Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ζώδια Κριός .

Γιατί σας κοιτάει έτσι αυτός/ή ο/η κούκλος/α την Δευτέρα; Μήπως σας λέει με τα μάτια ότι θα ήθελε να τον/την πλησιάσετε; Ή απλά έχει κάποιου είδους οπτική διαταραχή; Ακολουθήστε το ένστικτό σας για το αν θα πρέπει να τον/την προσεγγίσετε ή όχι. Η διαίσθησή σας δεν θα σας κατευθύνει λάθος και θα βιώσετε μερικά πρωτόγνωρα συναισθήματα (είτε εσείς προσωπικά είτε σε σχέση με μια νέα ερωτική σχέση).

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα να περιμένετε ότι θα ζήσετε κάτι καινούργιο, ό,τι και αν είναι αυτό. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα σας ανοίγονται πολλές δυνατότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα ήταν κρίμα να μην τις εκμεταλλευτείτε. Μην υπολογίζετε στους άλλους για να δείτε πού θα πρέπει να πάτε. Πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε. Αυτό το Σαββατοκύριακο μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τρέφετε δυνατά συναισθήματα για κάποιον/α και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρύβετε. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, το πάθος εκτινάσσεται στα ύψη καθώς ξεκινά η εβδομάδα και μπορεί να πέσετε στην παγίδα της ζήλειας αν δεν προσέξετε.

Το καλό είναι ότι αυτή η κτητικότητα (που συνήθως είναι ελάττωμα), θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθύτερη δέσμευση με αυτό το άτομο. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε τα ρίσκα που θα πάρετε. Μπορείτε να γοητεύσετε σχεδόν οποιονδήποτε τώρα, οπότε απολαύστε τη δημοτικότητά σας και πάρτε τα πράγματα χαλαρά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε σχέδια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ζώδια Δίδυμοι

Αργά και χαλαρά. Αυτός θα πρέπει να είναι ο τρόπος που θα λειτουργείτε στην αρχή της εβδομάδας, όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε και να επιβάλλετε τις επιθυμίες με την γοητεία σας. Αφήστε τις ώρες να κυλήσουν χωρίς να μιλάτε και θα εκπλαγείτε από το πόσα πολλά θα μάθετε όταν δεν προσπαθείτε διαρκώς να βρείτε τι να πείτε στη συνέχεια. Καθώς περνάει η εβδομάδα, ετοιμαστείτε για ομαδική δουλειά. Θα τα καταφέρετε καλύτερα αν συνεργαστείτε με φίλους ή συναδέρφους και θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να προλάβετε τον ανταγωνισμό, κάτι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για ένα μεθοδικό άτομο όπως εσείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ερευνήστε. Βγάλτε τον μεγεθυντικό σας φακό και κάντε μερικές ανακαλύψεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε μπει σε ένα τρενάκι του λούνα-παρκ. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε αυτή τη συναισθηματική ένταση αν θέλετε να είστε ασφαλείς στην θέση σας. Το ένστικτό σας τα έχει παίξει, οπότε αναβάλετε τις μεγάλες αποφάσεις όσο περισσότερο μπορείτε. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας θα είναι αφιερωμένες στους άλλους. Προσφέρετε την βοήθειά σας σε όποιον την χρειάζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε να αφιερώσετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, να είστε προετοιμασμένοι για μια σύγκρουση. Τα καλά νέα είναι ότι είναι κάτι που θα επιλυθεί γρήγορα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/10 Πρόταση γάμου – Ισχυρός δεσμός

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Έχετε κουραστεί να μένετε στην επιφάνεια; Θα πρέπει να ψάξετε βαθύτερα και τι καλύτερο από το να ρίξετε μια ματιά στην δική σας ιστορία. Ψάξτε σε οικογενειακές φωτογραφίες και αναμνηστικά στα μέσα της εβδομάδας και αναλογιστείτε τι σας έχει κάνει τον άνθρωπο που είστε σήμερα, πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσετε από εδώ και πέρα. Η διαίσθησή σας που έχει εξασκηθεί πολύ στο παρελθόν δεν θα σας απογοητεύσει. Προς το τέλος της εβδομάδας, να περιμένετε μια έκρηξη της κοινωνικότητάς σας. Έχετε συνηθίσει να τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό χειριστείτε το με προσοχή. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βρεθούν δίπλα σας (ή μέσα στην αγκαλιά σας), οπότε προσέξτε πού θα δώσετε την προσοχή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Εάν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις μιας εκτεταμένης έρευνας, θα είστε στο στοιχείο σας στην αρχή της εβδομάδας. Μην ανησυχείτε όμως. Μεγάλο μέρος αυτής της «έρευνας» περιλαμβάνει συζητήσεις με άτομα με τα οποία ελπίζατε να έρθετε κοντά ούτως ή άλλως. Αυτό που πρέπει να κάνετε προς το παρόν είναι να συλλέξτε απόψεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ακόμα. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα μπορείτε να αρχίσετε να ανησυχείτε καθώς οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβραδύνουν. Θα πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε (κοινωνικά, διανοητικά, συναισθηματικά) και αυτό σημαίνει να ρισκάρετε και να αποδέχεστε προκλήσεις. Μην κάνετε πίσω τώρα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ετοιμαστείτε για ένα ραντεβού στα τυφλά! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ζώδια Ζυγός

Αυτή η φωνούλα στο κεφάλι σας στην αρχή της εβδομάδας δεν είναι απλώς ενοχλητική. Δυστυχώς έχει δίκιο. Θα έπρεπε να είχατε πάρει το μάθημά σας μέχρι τώρα, επομένως ακολουθήστε αυτά τα προειδοποιητικά ένστικτα και σχεδιάστε μερικές διορθωτικές κινήσεις το συντομότερο δυνατό. Μόλις ξεπεράσετε με ασφάλεια αυτόν τον σκόπελο μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας. Την Τετάρτη δεν θα προλαβαίνετε να μαζεύετε χαρτάκια τηλεφώνων από τους υποψήφιους θαυμαστές καθώς η γοητεία σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Επιβραβεύστε όλη αυτή την αγάπη και να είστε γενναιόδωροι με την προσοχή σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η φροντίδα του εαυτού σας πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μέλημά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Όλες αυτές οι ώρες που περνάτε παρακολουθώντας ομιλίες και εξασκώντας το λέγειν σας έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Ποτέ δεν κρύβατε τις απόψεις σας και τώρα ο κόσμος κάνει ουρές για να σας ακούσει να μιλάτε! Απολαύστε την στρατιά των θαυμαστών σας και μην φοβάστε να ξεκινήσετε μια επανάσταση. Με αυτή την αυτοπεποίθηση θα πάτε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αλλά προσέξτε να μην το πάρετε πάνω σας. Θα πρέπει να σταθμίσετε τους κινδύνους και να εξισορροπήσετε τη συνήθη τόλμη σας με λίγη προσοχή. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αυτό το Σαββατοκύριακο… τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να μην έχετε πολύ όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε τις μέρες σας μέσα στην κατήφεια. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε. Εσείς, περισσότερο από τον καθένα είστε αρκετά ευφάνταστοι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την μοναξιά και την ησυχία. Η κοινωνική σας πλευρά θα πρέπει να αναζωογονηθεί στα μέσα της εβδομάδας, όταν θα λάβετε κάποιες απροσδόκητες αλλά πολύ ευπρόσδεκτες προσκλήσεις για διασκέδαση. Η νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθησή σας είναι απόλυτα γοητευτική. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Στην αρχή της εβδομάδας, οι προτάσεις για διασκέδαση έρχονται βροχή. Δεν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και δεν λείπει η αναγνώριση για την γρήγορη και έξυπνη σκέψη σας. Είστε μια ήρεμη δύναμη, που με νηφαλιότητα μπορεί να οργανώσει τα πάντα και να τα βγάλει πέρα με χιλιάδες λεπτομέρειες, γεγονότα και άτομα με αποφασιστικότητα. Και μέσα σε όλα αυτά, καταφέρνετε να «στριμώξετε» και κάνα-δυο ραντεβού με υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μια ονειροπόλα διάθεση που μπορεί να σας ανατρέψει τις ισορροπίες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει νέες ιδέες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η τόλμη οδηγεί σε μεγάλη αποδοχή, πέρα και από τις πιο υψηλές σας προσδοκίες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/10 Πρόταση γάμου – Ισχυρός δεσμός

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/10 Ζώδια Υδροχόος

Βγάλτε επιτέλους το πόδι σας από το γκάζι στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε ταχύτητα και να απολαύσετε το τοπίο (ειδικά αυτόν/αυτήν εκεί τον/την κούκλο/α στην άκρη του δρόμου). Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του το πρώτο μισό της εβδομάδας και θα νιώσετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Στα μέσα της εβδομάδας, σκεφτείτε φιλόδοξα – είστε σε θέση να κάνετε μεγάλα σχέδια. Θα είστε ο αρχηγός της ομάδας και όλοι (παλιοί και νέοι φίλοι) είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε οποιοδήποτε σχέδιο τολμήσετε να ονειρευτείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σας θα περιοριστεί αρκετά., καθώς οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι κάπως ευέξαπτοι και καλά θα κάνετε να τους αποφύγετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Θέλετε να ρισκάρετε και να πηδήξετε σε βαθιά νερά; Καλύτερα να το σκεφτείτε δύο φορές καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Να είστε σε επιφυλακή εάν δεν θέλετε να επωφεληθούν οι άλλοι εις βάρος σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, υιοθετήστε μια επιβλητική παρουσία. Θα είστε η αυθεντία, από την οποία οι άλλοι ζητούν συμβουλές και καθοδήγηση. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην κριτική και στην επίκριση και πολλοί μπορεί να παρεξηγήσουν τα λεγόμενά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο επιβραβεύστε τον εαυτό σας με κάτι διασκεδαστικό, όπως μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot