Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/07 Αρκετοί θα κάνουν τα πάντα για σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/07 Α΄ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/07 ζώδια κριός .

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη συναισθήματα αγάπης. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τετραγωνίζει τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Τώρα τα ζεστά και στοργικά συναισθήματα αφθονούν, ειδικά με την οικογένεια και τους συγγενείς γενικότερα. Νιώθετε ότι το σπίτι σας είναι μια παρήγορη, ζεστή αγκαλιά… και μια συγκέντρωση με τους συγγενείς, σας θυμίζει τις χαρές της οικογένειας.

Πείτε σε όλους πόσα σημαίνουν για εσάς. Θα τους φτιάξετε τη μέρα! Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της δημιουργικότητας και των παιδιών τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων. Σήμερα, θα έχετε μια ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα χρήματα. Γενικότερα μπορεί να είστε εκνευρισμένοι από την κατάσταση των οικονομικών σας, όμως περισσότερο αγχώνεστε για τις δαπάνες κάποιων μελών της οικογένειας (πιθανώς των παιδιών σας). Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή όψη για την ανάληψη δράσης, που σημαίνει πως πρέπει να τους καθοδηγήσετε δίνοντας το παράδειγμα. Πρώτα όμως εξετάστε τα οικονομικά σας, για να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε, πριν τους μιλήσετε σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της επικοινωνίας τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο της πνευματικότητας. Σήμερα, νιώθετε έντονα συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω σας. Η μουσική του Σύμπαντος τραγουδάει στα αυτιά σας και λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση και τους πνευματικούς κόσμους.

Είναι μια καλή στιγμή για διαλογισμό ή για προσευχή. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τετραγωνίζει τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Επιστρέφετε στον πλανήτη Γη τώρα….και ο θόρυβος όπως και το χάος της καθημερινής ζωής θα σας φανούν εκνευριστικά. Περισσότερο εκνευρίζεστε που ένα μέλος της οικογένειας αμφισβητεί τις ιδέες σας. Μπορεί να αγωνιστείτε για να το κάνετε να δει την άποψή σας, αλλά να θυμάστε πως ο καθένας ακολουθεί το δικό του μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/07 ζώδια δίδυμοι

Η γενναιοδωρία σας δεν έχει όρια, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των χρημάτων τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι. Μπορεί να αγοράσετε ένα ιδιαίτερο δώρο για τα γενέθλια ενός φίλου ή να καλέσετε μερικούς φίλους για φαγητό. Μπορεί επίσης να αγοράσετε εισιτήρια σε μια εκδήλωση για κάποια μέλη της οικογένειάς σας, … ή ανοίγετε το πορτοφόλι σας για να υποστηρίξετε τη σχολική μπάντα του παιδιού σας.

Σήμερα μπορεί να είναι μια δαπανηρή μέρα. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της επικοινωνίας τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο των μυστικών. Μπορεί να αποκαλύψετε κατά λάθος το μυστικό κάποιου… κι αυτό το άτομο τώρα έχει μεγάλο άγχος για τις αποκαλύψεις σας. Μπορεί να θέλει να το δείτε με καλύτερο μάτι καθώς και να μην πείτε στους άλλους αυτά που ξέρετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες επιλογές σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι σας προσέχουν. Την Κυριακή 24 Ιουλίου η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο της φήμης και της υπόληψής σας. Αρκετοί θα κάνουν τα πάντα για να σας πουν πόσο ωραίοι φαίνεστε. Μπορεί να λάβετε κομπλιμέντα για τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή για ένα βιβλίο που γράψατε πριν από χρόνια. Είστε από τη φύση σας σεμνοί, όμως σήμερα θα υποκλιθείτε και θα επιτρέψετε στους άλλους να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά σας. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο των χρημάτων τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της τεχνολογίας σας.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πραγματικά σας προκαλούν.. κι ένα από αυτά είναι πιθανόν η δυσλειτουργία της τεχνολογίας. Μπορεί να δυσκολεύεστε με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή ο εκτυπωτής σας να μην αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας. Ίσως προσπαθείτε να φτιάξετε με την καφετιέρα σας έναν αξιοπρεπή latte. Η απογοήτευσή σας μπορεί να είναι μεγάλη σήμερα. Και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χαλάσετε κάποια χρήματα για να λύσετε το πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/07 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, αλλάζετε σκηνικό. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο των ταξιδιών. Μπορεί να συνδυάσετε τις διακοπές σας, με την προσωπική σας περιποίηση. Αν δεν βρίσκεστε σε ένα τέτοιο ταξίδι αυτήν τη στιγμή, θα μπείτε στον πειρασμό να χρεώσετε την πιστωτική σας για να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία στο μέλλον. Υπάρχει μεγάλος πειρασμός σήμερα!

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στην κορυφή του χάρτη σας. Είστε φυσικός ηγέτης, όμως εδώ η πρόκληση είναι αν είστε καλοπροαίρετος βασιλιάς… ή τύραννος. Σήμερα, μπορεί να ενεργήσετε παρορμητικά και να θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων γύρω σας. Πιθανόν η ομάδα σας να μην έχει κάνει τη δουλειά της, ή να περιμένετε εναγωνίως.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, οι φίλοι σας έρχονται για να βοηθήσουν. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο των πόρων σας. Έχετε μερικούς πολύ καλούς φίλους… ανθρώπους έξυπνους, ευρηματικούς και γενναιόδωρους. Σήμερα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε, πως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ζητήσετε τη βοήθειά τους. Πριν αγοράσετε κάτι ή ανοίξετε το πορτοφόλι σας για οποιονδήποτε σκοπό, ελέγξτε αν κάποιος φίλος μπορεί να σας βοηθήσει.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της εργασίας και του παρασκηνίου, τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της γνώσης σας. Μπορεί να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας, για να μπορέσετε να εργαστείτε με την ησυχία σας. Οι μικροί θόρυβοι γύρω σας μπορεί να είναι ενοχλητικοί. Θα διαπιστώσετε ότι τα μέλη της οικογένειας ή οι συνάδελφοί σας, προσέχουν για να μην σας ενοχλήσουν. Πιθανόν να είναι μικρή η διορία σας για την ολοκλήρωση ενός έργου. Γι’ αυτό δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο μακριά από τους άλλους, για να μπορέσετε να εργαστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot