Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ζώδια Κριός .

Θυμάστε ότι συνήθως φροντίζετε ιδιαίτερα να προσέχετε τα θέλω και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας; Συνεχίστε αυτή τη γενναιόδωρη στάση, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα. Κάποιος χρειάζεται να σας έχει στο πλευρό του αυτή τη στιγμή.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να αισθάνεστε σαν να βαδίζετε μέσα σε παχιά λάσπη, συναισθηματικά μιλώντας, αλλά μια αργή, ήσυχη πορεία μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η καρδιά (και το κεφάλι) σας αυτή τη στιγμή. Και μην ανησυχείτε. Το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, επιστρέφετε στον γεμάτο δράση εαυτό σας! Την Κυριακή, μην υποκύψετε στις αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Σε αντίθεση με τους λιγότερο υπομονετικούς ανθρώπους, συνήθως είστε ευτυχείς να απολαμβάνετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Αλλά μην εκπλαγείτε αν λάβετε μια έκπληξη καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα προοιωνίζεται ιδιαίτερα καλή.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, τα πάθη σας θα μπορούσαν να διεγερθούν, αλλά το αν αυτό είναι καλό (φλερτ) ή κακό (ζήλια) εξαρτάται από εσάς. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, διαπιστώνετε ότι η γοητεία σας λειτουργεί καλύτερα όταν είστε ταπεινοί και ανεπιτήδευτοι. Την Κυριακή, περιμένετε να μάθετε κάτι καινούριο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε τόση πολλή ενέργεια με την έναρξη της εβδομάδας που ο χρόνος και η δημιουργικότητά σας είναι καλύτερο να ξοδευτούν ξεκινώντας νέα έργα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα πρέπει να τα τελειώσει αργότερα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, οπότε μην εκπλαγείτε αν έχετε κάποιες καταπληκτικές ιδέες. Από το βράδυ της Πέμπτης έως το Σάββατο, είστε περισσότερο αποφασισμένοι να ακούσετε καλές ιδέες παρά να τις μοιράσετε (αν και δεδομένης της ικανότητάς σας να συζητάτε, θα υπάρχει αρκετός χρόνος και για τα δύο). Την Κυριακή, προσέξτε για κρυφές ατζέντες. (Μήπως κάποιος σχεδιάζει να κάνει επιδρομή στο ψυγείο σας;) Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Προβλήματα στο εσωτερικό μέτωπο; Η οικογενειακή σας ευτυχία μπορεί να αμφισβητηθεί τη Δευτέρα, αν δεν είστε έτοιμοι να τρέξετε να σωθείτε. Απλά να είστε ευέλικτοι και ρεαλιστές και θα καταφέρετε να βρείτε έναν συμβιβασμό. Προς τα μέσα της εβδομάδας, να είστε σε επιφυλακή για άστοχες συμφωνίες, είτε πρόκειται για κάτι κυριολεκτικά όπως ένα συμβόλαιο (χρειάζεστε πραγματικά αυτή την επέκταση της εγγύησης;) είτε για απερίσκεπτες συναισθηματικές εμπλοκές. Από το βράδυ της Πέμπτης και μέχρι το Σάββατο, ίσως θα ήταν καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Θα είναι αδύνατον να απολαύσετε οτιδήποτε αν είστε πολύ εξαντλημένοι. Την Κυριακή, βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-wroskopio-4

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την εβδομάδα από ένα καυτό ραντεβού; Αν δεν έχετε ήδη ρομαντικά σχέδια για τη Δευτέρα, αρχίστε να σκέφτεστε. Όλα τα μονοπάτια οδηγούν σε διασκέδαση και ρομαντισμό αυτή τη στιγμή, αρκεί να είστε ο συνήθης ενθουσιώδης εαυτός σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακά θέματα. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψει η φλόγα και το πάθος που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. Απολαύστε όλη τη λατρεία! Περιμένετε να κάνετε καλή εντύπωση την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές. Και αυτό ισχύει και για τις συναισθηματικές επιλογές που τροφοδοτούνται από την πληθωρικότητα και τις κακώς εννοούμενες. Προς τα μέσα της εβδομάδας, αναζητήστε ευκαιρίες για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας και μην πιστεύετε κανέναν που αποκαλεί τους στόχους σας μη ρεαλιστικούς. Ξεκινώντας από το βράδυ της Πέμπτης, ένα μέρος του εαυτού σας συγκρατείται, ενώ ένα άλλο μέρος φωνάζει ”πάμε, πάμε, πάμε!”. Όταν έχετε αμφιβολίες, ακολουθήστε τη ροή. Πάρτε θάρρος και ρισκάρετε. Την Κυριακή, όλες οι προσπάθειές σας επιτέλους αποδίδουν καρπούς, ειδικά αυτές που αφορούν τον έρωτα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ζώδια Ζυγός

Τι κάνατε για να σας αξίζει μια τέτοια Δευτέρα; Είναι είτε απίστευτη τύχη είτε καρμική επιβράβευση, αλλά είναι σαν να μην τελείωσε ποτέ το Σαββατοκύριακο! Μπορείτε να περιμένετε τόνους χαρισματικότητας και αυτοπεποίθησης από την πλευρά σας και φλερτ από την πλευρά όλων των άλλων. Προς τα μέσα της εβδομάδας, οι σκέψεις σας μπορεί να στραφούν σε υλικά ζητήματα (όπως ενοχλητικοί προϋπολογισμοί και λογαριασμοί), αλλά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, θα επιστρέψετε στη διασκέδαση. Να περιμένετε συναρπαστικές συζητήσεις μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Την Κυριακή, προγραμματίστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να αποφορτιστείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Η εβδομάδα σας αρχίζει με μια κυκλοθυμική Δευτέρα. Χάρη στην περίπλοκη (και παθιασμένη) άποψη που έχετε αυτή τη στιγμή για τα πράγματα, ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε μια μικρή σύγχυση. Απλώς κάντε υπομονή, γιατί μέχρι τα μέσα αυτής της εβδομάδας, αυτό το συνονθύλευμα συναισθημάτων θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η αυτοπεποίθηση και το χάρισμά σας φαίνεται να αυξάνονται λεπτό προς λεπτό, και οι άλλοι δεν μπορούν παρά να έλκονται από τη ζεστασιά και τον μαγνητισμό σας. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, βρίσκεστε ακόμα περιτριγυρισμένοι από φίλους και θαυμαστές και όλοι σας προκαλούν να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο. (Πρέπει να το τολμήσετε, φυσικά!) Την Κυριακή, δώστε ζωή σε νέες ιδέες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Έχετε όλες τις απαντήσεις με την έναρξη της εβδομάδας, οπότε μην εκπλαγείτε αν σας περιβάλλουν άνθρωποι που έχουν όλες τις ερωτήσεις τη Δευτέρα. Δώστε τις συμβουλές σας με σοφία και ευστροφία, και μπορεί να πετύχετε ακόμα και ένα καυτό ραντεβού. Όταν φτάσετε στα μέσα της εβδομάδας, νιώθετε μια σπάνια κρίση ντροπαλότητας, αλλά μην αισθάνεστε ένοχοι που αναζητάτε λίγο χρόνο ηρεμίας. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, επιστρέφετε γρήγορα στον διασκεδαστικό, χαρούμενο εαυτό σας και παίρνετε τη θέση σας στο κέντρο της προσοχής. Την Κυριακή, περάστε λίγο χρόνο με την οικογένεια σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε μπρος τις μηχανές σας! Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, βρίσκεστε σχεδόν υπερφορτωμένοι με ενέργεια. Και, φυσικά, για να την συνοδεύσετε, είστε εργατικοί όπως πάντα και έτοιμοι να αναλάβετε νέα σχέδια. Αυτή η ορμή και η αποφασιστικότητά σας θα σας μεταφέρει μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, όταν θα έχετε εύκολο χρόνο να οργανωθείτε και να πάρετε αποφάσεις (ακόμη και όταν πρόκειται για φαινομενικά ανόητα πράγματα). Από το βράδυ της Πέμπτης και μέχρι το Σάββατο, μπορείτε να υπολογίζετε ότι θα καταφέρετε πολλά, εφόσον βέβαια έχετε πίστη στα δικά σας τολμηρά σχέδια. Την Κυριακή, περιμένετε να εντυπωσιάσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/03 Ζώδια Υδροχόος

Η καινοτομία είναι το παν! Ή τουλάχιστον αυτό ισχύει καθώς ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Δώστε έμφαση σε νέα μαθήματα και νέους ανθρώπους τη Δευτέρα και δεν θα απογοητευτείτε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, η χαλαρή φιλικότητά σας μπορεί να υποχωρήσει λίγο (πράγμα πραγματικά παράξενο για εσάς). Μην εκνευρίζεστε. Σημαίνει απλώς ότι επεξεργάζεστε αθόρυβα κάποια υποσυνείδητα ζητήματα. Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά να περιμένετε ότι θα ανοίξει ο κόσμος μπροστά σας. Όλα φαίνονται πιθανά! Την Κυριακή, έχετε δύο επιλογές: να πάρετε ένα ρίσκο ή να λουφάξετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ξέρετε τη διαδικασία: Ήρθε η ώρα για κάποιο συναισθηματικό, νοητικό και ίσως και κυριολεκτικό ξεκαθάρισμα καθώς αρχίζει η εβδομάδα, γι’ αυτό ξεκινήστε κιόλας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε καθαρό μυαλό στα μέσα της εβδομάδας, όταν οι άλλοι προσπαθούν να σας κατευθύνουν λάθος (αν και μπορεί να είναι ακούσια). Όταν έχετε αμφιβολίες, απλά αναβάλλετε για αργότερα τις αποφάσεις που σας φαίνονται σημαντικές. Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, υπολογίστε ότι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Την Κυριακή, αναζητήστε βοήθεια από ψηλά, αν όχι από τον Θεό, τότε από έναν καλά δικτυωμένο και γενναιόδωρο φίλο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76