Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/09 – 01/10 Νέες συνδέσεις και επανασυνδέσεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/09 – 01/10 Α’.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/09 – 01/10 ζώδια κριός .

Το συναισθηματικό ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας τελειώνει με μια ευχάριστη νότα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της ρουτίνας σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Μπορεί να είστε λίγο ισχυρογνώμονες σήμερα. Τα έντονα συναισθήματά σας ξεχειλίζουν, ειδικά σε θέματα που αφορούν το πρόγραμμά σας ή την ερωτική σας σχέση.

Κάποιος δεν αφιερώνει χρόνο για εσάς ή σας ζητά να προσαρμόσετε αρκετά το πρόγραμμά σας. Θα νιώσετε πως κάτι πρέπει να πείτε σ’ αυτό το άτομο κι ενδεχομένως να προκύψει καβγάς. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των συνηθειών σας. Τώρα επικεντρώνεστε σε υγιεινές συνήθειες. Μπορεί να επιστρέψετε στο γυμναστήριο ή να σηκωθείτε νωρίς για να πάτε για περπάτημα με φίλους. Σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα σας, καλά!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, οι πολυάσχολες μέρες δίνουν τη θέση τους, σε ήρεμα χρονικά διαστήματα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της δημιουργικότητας και των παιδιών, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε πολλά για τους απογόνους σας (ή αν δεν έχετε παιδιά, για ένα δημιουργικό έργο). Μπορεί να προσπαθείτε να καθοδηγήσετε κάποιον προς μια κατεύθυνση για να τον βοηθήσετε να πετύχει και να τον κρατήσετε ασφαλή!

Όμως το μόνο που βλέπετε είναι να θέλει να πέσει στο «γκρεμό». Θα νιώσετε πραγματικά απογοητευμένοι σήμερα. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της απόλαυσης. Τώρα έχετε καλά νέα. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλά με τα παιδιά (ή το δημιουργικό σας έργο). Τα χθεσινά αρνητικά συναισθήματα εξαφανίζονται και μπορείτε να δείτε πόσο εκτιμώνται οι συμβουλές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/09 – 01/10 ζώδια δίδυμοι

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δίνουν τη θέση τους σε μια αίσθηση ικανοποίησης, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πολύ συναισθηματικός συνδυασμός.. ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που αισθάνεστε ότι ένα μέλος της οικογένειας δεν σέβεται τη γνώμη σας ή τα όριά σας.

Θα χρειαστεί να συζητήσετε μ’ αυτό το άτομο, αλλά δεν είναι έτοιμο να μιλήσει σήμερα. Ίσως λοιπόν μεταφέρετε τη συζήτηση μια άλλη μέρα, επειδή δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε σήμερα. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της κατοικίας σας. Τώρα τα πράγματα είναι πιο ήσυχα στο σπίτι. Όλα έχουν ηρεμήσει και επικρατεί ευτυχία πλέον, κάτω από τη στέγη σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zodia-0988

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, είστε το επικοινωνιακό και συνδετικό κομβικό σημείο. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Όλοι γύρω σας είναι πολύ συναισθηματικοί αυτή τη στιγμή, ειδικά τα μέλη της οικογένειάς σας. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί, παρόλο που δεν φαίνεται να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Ίσως οφείλεται στα γεγονότα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους και στηρίζονται επάνω σας για να νιώσουν συναισθηματικά ασφαλείς.

Ως συνήθως, δίνετε πολλά και μπορεί να μην έχετε πολλές ευκαιρίες για να λάβετε. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των αδελφών. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον που καταλαβαίνει τι έχετε περάσει. Κάποιος κοντά σας είναι έτοιμος να σας ακούσει – και θα αποφορτιστείτε για αλλαγή. Θα λάβετε κάμποσες αγκαλιές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/09 – 01/10 ζώδια λέων

Νέες οικονομικές ευκαιρίες εμφανίζονται, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των οικονομικών σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι χάρη σε μια νέα προοπτική για να κερδίσετε χρήματα. Όμως επειδή αυτή η όψη είναι άκρως συναισθηματική, πριν πείτε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας πως θα πλουτίσετε ξαφνικά, ίσως καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να το σκεφτείτε λιγάκι.

Επειδή τα χρήματα που έρχονται, είναι για κάποιο σκοπό και θα δαπανηθούν. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των δαπανών σας. Τώρα τα χρήματα φαίνεται να ξοδεύονται, πιθανώς για πράγματα που σκεφτόσασταν να αγοράσετε εδώ και αρκετό καιρό. Και γνωρίζοντας την προσωπικότητά σας…αυτά είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τίποτα φτηνό εδώ. Και πιθανόν να αγοράσετε και κάποια δωράκια για τους άλλους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zodia-astra-tarot

ζώδια παρθένος

Εμπνέεστε για να κάνετε σπουδαία πράγματα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Μια νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί σήμερα, που ίσως δεν είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε. Τα συναισθήματά σας ενισχύονται και κάποια πράγματα μπορεί να σας παραξενέψουν. Όμως μην ανησυχείτε για την ευκαιρία. Αν τη χάσετε αυτή τη φορά, το Σύμπαν θα σας την ξαναστείλει πολύ σύντομα!

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των ταλέντων σας. Μπορεί να λάβετε κάποια κομπλιμέντα για την εμφάνιση, το χαμόγελο και το στυλ σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε νέα άτομα. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια κοινωνική κατάσταση, αλλά θα ανταπεξέλθετε με χάρη κι ευκολία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45