Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/04 Αποκαλύψεις και εμμονές

imerisies-19314-oneirokriths

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/04 Α΄ .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/04 ζώδια κριός .

Επικρατεί τάξη στα οικονομικά σας… και ρομάντζο στο μέλλον σας! Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο, στον Οίκο των χρημάτων, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του μέλλοντος σας. Σήμερα, έχετε τις αναλυτικές δυνατότητες για να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο, ώστε να κερδίσετε χρήματα. Είστε σε θέση να κάνετε σωστές σκέψεις και να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Είναι καλή μέρα για καταγραφή εσόδων κι εξόδων, για γραφικά που απεικονίζουν αριθμητικές αναλογίες, όπως και για αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο των μυστικών. Τα πράγματα μπορούν να συγχρονιστούν και οι πληροφορίες που χρειάζεστε, βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα λυθούν όλα τα ερωτήματά σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια στενών σας φίλων.. και θα τους δείτε να κάνουν ουρές, για να σας βοηθήσουν.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στον κόσμο σας. Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στο ζώδιό σας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε, ένα δύσκολο έργο που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και αποφασιστικότητα. Αν υπήρχε μια μέρα που θα έπρεπε να είστε απαιτητικοί με τον εαυτό σας, είναι η σημερινή. Θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο σήμερα εστιάζοντας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της φιλίας. Ένας φίλος που είχατε καιρό ν’ ακούσετε νέα του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας! Και θα μιλάτε, σαν να μην είχε περάσει ώρα από τότε που συναντηθήκατε για τελευταία φορά. Έχει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες να σας πει και μπορεί να νιώσετε έμπνευση μετά το τέλος της συζήτησης για να ταξιδέψετε περισσότερο ή να ασχοληθείτε με δευτερεύουσες δουλειές που σας πρότεινε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/04 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ανακαλύπτετε τον εαυτό σας, μέσω των άλλων! Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο, στον Οίκο των κρυφών ταλέντων σας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα, θα ανακαλύψετε ένα θέμα και θα πάθετε εμμονή. Μπορεί να συνδέεται με έναν διαδικτυακό σχεδιασμό, με την κατανόηση των βασικών στοιχείων της ηλιακής ενέργειας ή έναν προγραμματισμό σε Java. Δεν πιστεύατε ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Και όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες, να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες στο μέλλον.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της καριέρας σας. Θα λάβετε κάποια πολύ καλά νέα από τη δουλειά σας. Μπορεί να γίνει λόγος για μελλοντικά μπόνους και θα συμπεριληφθείτε. Ίσως υπάρξουν πιο ευέλικτα ωράρια ή παίρνετε πιο συχνά δουλειά στο σπίτι. Μπορεί να αποκτήσετε ένα αναβαθμισμένο σύστημα στον υπολογιστή σας που είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση. Λαμβάνετε κάποια προνόμια από τη δουλειά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο στον Οίκο της τεχνολογίας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για να λύσετε ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Μπορεί να αφορά τον υπολογιστή σας ή την εκμάθηση ενός λογισμικού (που δεν σας αρέσει… αλλά το χρειάζεστε). Αυτός ο συνδυασμός πλανητών σας δίνει την υπομονή και την υπολογιστική δύναμη για να καταλάβετε το οτιδήποτε.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της εκπαίδευσης. Αφού δουλέψατε με την τεχνολογία τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε ιδιαίτερα μαθήματα για να μάθετε τις πιο ευχάριστες πτυχές του υπολογιστή, όπως τη μίξη μουσικών κομματιών, τη διόρθωση χρωμάτων βίντεο ή τη σύνθεση φωτογραφιών. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την καλλιτεχνική σας πλευρά και να δημιουργήσετε κάτι όμορφο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

zwdia-tarw-zodia-19Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/04 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να λάβετε πολύ περισσότερα από όσα περιμένετε. Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο της συνεργασίας. Σήμερα, θα συναντηθείτε με κάποιον που γνωρίζετε καλά και θα συζητήσετε για μια επαγγελματική συμφωνία. Μπορεί να συγκεντρώνετε πόρους για να κάνετε κάποιες επενδύσεις σε ακίνητα ή για να ξεκινήσετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση. Θα συζητήσετε διαφορετικούς τύπους επενδύσεων και θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας, σχεδιάζοντας μια στρατηγική. Η ημέρα ευνοεί τους δύσκολους υπολογισμούς.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο των πόρων από τρίτους. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας ή να πάρετε ένα δάνειο με καλό επιτόκιο. Καθορίστε τους όρους σήμερα, που είναι ευνοϊκή ημέρα. Εξετάζοντας τα συμβόλαια, θα μπορέσετε να δείτε τι πρέπει να αλλάξει… και η άλλη πλευρά θα δεχτεί τις προσαρμογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, προσελκύετε μερικές ενδιαφέρουσες σχέσεις. Την Κυριακή 24 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο στον Οίκο της εκπαίδευσης, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον εργασιακό σας Οίκο. Μπορεί να μελετάτε για να παραδώσετε μια εργασία ή για να δώσετε εξετάσεις για μια επαγγελματική άδεια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε τον τρόπο μελέτης σας βρίσκοντας καλύτερες μεθόδους, για να θυμάστε περισσότερες πληροφορίες.

Την Τρίτη 26 Απριλίου, ο Ερμής προχωρά για ένα εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της ισορροπίας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δώσετε το τεστ για το οποίο μελετούσατε. Η σημερινή εξέταση θα φέρει ευχάριστα αποτελέσματα. Αν πάλι έχετε τελειώσει το μυθιστόρημά σας, ανεβάστε το και στο Amazon. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ό,τι αφορά τη συγγραφή, τη διδασκαλία και τη δημοσίευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA