα θα είναι κάποιος που νομίζατε ότι ξέρατε καλά. Απλώς μην του δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με τα δικά σας. Αυξήστε ρυθμούς καθώς φτάνει η Παρασκευή, ώστε να μπορέσετε να περάσετε ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Ποιος άφησε τόσα σπασμένα γυαλιά σε όλο το πάτωμα; Κάπως έτσι θα νιώθετε καθώς ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι αρκετά ευέξαπτοι και ακόμη και το πιο αθώο πράγμα μπορεί να κρύβει κινδύνους. Τα πράγματα παίρνουν τα πάνω τους σε μεγάλο βαθμό μέχρι την Τετάρτη, αν και μπορεί να αισθάνεστε κάπως ασυντόνιστοι με τους άλλους ανθρώπους. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας αναστατώσει. Την Παρασκευή τηλεφωνήστε σε έναν φίλο και πείτε τα νέα σας. Μπορεί να πάθετε κατάθλιψη με όσα θα ακούσετε αλλά θα σας είναι για πάντα ευγνώμων. Περάστε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Τα πράγματα πάνε τέλεια για εσάς καθώς ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Κάτι παλιό θα φαίνεται ξανά καινούργιο και μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια υγιή έλλειψη φιλοδοξίας. Στα μέσα της εβδομάδας συνειδητοποιείτε ότι έχουν συσσωρευτεί κάποια συναισθηματικά ζητήματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, αλλά δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με λίγη σκέψη και κατανόηση. Η Παρασκευή είναι η επιτομή της χαλαρότητας. Αισθάνεστε να σας παρασύρει ένας δυνατός παλμός καλής ενέργειας και πιθανότατα δεν θα σταματήσετε να διασκεδάζετε όλο το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Θα έχετε πολλές δουλειές τη Δευτέρα, αλλά μην αφήσετε όλες αυτές τις μικρολεπτομέρειες να σας καταβάλλουν. Είστε στο στοιχείο σας ακόμα κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και όλα θα πάνε καλά. Ρωτήστε τους ανθρώπους που ξέρετε στα μέσα της εβδομάδας για να δείτε αν μπορείτε να μαζέψετε μερικές καλές συμβουλές για όσα σας απασχολούν. Υπάρχει ένα κομμάτι του παζλ ακόμα που σας ξεφεύγει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, αλλά φροντίστε να μην ακούτε τη φωνή της αμφιβολίας που δεν σταματά να μιλά στο κεφάλι σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ζώδια Ζυγός

Το πρώτο μέρος της εβδομάδας θα είναι θριαμβευτικός για εσάς. Καθώς θα έχετε κάθε λόγο να γιορτάζετε για όλα τα καλά πράγματα στην ζωή σας. Νιώθετε σαν ροκ σταρ και δικαίως. Όλοι μπορούν να δουν ότι τα έχετε καταφέρει καλά μέχρι τώρα και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες επιτυχίες. Κάθε ευρώ που ξοδεύετε την Τετάρτη θα σας επιστραφεί διπλά και τρίδιπλα αργά ή γρήγορα, οπότε συνεχίστε και να είστε γενναιόδωροι. Απλά προσπαθήστε να μην τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Η Παρασκευή είναι μια μέρα αφιερωμένη στο μυαλό σας, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να χειριστεί οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Η Κυριακή είναι φτιαγμένη για χαλάρωση και ηρεμία, οπότε μην πιέζεστε για τίποτα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να είστε ακόμα ζαβλακωμένοι από το Σαββατοκύριακο, αλλά ακόμα κι αν νιώθετε φρέσκοι τη Δευτέρα, θα πρέπει να προσέχετε και να μην πάρετε τυχόν μεγάλες αποφάσεις. Δεν θα μπορείτε να κάνετε κάποια επιλογή, καθώς θα βλέπετε μόνο τα καλά και από τις δύο πλευρές κάθε θέματος, πράγμα που θα τρελάνει τους φίλους σας. Προσπαθήστε να αφήσετε τα πιο σημαντικά πράγματα για την Τετάρτη, όταν θα ξέρετε ακριβώς πώς να τα χειριστείτε. Στα τέλη της εβδομάδας, βρείτε τρόπο να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και δείτε αν μπορείτε να προσελκύετε κάποιον/α ενδιαφερόμενο/η. Την Παρασκευή μπορεί να λάβετε μερικά σημαντικά νέα, αλλά μην ενεργήσετε ακόμη. Θα χρειαστείτε χρόνο για να αφομοιώσετε περισσότερες πληροφορίες προτού μπορέσετε πραγματικά να τις αξιοποιήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

δωρεάν-προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας έρχεστε αντιμέτωποι με ένα σωρό από παλιά μηνύματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσετε, αλλά θα τα καταφέρετε σε χρόνο μηδέν. Εάν εργάζεστε αυτή την εβδομάδα, μπορεί να κερδίσετε μερικούς πόντους αναγνώρισης κάνοντας κάποια πράγματα να συμβαίνουν σχεδόν μαγικά. Την Τετάρτη, θα νιώσετε σαν να κάνετε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε και θα ξέρετε πού να πάτε στη συνέχεια. Στα τέλη της εβδομάδας, θα επικοινωνήσετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν στο επόμενο μεγάλο σας εγχείρημα. Ελέγξτε το τραπεζικό σας υπόλοιπο το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να υπάρξει μια ωραία έκπληξη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει μια ασυνήθιστη ευκαιρία να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε να αλλάξετε στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον; Έναν νέο τύπο σχέσης; Γράψτε τα όλα σε μια λίστα ώστε να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα σπεύσουν να βοηθήσουν στα μέσα της εβδομάδας αν χρειαστείτε κάτι, οτιδήποτε. Μάλλον δεν θα χρειαστεί καν να ζητήσετε κάτι. Μέχρι το τέλος της Παρασκευής, θα είστε σαν ένα τρένο χωρίς φρένα που τρέχει ξέφρενα προς το καινούργιο του πεπρωμένο. Η Κυριακή θα είναι μια σχεδόν τέλεια μέρα, για αυτό απολαύστε την. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28/08 Ζώδια Υδροχόος

Καθώς επανέρχεστε στον κόσμο το πρώτο μέρος της εβδομάδας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν περίεργο κύκλο όπου βλέπετε τα πάντα από ένα βήμα πίσω, μετά ένα βήμα πίσω από αυτό και ούτω καθεξής μέχρι το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι βήματα. Σπάστε τον κύκλο αναγκάζοντας τον εαυτό σας να μπει σε μια άγνωστη περιοχή όπου δεν μπορείτε παρά να δείτε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Νέα άτομα μπορεί να μπουν στην ζωή σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα και ένα ή περισσότερα από αυτά θα θελήσουν να σας γνωρίσουν πολύ καλύτερα. Αφιερώστε αυτή την Κυριακή αποκλειστικά στον εαυτό σας. Ξυπνήστε αργά, κάντε τα δικά σας και μην αγχωθείτε για τίποτα και για κανέναν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ήταν δύσκολη η περασμένη εβδομάδα σε ό,τι αφορά κάποια από τις πιο στενές σας σχέσεις; Το πρώτο μέρος της εβδομάδας είναι ιδανικό για να γεφυρώσετε το χάσμα και να τους κάνετε όλους χαρούμενους. Μην ασκείτε πίεση στους ανθρώπους, αλλά μείνετε δίπλα τους χωρίς απαιτήσεις και χωρίς να τους κρίνετε. Στα μέσα της εβδομάδας ένα τεράστιο κύμα ενέργειας μπορεί να σας ωθήσει σε κάποιες περίεργες αποφάσεις. Προσπαθήστε να μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να αναιρέσετε. Κανένα μυστικό δεν θα είναι ασφαλές μαζί σας την Παρασκευή ή το Σάββατο, οπότε αν χρειαστεί να κρατήσετε κάτι κρυφό, φροντίστε να μην μιλήσετε σε κανέναν – είναι σίγουρο ότι θα σας ξεφύγει. Η Κυριακή θα είναι μια αρκετά χαλαρή μέρα, με ένα μήνυμα έκπληξη από κάποιον/α καινούργιο/α. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia