Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ζώδια Κριός .

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε το πρωί της Δευτέρας, όλα δείχνουν να πηγαίνουν όπως πρέπει. Όλοι σας κάνουν κομπλιμέντα. Το καλό κάρμα που έχετε κερδίσει με τις καλές σας πράξεις σας επιστρέφει δεκαπλάσιο.

Θα ήταν σοφό να πάρετε τα πράγματα χαλαρά την Τρίτη και την Τετάρτη αυτής της εβδομάδας γιατί η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι εξαντλητικές -με την καλή έννοια- γεμάτες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα πράγματα θα ηρεμήσουν λίγο. Μπορεί να καταλήξετε κάπου όπου θα γοητεύσετε τους πάντες γύρω σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι εξαιρετικά γεμάτες για εσάς, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει να αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο ζήτημα που ξέρετε ότι θα προκύψει σύντομα.

Οι φίλοι και οι συγκάτοικοι σας μπορεί να γίνουν κάπως επιθετικοί στα μέσα της εβδομάδας, οπότε προσπαθήστε να απομακρυνθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Εάν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιο δημιουργικό εγχείρημα, επανέλθετε σε αυτό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και δείτε πόσο μακριά μπορείτε να το φτάσετε μέχρι να ολοκληρωθεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα ξεκινά σε μια ξέφρενη θολούρα. Έρχονται πολλά στον δρόμο σας τη Δευτέρα και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε πότε θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Μέχρι την Πέμπτη, μπορεί να είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και να μην μπορείτε να εκφραστείτε. Συμβαίνουν πολλά στην ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αλλά την Παρασκευή θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Το διάλειμμα θα αξίζει τον κόπο. Το Σαββατοκύριακο, μετά από μια μακρά περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, θα αρχίσετε να νιώθετε ξανά σαν τον εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Όλα μπαίνουν στην θέση τους τη Δευτέρα και αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε μια κίνηση, τώρα είναι η ώρα να την κάνετε. Η ενέργειά σας είναι απόλυτα συντονισμένη με τον κόσμο γύρω σας. Εάν αρχίσετε να νιώθετε άγχος την Τετάρτη, κοιτάξτε προσεκτικά τον τρόπο που κάνετε τις δουλειές σας και δοκιμάστε να αλλάξετε κάτι. Μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και μια μικρή αλλαγή στην διάταξη των επίπλων. Η ενέργειά σας κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Επωφεληθείτε από αυτό για να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με τον/την σύντροφό σας. Η Κυριακή θα είναι πολύ χαλαρή μέρα. Απολαύστε την! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Επειδή κάποιος φαίνεται ελκυστικός/ή από μακριά, δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να περάσετε τον δρόμο χωρίς να κοιτάξετε προσεκτικά για να το τσεκάρετε. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άγνωστοι φαίνονται ελκυστικοί πριν τους δείτε από κοντά. Αντί να σηκώνετε συνεχώς το λαιμό σας για να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα άτομα που είναι διαθέσιμα, αυτή την εβδομάδα εξασκηθείτε στο πώς να κάνετε τους άλλους να έρχονται κοντά σας. Είναι καλό να είστε δραστήριοι, αλλά το να είστε πάντα πρόθυμοι για όλα, απλά σας κάνει να φαίνεστε απελπισμένοι. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, κάποιος θα ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας. Μπορεί να τελειώσετε να μιλάτε όλο το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι δίνετε κουράγιο ο ένας στον άλλον στην αρχή της εβδομάδας. Ξέρετε ότι σας προσέχουν και θα είναι πάντα εκεί για εσάς. Την Τετάρτη τα όνειρά σας είναι ολοζώντανα και καλά θα κάνετε να τους δώσετε την δέουσα προσοχή και να αρχίσετε να κάνετε τις αλλαγές που σας προτείνουν. Στα τέλη της εβδομάδας Μπορεί να καταλήξετε να πείτε ναι σε περισσότερες προτάσεις από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε σε πλεονέκτημα δείχνοντας πόσο καλοί είστε στο να εξισορροπείτε σχέσεις και συναισθήματα. Η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ζώδια Ζυγός

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής. Κάντε υπομονή και σύντομα θα ελευθερωθείτε. Μέχρι την Τετάρτη θα ηρεμήσουν και τα πράγματα θα επιστρέψουν στα κανονικά τους. Την Πέμπτη πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας πάρει τα μυαλά με νέες ιδέες. Την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ θα δείτε μερικά τρελά όνειρα, που θα σας ωθήσουν να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας. Μέχρι την Κυριακή θα έχετε συνειδητοποιήσει τι πρέπει να κάνετε και θα είστε έτοιμοι για όλα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τις πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας, θα λειτουργείτε μηχανικά στην προσπάθειά σας να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο στην αρχή, αλλά όταν δείτε πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε δεν θα σας ενοχλεί πια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα χρειαστεί να υποχωρήσετε σε κάτι, που πιστεύατε ότι θα σας αποφέρει μεγάλα οφέλη. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα σημαντικότερα από αυτό. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε πολλά χρήματα, οπότε δείτε αν μπορείτε να καταπνίξετε αυτήν την παρόρμηση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ιανουάριος 2023 – Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια .

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Εάν νιώθετε κάπως νωθροί στην αρχή της εβδομάδας, ίσως ήρθε η ώρα για μια έμπνευση, λίγη φρέσκια ενέργεια ή ίσως κάποια περιπέτεια! Τίποτα δεν κάνει το αίμα να κοχλάζει περισσότερο από μια νέα εμπειρία που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Το μεγάλο ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι με ποιον θέλετε να την μοιραστείτε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο σπίτι. Και τυχαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο να συναντήσετε κάποιον που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και που αναζητά την περιπέτεια. Τυχεροί! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να έχετε τις μαύρες σας, ειδικά αν πρόσφατα συναντήσατε κάποιο εμπόδιο. Δώστε στον εαυτό σας μια ή δυο μέρες για να στεναχωρηθείτε και μετά προσπαθήστε να βρείτε μια λύση ή αλλάξτε κατεύθυνση. Από τα μέσα της εβδομάδας θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο και κυρίως με τα πιο κοντινά σας άτομα. Θα γνωρίσετε πολλούς υποψήφιους συντρόφους και θα μαζέψετε πολλά νούμερα τηλεφώνων. Όλη αυτή η έκρηξη κοινωνικής δραστηριότητας θα αρχίσει να σας κουράζει την Παρασκευή, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη εβδομάδα θα επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/01-01/01 Ζώδια Υδροχόος

Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας στην αρχή της εβδομάδας. Βεβαιωθείτε ότι όλοι γύρω σας γνωρίζουν πώς νιώθετε. Ίσως θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Μόλις βγείτε από το καβούκι σας την Τετάρτη, θα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και θα μπορείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές να συμβούν απλά και μόνο κάνοντας κάποιες προτάσεις. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι ιδιαίτερα δεκτικοί. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί όπου θέλει. Με αυτόν τον τρόπο θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα έχετε καλή διάθεση για την επόμενη εβδομάδα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Όλοι σας χρειάζονται τη Δευτέρα, κάτι που δεν σας χαλάει καθόλου, αφού έχετε περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεστε. Φαίνεστε και αισθάνεστε πολύ καλά και αυτό φέρνει ακόμη πιο κοντά τους άλλους. Συνεχίστε να φέρεστε καλά στον εαυτό σας και να βοηθάτε τους γύρω σας όποτε μπορείτε. Μέχρι την Τετάρτη, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Ένα μικρό προβληματάκι που μπορεί να προκύψει ξαφνικά την Πέμπτη ενδεχομένως να σας ταράξει περισσότερο από όσο περιμένατε. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22