Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 – 31/12 – Ιστορίες από το παρελθόν

zwdia-erwtikes-7-8-14

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 – 31/12 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 – 31/12 ζώδια κριός .

Θα βρείτε αυτό που αναζητούσατε, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Θα νιώσετε πως δεν πληρώνεστε αρκετά – φυσικά, θα μπορούσατε να αισθάνεστε έτσι κάθε μέρα. Μπορεί να μην έχετε κίνητρο για να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια, να εργαστείτε υπερωρίες ή να επιταχύνετε την παραγωγή σας μόνο και μόνο για να τηρήσετε μια προθεσμία.

Αν έχετε σήμερα ρεπό, είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τις καλές τέχνες ή να δουλέψετε πάνω σ’ ένα έργο, που απαιτεί πολύ προσεκτική και ακριβή προσπάθεια. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φαντασίας σας. Θα αισθανθείτε πολύ ερωτικοί σήμερα και θα θελήσετε να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα ή να παρακολουθήσετε μια αισθησιακή ταινία. Κι αν μπορείτε να κάνετε τον σύντροφό σας να το παρακολουθήσει μαζί σας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη απόλαυση πίσω από κλειστές πόρτες!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, ζυγίζετε τις δυνατότητες κάποιων αλλαγών. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των δημόσιων εμφανίσεων. Σήμερα, αυτό που βγάζετε στον κόσμο γίνεται αντιληπτό από πολλούς. Να είστε προσεκτικοί με όσα δημοσιεύετε σήμερα, γιατί κάποιοι ίσως αναδημοσιεύσουν αυτά που λέτε, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στη φήμη σας.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας. Με έναν φίλο σας μπορεί να νιώθετε πιο άνετα και να έρθετε πιο κοντά σήμερα. Πιθανόν να μοιραστείτε μαζί του ιστορίες από το παρελθόν και να συνειδητοποιήσετε πόσα κοινά έχετε. Ίσως πάλι ο φίλος σας να κλαίει στον ώμο σας και νιώσετε γι’ αυτόν μεγάλη συμπόνοια και συμπάθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 – 31/12 ζώδια δίδυμοι

Έχετε πληθώρα δημιουργικών ιδεών αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των επενδύσεών σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της γνώσης σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να πάρετε σήμερα μια σημαντική οικονομική απόφαση. Προσπαθείτε να αποφασίσετε πού θα διαθέσετε τα χρήματά σας ή αν θα πρέπει να επιλέξετε τον κλασσικό ατομικό λογαριασμό συνταξιοδότησης, που ευνοεί τα φορολογικά σας οφέλη. Όμως ο τεράστιος όγκος των πληροφοριών που διαβάζετε για το θέμα, μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση.

Πριν προχωρήσετε, καλό θα ήταν να βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε κι έχει προσωπική εμπειρία σ’ αυτό το θέμα. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της δημοτικότητάς σας. Τώρα η ενέργεια γίνεται ρομαντική και με το ταίρι σας θα εκδηλώσετε δημόσια, τη στοργή του ενός προς τον άλλον. Το φιλί σας μπορεί να εμφανιστεί στη γιγαντοοθόνη ενός αγώνα ή ένας συνάδελφος, σας δει να κρατιέστε χέρι – χέρι. Επίσης μπορεί το ταίρι σας να κάνει μια όμορφη ρομαντική χειρονομία… και να ανοίξετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας για να βρείτε ροδοπέταλα στο κρεβάτι σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/12 Επανασύνδεση ερωτευμένων – Λόγια αγάπης ανάμεσα σε συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανή μια συνεργασία. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας. Σήμερα, μπορεί να κάθεστε δίπλα στο τηλέφωνο και να περιμένετε κάποιον να σας καλέσει. Θα νιώσετε μάλιστα αρκετά εκνευρισμένοι που δεν καταλαβαίνει ότι η μπάλα είναι στο γήπεδο του. Καλύτερα να απασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί την πλήρη εστίασή σας.

Το μυαλό σας είναι συντονισμένο μ’ αυτήν την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φαντασίας σας. Θα έχετε έντονη φαντασία και μεγάλο αισθησιασμό. Και μόνο η σκέψη ότι οι άκρες των δακτύλων του εραστή ή της ερωμένης σας αγγίζουν το μάγουλο και το λαιμό σας θα σας αναστατώσει! Σήμερα, ψάχνετε να ζήσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 – 31/12 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα συνδέεστε με ανθρώπους… όχι με πράγματα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα, νιώθετε πως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο. Θέλετε να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε όσο μπορείτε περισσότερο.

Μπορείτε να σταματήσετε τα πάντα.. να κλείσετε το κινητό σας και να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Ακόμα κι αυτή η απλή πράξη μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας. Σήμερα, καλό θα ήταν να κανακέψετε τον εαυτό σας. Κάντε ένα υπέροχο αφρόλουτρο, κλείστε ραντεβού για ένα μασάζ ή ντυθείτε με το πιο απαλό πουλόβερ που θα βρείτε στην αγορά. Σήμερα, οι αισθήσεις σας είναι έτοιμες να χαρούν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/12 Επανασύνδεση ερωτευμένων – Λόγια αγάπης ανάμεσα σε συντρόφους

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε ραντεβού. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της δημιουργικότητάς σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της προσπάθειας. Σήμερα μπορεί να κρεμάτε φωτογραφίες στο σαλόνι ή να ετοιμάζετε ένα απολαυστικό επιδόρπιο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Σήμερα, θέλετε να κάνετε κάτι σωστό.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων και ίσως έχετε μια ρομαντική συνάντηση. Το χέρι σας ίσως αγγίξει αυτό ενός αγνώστου προσπαθώντας να ανοίξετε μια πόρτα και κάπως έτσι να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Μέσα σε λίγα λεπτά θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά. Αυτό ίσως οδηγήσει σε ένα ραντεβού για καφέ – και ίσως κάτι περισσότερο. Αν ψάχνετε για αγάπη, η μαγεία μπορεί να συμβεί σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66