Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ζώδια Κριός .

Έχετε πολλές δουλειές στην αρχή της εβδομάδας, θέλοντας να ανταποκριθείτε στην φήμη σας και παλεύετε να προχωρήσετε μπροστά – αλλά μην ανησυχείτε! Επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας και ξεκουραστείτε, γνωρίζοντας ότι σας θαυμάζουν (μερικοί σας λατρεύουν) όσο ποτέ.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, θα αισθάνεστε και πάλι ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και οι άλλοι σας ακολουθούν με χαρά. (Να θυμάστε: Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πάρτι μεσοβδόμαδα). Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, αναζητήστε τρόπους για να βάλετε αυτή την αστείρευτη ενέργειά σας στην υπηρεσία των άλλων. Την Κυριακή να είστε αυθόρμητοι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και πάρτε τους δρόμους! Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάτε πουθενά στην αρχή της εβδομάδας, αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να αναζητήσει νέες ιδέες. Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να επιδείξετε την περίφημη υπομονή σας, καθώς οι άλλοι (ενοχλητικοί συγκάτοικοι; πρώην σύντροφοι;) αρχίζουν να σας εκνευρίζουν.

Από την Πέμπτη το βράδυ και μέχρι το Σάββατο, μην μείνετε μόνοι. Συναντηθείτε με φίλους και εκμεταλλευτείτε αυτή την συλλογική ενέργεια για να κάνετε μερικά συναρπαστικά και διασκεδαστικά!) σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, δείξτε την μεθοδικότητά σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ζώδια Δίδυμοι

Τι συμβαίνει και όλοι μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σας στην αρχή της εβδομάδας; Χρησιμοποιήστε την διάσημη ευελιξία σας για να κάνετε ελιγμούς και να φτάσετε εκεί που θέλετε τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψουν μερικές ριζοσπαστικές νέες ιδέες που θα κάνουν τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει υπερωρίες. Τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι πρωτότυπο, γι’ αυτό να είστε τολμηροί! Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι συμβαίνει και να πείτε με σαφήνεια αυτό που σκέφτεστε. Την Κυριακή, αναλάβετε μια πρωτοβουλία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Μήπως νιώθετε την επιθυμία να βγείτε και να παίξετε στην αρχή της εβδομάδας; Δεν είναι κακό. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι εξαιρετικές μέρες για να αποφύγετε να εμπλακείτε σε προβλήματα και να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Στα μέσα της εβδομάδας αισθάνεστε περισσότερο συναισθηματικοί από ότι συνήθως, αλλά προσπαθήστε να μην ξεφεύγετε από τα γεγονότα. Θα σας βοηθήσει πολύ, αν φανείτε λίγο ευέλικτοι. Την Παρασκευή και το Σάββατο, είστε απόλυτα συντονισμένοι με τους γύρω σας (συμπεριλαμβανομένων και μερικών πολύ ελκυστικών αγνώστων), οπότε αξιοποιήστε την ενισχυμένη διαίσθησή σας. Την Κυριακή, πάρτε το χρόνο σας με ό, τι κι αν κάνετε. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ζώδια Λέων

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε! Να περιμένετε ότι οι άλλοι θα μοιραστούν τον ενθουσιασμό σας και μπορείτε να ανταποδώσετε τη χάρη συμπεριλαμβάνοντάς τους στα σχέδιά σας. Αν δεν είστε προσεκτικοί, αυτή η αυτοπεποίθηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μάχες για την εξουσία, οπότε προσπαθήστε να δείξετε διπλωματικότητα και ευελιξία αν θέλετε να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα. Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, γιορτάστε τη δημιουργικότητά σας. Ακόμα κι αν τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, έχετε πολλές ιδέες για να κάνετε τη διαφορά. Την Κυριακή, μάθετε κάτι νέο (κατά προτίμηση από κάποιο καινούργιο άτομο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας – ακόμα κι αν είναι απλά ένα ραντεβού με κάποιον/α χαριτωμένο/η. Προς τα μέσα της εβδομάδας, να έχετε ανοιχτό μυαλό. Είναι αλήθεια ότι γίνονται πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από όλη αυτή τη δράση. Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε εις πέρας το τρελό πρόγραμμά σας (απλώς να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι τόσο οργανωμένος όσο εσείς). Την Κυριακή, χαράξτε το δικό σας μονοπάτι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25-31/10 Ζώδια Ζυγός

Μήπως τελευταία είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τις ισορροπίες σας, αλλά απλά ηρεμήστε και θα δείτε ότι θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση. Προς τα μέσα της εβδομάδας, να περιμένετε ότι θα τα πηγαίνετε καλά με όλους, γιατί είστε εξαιρετικά οξυδερκείς (και ιδιαίτερα γοητευτικοί). Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, βάλτε το κεφάλι κάτω και ακολουθήστε πιστά την λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Δεν είναι ώρα τώρα για να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Την Κυριακή, κρατήστε μια ισορροπία μεταξύ εγωισμού και ανιδιοτέλειας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Αν τύχει να βρεθείτε σε ένα πλοίο καθώς ξεκινά η εβδομάδα, να ξέρετε ότι οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να πάρετε το τιμόνι. Έχετε έναν αέρα ηγέτη την Δευτέρα και την Τρίτη, οπότε μην φοβάστε να μοιράσετε εντολές και να κατευθύνετε το «πλοίο» σας εκεί που θέλετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, προσέξτε για γκρίνιες στο σπίτι. Είτε πρόκειται για εκκεντρικούς συγκατοίκους, είτε για απαιτήσεις από τα μέλη της οικογένειάς σας, η ζωή σας στο σπίτι υπόσχεται να είναι κάθε άλλο παρά βαρετή. Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, είστε στα καλύτερά σας – για αυτό να είστε δημιουργικοί αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, ξεκινήστε κάτι καινούργιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εκφράζεστε μέσω της μουσικής και της τέχνης. Στα μέσα της εβδομάδας, σκεφτείτε τον εαυτό σας ως εκπρόσωπο της ειρήνης. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην φιλική σας διάθεση και την κοινωνικότητά σας (για να μην αναφέρουμε τους τρόπους και την γοητεία σας). Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας. Εστιάστε στο να ακούτε, όχι να μιλάτε. Την Κυριακή, μπορείτε να κάνετε πολλά – στη δουλειά, στο σπίτι, ακόμη και στην ερωτική σας ζωή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Όλα είναι ρόδινα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μπορείτε να πάρετε σχεδόν οτιδήποτε επιθυμήσετε τώρα. Να περιμένετε ότι η αυξημένη ενέργεια και η αντοχή σας θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αν και ίσως χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί και να αλλάξετε στρατηγική αν θέλετε να βγείτε μπροστά. Από το βράδυ της Πέμπτης έως και το Σάββατο, οι άνθρωποι γύρω σας θα βγάλουν προς τα έξω την πιο συμπονετική πλευρά του εαυτού σας και θα χαρείτε να βοηθήσετε. Την Κυριακή, χουχουλιάστε στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Υδροχόος

Δεν φημίζεστε για την εργατικότητά σας, αλλά την Δευτέρα και την Τρίτη θα καταφέρετε να αποδείξετε στους επικριτές σας ότι κάνουν λάθος, δείχνοντας μια απαράμιλλη πειθαρχία. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα γίνετε πηγή έμπνευσης για τους άλλους. Είστε κοντά σε κάτι πολύ μεγάλο και όλοι θέλουν να επωφεληθούν από την ενεργητικότητά σας. Από την Πέμπτη το βράδυ έως το Σάββατο, κάντε μια προσπάθεια να είστε συμπονετικοί (αυτό είναι παιχνιδάκι για εσάς). Την Κυριακή, αναδείξτε τον μποέμ εαυτό σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Δεν είναι ντροπή να δεχτείτε μια χείρα βοηθείας και είναι διασκεδαστικό να προσφέρετε κι εσείς με την σειρά σας. Στην αρχή της εβδομάδας βρίσκεστε και στις δύο θέσεις. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την αίσθηση συνεργασίας που επικρατεί. Προς τα μέσα της εβδομάδας, δείξτε την εξυπνάδα σας. Το μυαλό σας βρίθει από καινοτόμες σκέψεις και νέες ιδέες και οι άλλοι θέλουν να συμμετάσχουν στο λαμπρό σας όραμα. Από την Πέμπτη βράδυ έως το Σάββατο, αρπάξτε κάθε ευκαιρία για αλλαγή και μεταμόρφωση. Η Κυριακή φέρνει έναν γρίφο – χαλαρώστε και λύστε τον. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot