Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/10 – Μυστικά τηλεφωνήματα και κρυφές συναντήσεις

astrologia-ioylios-2014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/10 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/10 ζώδια κριός .

Είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε σε μερικά σημαντικά σημεία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της οικειότητας, κάνουν χιαστί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Αυτή τη στιγμή, θέλετε να πειραματιστείτε – κι αν συμφωνεί και το ταίρι σας, μπορείτε να ξεκινήσετε από την κρεβατοκάμαρα! Αυτός ο συνδυασμός όψεων, δημιουργεί μεγαλειώδεις προσδοκίες. Θα νιώσετε έντονη χαρά καθώς ο ρομαντισμός ανθίζει.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η ρομαντική ενέργεια συνεχίζεται καθώς από τις αρχές της εβδομάδας έχετε πολλές νέες ιδέες. Θα βρείτε κι άλλες, διαβάζοντας ένα μυθιστόρημα ή παρακολουθώντας μια ταινία που εξερευνά τον ρομαντισμό με τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί πριν. Αυτή η φαντασίωση θα σας φανεί τόσο συναρπαστική, που θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε μετά, για να αντιμετωπίσετε την πεζή πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα επικρατήσει μια αισθητήρια υπερφόρτωση. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των μυστικών και των κρυφών συναντήσεων. Θα νιώθετε ένα μυρμήγκιασμα ενθουσιασμού και προσμονής στη σκέψη πως θα συναντήσετε σε λίγο το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα άγνωστο μέρος στην άκρη της πόλης. Θα ανταλλάσσετε μυστικά τηλεφωνήματα και σέξι μηνύματα. Νιώθετε πως όλη αυτή η κατάσταση, μοιάζει με ρομαντική ιστορία βγαλμένη από ταινία.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, δεν ενδιαφέρεστε καθόλου να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Θέλετε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε σε μια άνετη γωνιά του καναπέ για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσετε ένα διασκεδαστικό βίντεο. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική, για να κάνετε ένα διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/10 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, επικεντρώνεστε στο να βοηθήσετε τους άλλους. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να μαζευτείτε με τους φίλους σας για να κάνετε κάτι για την κοινότητά σας. Μπορεί να είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για έναν τοπικό οργανισμό. Θα διασκεδάσετε ενώ κάνετε κάτι χρήσιμο για τους άλλους.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να ελκύεστε αρκετά από κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά (ή και καθόλου). Θα σας συναρπάσει ένας άγνωστος που σας ανοίγει την πόρτα ή μία ηθοποιός στην τηλεόραση που φαίνεται απλώς να ενσαρκώνει αυτό που ψάχνετε σε μία σύντροφο. Σήμερα, θα απολαύσετε μια φαντασίωση!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να δημιουργηθεί μια μικρή μαγεία. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο του ρομαντισμού και της ανάληψης ρίσκου, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στην κορυφή του χάρτη σας. Φαίνεται ότι αναζητάτε αγάπη ή ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Οι ειδήσεις ταξιδεύουν γρήγορα… και σύντομα θα έχετε ένα μήνυμα από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η μέρα μπορεί να ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες, θα τελειώσει όμως με ένα ρομαντικό ραντεβού με κάποιον/α που σας αρέσει πολύ.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της νοσταλγίας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα αναπολήσετε τα περασμένα, ξεφυλλίζοντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ ή κοιτάζοντας αναμνηστικά του παρελθόντος. Και θα συγκινηθείτε τόσο πολύ… που θα διστάσετε να πετάξετε το παραμικρό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/10 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα εμπλακείτε στις ζωές άλλων ανθρώπων. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό, στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να βοηθήσετε ένα από τα παιδιά σας στα μαθήματά του. Ίσως έχετε αφήσει κάποιες δικές σας εκκρεμότητες. Σήμερα, μπορείτε να συνεργαστείτε για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της μεταφοράς, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Καλό θα ήταν σήμερα να σημειώσετε πού σταθμεύσατε το αυτοκίνητό σας, γιατί αυτή η όψη μπορεί να σας θολώσει και να ξεχάσετε πού παρκάρατε. Επίσης, ελέγξτε τη σήμανση πριν αφήσετε το αυτοκίνητό σας, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε με μια κλήση στάθμευσης.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

dream

ζώδια παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των επικοινωνιών και της γραφειοκρατίας, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των χρεών και των επενδύσεων. Σήμερα, προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα έγγραφά σας. Θα το κάνετε ψηφιοποιώντας δίσκους, διαγράφοντας την εγγραφή σας από περιοδικά και γενικά κάνοντας πολλές περικοπές. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των δαπανών κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα αγνοήσετε το όριο της πιστωτικής σας κάρτας, εξαιτίας κάποιων έκτακτων περιστάσεων, που σας υποχρεώνουν να ξοδεύετε συνεχώς. Ίσως όμως και να έχετε τη διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τα χρήματα δεν φαίνεται να σας απασχολούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45