Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ζώδια Κριός .

Παίξτε το εκ του ασφαλούς στην αρχή της εβδομάδας. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνονται και καλό θα είναι να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα. (Κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιο τόσο υπερδραστήριο άτομο όπως εσείς, αλλά προσπαθήστε). Μην ανησυχείτε, όμως, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα επιστρέψετε στη δράση! Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές μέρες για να δοκιμάσετε μερικές τολμηρές νέες κινήσεις.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ σιγουριάς και γοητείας. Να περιμένετε ότι οι άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας χωρίς καν να συνειδητοποιήσουν ότι εσείς παίρνετε όλες τις αποφάσεις. Η εβδομάδα τελειώνει με έναν καταιγισμό από φλερτ. Την Κυριακή να έχετε στο νου σας για ένα e-mail από το αντικείμενο του πόθου σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Το να λέτε τα προβλήματά σας στους φίλους σας δεν σας κάνει ανόητους, απλά ευαίσθητους και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Περιμένετε κατανόηση από τους φίλους σας στις αρχές της εβδομάδας και μην εκπλαγείτε αν κι εκείνοι με την σειρά τους αναζητούν την παρέα και τη συμπόνια σας. Στα μέσα της εβδομάδας μην ρισκάρετε όσο και αν νομίζετε ότι βιάζεστε και θέλετε να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας. Έχετε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζετε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορείτε να πετύχετε. Είστε γεμάτοι ενέργεια και δέχεστε άπειρη αγάπη από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος. Την Κυριακή, καλύτερα να χρονοτριβείτε παρά να βιαστείτε και πάρετε μια κακή απόφαση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ζώδια Δίδυμοι

Είστε μπερδεμένοι; Είναι κατανοητό. Έχετε πολλά στο μυαλό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Αλλά αυτό το μπερδεμένο συναίσθημα θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να σκαρφιστείτε κάτι πραγματικά δημιουργικό. Ωστόσο, μην κάνετε ακόμα πράξη κανένα από αυτά τα όνειρα. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε προτού μπορέσετε να διατυπώσετε σωστά όσα σχεδιάζετε. Στα μέσα της εβδομάδας ζητήστε συμβουλές από φίλους και μη διστάσετε να είστε αυτός/ή που θα ξεκινήσει την συζήτηση με κάποιον/α που σας αρέσει (φυσικά, αυτό είναι εύκολο για ένα άτομο με αυτοπεποίθηση όπως εσείς). Η Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά με λίγη συγκέντρωση και υπομονή θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Την Κυριακή θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Καθώς η εβδομάδα ξεκινάει, κινείστε αβίαστα σαν ένα φύλλο που επιπλέει στο ποτάμι. Απολαύστε το και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Μπορεί να κάνετε σαν παιδί, αλλά η διαίσθηση και η οξυδέρκεια σας είναι στα ύψη. Μην χάσετε καμία ευκαιρία για εξερεύνηση. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να νιώθετε λίγο κουρασμένοι και συναισθηματικοί, γι’ αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μια ανάσα. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα αναζητήσετε μια νέα ερωτική σχέση και θα την βρείτε. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό: είστε πολύ γοητευτικοί και έχετε τον έλεγχο. Την Κυριακή, κάντε κάτι που θα σας βγάλει από την ζώνη άνεσής σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Παράλληλες αισθηματικές διαδρομές – Φεβρουάριος 2023 .

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Η γενναιοδωρία σας είναι ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά σας, αλλά μπορεί επίσης να γίνει η μεγαλύτερή σας αδυναμία αν δεν προσέξετε. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή καθώς ξεκινά η εβδομάδα γιατί μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται. (Στην τελική θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με το καινούργιο σας φλερτ την Τετάρτη ή την Πέμπτη γιατί μπορείτε να περάσετε καλά οπουδήποτε και με οτιδήποτε (Εντάξει, ίσως όχι στα επείγοντα του νοσοκομείου αλλά καταλαβαίνετε τι εννοούμε!) Την Παρασκευή και το Σάββατο, μην φοβάστε να δείξετε τα προτερήματά σας. Αξίζετε πολλά. Την Κυριακή, κάντε κάτι ήσυχο με μερικούς φίλους.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η αρχή της εβδομάδας θα μπορούσε να είναι ένας εφιάλτης, ειδικά για εσάς καθώς τίποτα δεν θα βρίσκεται στην θέση του. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και να είστε υπομονετικοί με την έλλειψη ετοιμότητας των ανθρώπων γύρω σας. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως έναν ευγενικό και γενναίο ανθρωπιστή που βαδίζει σε μια ζώνη καταστροφής και βοηθά τους λιγότερο τυχερούς (σε αυτή την περίπτωση, τους ανοργάνωτους). Αυτή η ψυχραιμία θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση και πολύ γρήγορα θα είστε πάλι γεμάτοι με ενέργεια και ενθουσιασμό. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αναζητήστε κάτι καινούργιο, ακόμα κι αν είναι τόσο απλό όσο ένα όμορφο μέρος για φαγητό. Βρίσκεστε στο κατώφλι ορισμένων μεγάλων συνειδητοποιήσεων και μια μικρή αλλαγή στο σκηνικό θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν καταλύτης. Αυτή την Κυριακή σκεφτείτε με το κεφάλι και όχι με την καρδιά.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ζώδια Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε σημασία σε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους, γιατί αλλιώς θα τρελαθείτε! Προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε αν τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Είναι πραγματικά πολύ νωρίς για να ξέρετε με σιγουριά. Στα μέσα της εβδομάδας θα βάλετε σε λειτουργία την μυστική σας δύναμη: να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία (σε αυτή την περίπτωση, μεταξύ εγωισμού και ανιδιοτέλειας στον έρωτα και γενικά). Η Παρασκευή και το Σάββατο χαρακτηρίζονται ήδη ως ξεχωριστά, και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το Σαββατοκύριακο, που θα είναι γεμάτο διασκέδαση και φλερτ. Την Κυριακή, μείνετε σπίτι και βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Ποιος να το φανταζόταν ότι η αρχή της εβδομάδας θα μπορούσε να είναι τόσο διασκεδαστική; Δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί στην ικανότητά σας να αποπνέετε πάθος και μυστήριο και μια κατά τα άλλα βαρετή Δευτέρα ή Τρίτη θα γίνει άξαφνα πολύ ενδιαφέρουσα καθώς κάποιος/α δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του/της από πάνω σας. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας προορίζονται για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, από ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής μέχρι ένα ειδύλλιο. Απλώς πάρτε την πρωτοβουλία και φροντίστε να μείνετε συνεπείς σε ό,τι αρχίσετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα πρέπει να φανείτε πιο ανοιχτόμυαλοι αν θέλετε να κάνετε αλλαγές σε μια σημαντική σχέση για εσάς. Σίγουρα, έχετε συνηθίσει να έχετε τον έλεγχο, αλλά μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι η πιο θαρραλέα επιλογή. Την Κυριακή, κρατήστε χαμηλό προφίλ και χαλαρώστε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Δεν μπορείτε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Το πάπλωμα μοιάζει ασήκωτο τη Δευτέρα και την Τρίτη, καθώς είστε ασυνήθιστα (για εσάς, τουλάχιστον) νωθροί και αποδυναμωμένοι. Μην στεναχωριέστε. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αυτός ο λήθαργος θα είναι μια μακρινή ανάμνηση (ίσως και νωρίτερα, αν οι φίλοι σας προτείνουν κάτι συναρπαστικό). Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα είστε και πάλι γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι για φλερτ και διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε όλη σας τη γοητεία για να κερδίσετε ένα ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας (είτε πρόκειται για δουλειές που έχουν μείνει πίσω ή απλά για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας).  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ώρα να αδράξετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται! Ρίξτε τις αναστολές σας και σκεφτείτε φιλόδοξα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Βρίσκεστε στο απόγειο της δημιουργικότητάς σας αυτή τη στιγμή (στην τέχνη, στην επικοινωνία, ακόμη και στον έρωτα), οπότε μην χάσετε καμία ευκαιρία να το δείξετε. Οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις επιθυμίες σας. Στα μέσα της εβδομάδας, δώστε προσοχή σε όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας. Κάποια μέλη της οικογένειας σας (ή οι φίλοι σας που είναι σαν την οικογένειά σας) έχουν ανάγκη την ηρεμία και την σιγουριά σας. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε στα βασικά την Παρασκευή και το Σάββατο, ειδικά αν αυτή η χαλάρωση περιλαμβάνει ένα ρομαντικό ραντεβού. Την Κυριακή, κάντε σχέδια για την νέα εβδομάδα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Παράλληλες αισθηματικές διαδρομές – Φεβρουάριος 2023 .

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29/01 Ζώδια Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για κάτι μεγάλο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνθρωποι γύρω σας επιζητούν την προσοχή σας και έχετε πολλά στο μυαλό σας. (Επίσης, σας προειδοποιούμε: για να αποφύγετε να ξεκινήσετε την εβδομάδα με οικονομικά προβλήματα, φροντίστε να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας πριν κάνετε μεγάλες αγορές.) Στα μέσα της εβδομάδας το μυαλό σας θα παίρνει χιλιάδες στροφές το λεπτό. Είστε γεμάτοι ιδέες και ενθουσιασμό, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι κάνουν τα πάντα για να βρεθούν κοντά σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα μπορούσαν να είναι αρκετά ξεκούραστες μέρες αν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Η Κυριακή φέρνει μερικές αναπάντεχες ευκαιρίες για ρομαντισμό.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κάντε κάτι ωραίο για τον εαυτό σας. Προσέχετε πάντα τους άλλους ανθρώπους, οπότε είναι καιρός να αφιερώσετε λίγη από αυτή την αγάπη σε εσάς. Είστε γεμάτοι ενέργεια και καινοτόμες ιδέες καθώς ξεκινά η εβδομάδα, οπότε σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να το πραγματοποιήσετε. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να νιώθετε κάπως μπερδεμένοι. Οι σχέσεις σας μοιάζουν με γρίφο και δεν ξέρετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο σας βήμα. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι μέρες αφιερωμένες στον έρωτα, οπότε σκεφτείτε λουλούδια, ποίηση και ήσυχα δείπνα. Την Κυριακή, κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην παρασυρθείτε σε καβγάδες.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis