Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/02 – 04/03 – Οι αμφιβολίες όμως θα είναι στο μυαλό σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/02 – 04/03 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/02 – 04/03 ζώδια κριός .

Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο των ρομαντικών σας φαντασιώσεων κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να επιθυμείτε τον έρωτα και το πάθος.. αλλά όταν κάνει την εμφάνισή του, είστε έτοιμοι να κάνετε μεταβολή και να τρέξετε. Σήμερα λοιπόν, θα σας ζητήσουν να βγείτε ραντεβού και θα νιώσετε εντελώς απροετοίμαστοι για να δεχτείτε. Ίσως όμως να είναι μια πραγματική ευκαιρία. Ένα πιθανό ερωτικό ταίρι μπορεί να στέκεται ακριβώς μπροστά σας.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Οίκο της φυσικής παρουσίας σας ενώνεται με τον Δία στο ζώδιό σας. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς! Επειδή είστε έτοιμοι να ανεβείτε στη σκηνή, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται να διευθύνετε μια συνάντηση, να πάρετε συνέντευξη ή να παίξετε σε ένα έργο. Όλα μπαίνουν στη θέση τους σήμερα, αλλά για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια, πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε απροσδόκητα κέρδη. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας, κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό στον Οίκο της διαίσθησής σας. Σήμερα είσαστε συγχρονισμένοι μ’ ένα φίλο σας. Πιθανόν να έχετε καιρό να μιλήσετε, αλλά θα τηλεφωνήσετε ο ένας στον άλλο ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να συναντηθείτε αφού έχετε τα ίδια πράγματα στο μυαλό σας. Το μόνο ζήτημα είναι πως πρέπει να συγχρονίσετε και τα προγράμματά σας.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Κριό ενώνεται με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε αρκετά καθαρά με το Σύμπαν και είναι πιθανό να εκδηλώσετε κάτι που αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Είναι καλή μέρα για να δηλώσετε τις επιθυμίες σας, να ανάψετε κεριά και να οραματιστείτε το μέλλον σας. Και είναι πολύ πιθανό… κάποια απροσδόκητα κέρδη να φτάσουν σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/02 – 04/03 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, η κοινωνική σας ατζέντα θα είναι γεμάτη. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό στον Οίκο της κοινότητας. Σήμερα λίγη δικτύωση μπορεί να σας προσφέρει μια επαγγελματική ευκαιρία. Μπορεί να απευθυνθείτε σε έναν πρώην συνάδελφο για να δείτε πού εργάζεται τώρα. Μπορεί επίσης κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ενός επαγγελματικού ιστότοπου και να σας καλέσει σε συνέντευξη.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Οίκο της φιλίας ενώνεται με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, θα συναντηθείτε με τους φίλους σας, για δείπνο ή για να παρακολουθήσετε μια παράσταση. Ο φιλικός σας κύκλος θα επεκταθεί επίσης τώρα, καθώς γίνεστε μέλος μιας νέας ομάδας ή συμμετέχετε σε έναν οργανισμό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/02 Πρόταση συμβιβασμού – Λόγια αγάπης

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Έχετε μεγάλη ζήτηση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό στον Οίκο της φήμης σας. Ίσως έχετε μια επικείμενη προθεσμία για το σχολείο, αλλά ξαφνικά αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να διστάζετε να πατήσετε το κουμπί της υποβολής. Όλες αυτές οι αμφιβολίες όμως θα είναι στο μυαλό σας. Αν χρειαστεί, βρείτε κάποιο δικό σας άτομο για να το συζητήσετε και να σας συμβουλέψει.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Οίκο της καριέρας σας ενώνεται με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να λάβετε κάποια αναγνώριση στη δουλειά, να σας επαινέσει ο προϊστάμενός σας ή να δεχτείτε συγχαρητήρια από τους συναδέλφους σας. Μπορεί να κάνετε μια σπουδαία πώληση σ’ έναν πελάτη ή να πετύχετε μεγάλο αριθμό πωλήσεων. Επίσης είναι καλή στιγμή για να κανονίσετε μια συνέντευξη για δουλειά. Αν ψάχνετε για μια νέα θέση, μπορεί να λάβετε μια προσφορά επί τόπου.

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/02 – 04/03 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνετε ό,τι χρειάζεστε. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό. Μπορεί να σκέφτεστε τα ερωτικά σας.. και ίσως αποφασίσετε με το ταίρι σας μια μικρή απόδραση, για να εστιάσετε ο ένας στον άλλον… έτσι για αλλαγή. Ίσως πάλι τα άλλα μέλη της οικογένειας να λείπουν κι έχετε όλο το σπίτι δικό σας. Σήμερα, μπορείτε να φουντώσετε την ερωτική φλόγα που σιγοκαίει ανάμεσα σας.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Οίκο της εκπαίδευσης ενώνεται με τον Δία στον Κριό. Ίσως ασχοληθείτε με ενθουσιασμό σε ένα νέο αντικείμενο μελέτης! Πιθανόν να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια για τη δουλειά σας ή να ετοιμάζεστε να δώσετε επαγγελματικές εξετάσεις. Αυτή η ενέργεια ρέει όμορφα. Κι αυτό που μαθαίνετε σήμερα, θα είναι πολύτιμο για το μέλλον σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος

Οι ευκαιρίες είναι παντού, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό στον Οίκο της οικειότητας. Αν κάνατε μόλις μια καινούργια γνωριμία, ίσως να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Θα βρείτε αυτό το άτομο σαγηνευτικό. Μπορεί να στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλον ασταμάτητα. Κι ένα ραντεβού για δείπνο, θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι το πρωινό. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Οίκο των πόρων σας ενώνεται με τον Δία στον Κριό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζητήσετε χάρες – όσο μεγάλες κι αν είναι. Θα τις ζητήσετε από τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους σας ή από το ευρύ κοινό. Μπορεί να θέλετε να συγκεντρώσετε κεφάλαια για την επιχείρησή σας ή για ένα ειδικό έργο. Μιλήστε με τραπεζίτες για τη λήψη δανείου. Απευθυνθείτε σε διασημότητες ή παράγοντες επιρροής, για μια συνεργασία. Ο ουρανός είναι το όριο σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA