Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ζώδια Κριός .

Όσο εκνευριστικό κι αν είναι, προσπαθήστε να φροντίσετε όποιον/α χρειαστεί την βοήθειά σας στην αρχή της εβδομάδας. Είστε βράχος δύναμης για όλους. Και πού ξέρετε; Κάποιος/α μπορεί να βρει όλη αυτή τη συμπόνια ιδιαίτερα γοητευτική. Στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα ήταν να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και να πάρετε τα πράγματα χαλαρά.

Τα γεγονότα συνωμοτούν για να σας εκνευρίσουν, αλλά να ξέρετε ότι αυτή είναι η μοναδική φορά που το να προχωρήσετε με τόλμη δεν είναι η καλύτερη στρατηγική. Μην εκπλαγείτε αν αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε μια περιπετειώδη διάθεση. Κάτι καλό σας περιμένει στην γωνία. Αγκαλιάστε το καινούργιο και να είστε προετοιμασμένοι για όλα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο βαρετά. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την ρουτίνα σας και μην εκπλαγείτε αν και άλλοι ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και συμμετάσχουν σε αυτό.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στα κακόγουστα αστεία και στην ελαφρότητα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα σοβαρέψουν τα πράγματα αλλά με την καλή έννοια: τον τελευταίο καιρό είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και οι άνθρωποι στην ζωή σας αρχίζουν και γίνονται πιο κτητικοί με το χρόνο και την προσοχή σας.

Είναι δύσκολο να είστε τόσο δημοφιλείς, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταπεξέρθετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε κάτι για να κακομάθετε τον εαυτό σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ζώδια Δίδυμοι

Διασκεδάστε λίγο! Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ σοβαροί και ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι χαζό μόνο και μόνο επειδή μπορείτε. Όχι μόνο θα νιώσετε καλύτερα, αλλά θα φαίνεστε και καλύτερα. Και μην νομίζετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα το προσέξουν. Καθώς περνάει η εβδομάδα, το μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες, καθώς τυχαίες σκέψεις θα πετάγονται από παντού. Να περιμένετε ότι θα έχετε καλά προαισθήματα (ακόμη και αν δεν βρίσκεστε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση). Συνεργαστείτε με άλλους για να πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά προσέξτε να μην αρχίσετε να τους λέτε τι να κάνουν, ειδικά την Παρασκευή. Σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και αν διστάζετε πάρτε ένα ρίσκο. Δεν θα το μετανιώσετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Το σπίτι σας μπορεί να είναι το κάστρο σας, αλλά κάποιος ξέχασε να κλείσει την πύλη στην αρχή της εβδομάδας. Έξω μαίνονται διάφορες μάχες και είναι στο χέρι σας να προασπίσετε την ηρεμία και την γαλήνη στον χώρο σας. Να είστε ευγενικοί αλλά σταθεροί στις απόψεις σας. Τα πράγματα θα πρέπει να έχουν ηρεμήσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, και τότε είναι καιρός να ξεχάσετε τους πάντες και τα πάντα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Τι σημαίνει χρόνος για τον εαυτό σας; Ότι θα κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς περιορισμούς και άγχος. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσέξτε πώς θα επικοινωνήσετε με τους άλλους ανθρώπους, γιατί είναι πιθανό να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/09 Διαπληκτισμός γυναικών – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Καινούργιο πουκάμισο; Ή μήπως νέο κούρεμα; Ό,τι κι αν αλλάξατε στον εαυτό σας, φαίνεται πως λειτουργεί, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν την εύνοιά σας. Να περιμένετε ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η γοητεία σας συναντά το περιπετειώδες πνεύμα σας και κάνουν έναν αχτύπητο συνδυασμό. Πάρτε ρίσκα και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στρέψτε την εστίασή σας από μέσα προς τα έξω για αλλαγή. Κάποιος/α χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια και έχετε αρκετή ενέργεια και ενθουσιασμό για να τον/την βγάλετε από την δύσκολη θέση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να αφήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες κλειδωμένες στο συρτάρι. Τη Δευτέρα, αισθάνεστε την επιθυμία για λίγη πολυτέλεια στην ζωή σας αλλά μην την συνδέετε με τα χρήματα. Αντ΄ αυτού κάντε κάτι που θα σας γεμίσει συναισθηματικά ή πνευματικά, όπως για παράδειγμα λίγη εθελοντική εργασία. Ακόμη και αν γεμίσετε την ντουλάπα σας με καινούργια ρούχα, το συναίσθημα της ευφορίας θα κρατήσει για πολύ λίγο. Στα τέλη της εβδομάδας, θέλετε να προχωρήσετε βιαστικά σε κάτι, αλλά μια φωνούλα στο κεφάλι σας σας λέει να είστε προσεκτικοί. Ακούστε την διαίσθησή σας και δεν θα το μετανιώσετε. Η δημιουργικότητα και η τόλμη θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ζώδια Ζυγός

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με μια τρυφερότητα και εξωστρέφεια που συνήθως προορίζεται για κουτάβια και νεογέννητα μωρά. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας δεν θα σας χωράει ο τόπος. Κι ενώ είστε σίγουροι ότι οι γύρω σας βρίσκουν ενοχλητικό αυτού του είδους τον ενθουσιασμό, δεν θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο λάθος. Θα έχετε την ενέργεια και την δημοτικότητα μιας μαζορέτας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα μεταμορφωθείτε από μαζορέτα σε αρχηγό σκακιστικής λέσχης καθώς το μυαλό σας θα γεννάει την μία λαμπρή ιδέα μετά την άλλη και θα βρίσκει περίπλοκες νέες στρατηγικές.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Στην αρχή της εβδομάδας δυσκολεύεστε να πάρετε οποιουδήποτε είδους απόφαση αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς. Είστε ένα πλάσμα με πολλά πάθη, επομένως οι αντικρουόμενες προτεραιότητες (και μια ελαφρώς διχασμένη προσωπικότητα) είναι κάτι το αναμενόμενο. Προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και θα τα καταφέρετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η έντονη προσωπικότητά σας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε καινούργιους φίλους και ενδιαφέροντα φλερτ στα μέσα της εβδομάδας. Εάν μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε κάποιον άλλον αντί να δίνετε εσείς τις οδηγίες, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και επιμείνετε στις αρχές σας. Οι άλλοι θα βρουν την ακεραιότητά σας εντυπωσιακή (και ιδιαίτερα ελκυστική) αυτό το Σαββατοκύριακο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-6-9

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ποιος σας αγαπάει; Όλοι ή σχεδόν όλοι. Όλοι όσοι έχουν σημασία στη ζωή σας θέλουν να σας βοηθήσουν. Αυτό είναι καλό, γιατί δεν θέλετε να χάσετε καμία ευκαιρία καθώς ξεκινά η εβδομάδα, και μια μικρή φιλική συμβουλή μπορεί να είναι καίριας σημασίας όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη επιλογή. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να έχετε μια πιο συναισθηματική και ονειροπόλα διάθεση, αλλά δεν πειράζει, σωστά; Ονειρευτείτε κάτι όμορφο και θα διαπιστώσετε ότι διαθέτετε την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία για να το μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Αυτό το Σαββατοκύριακο επικρατεί επιτέλους ησυχία στο σπίτι σας, οπότε κάντε ένα διάλειμμα. Σας αξίζει.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η δουλειά δεν θα φαίνεται σαν δουλειά καθώς ξεκινά η εβδομάδα και διαπιστώνετε ότι είστε όλο ιδέες και πρωτοβουλίες. Ωστόσο, μην μπείτε καν στον κόπο να ζητήσετε αύξηση αυτή τη στιγμή. Απλώς απολαύστε την ικανοποίηση ότι φέρατε εις πέρας μια δύσκολη δουλειά. (Αν σας βοηθά, προσποιηθείτε ότι είστε πυγμάχοι και αποδεχτείτε τη σοφία του ρινγκ: η προπόνηση είναι το τρόπαιό σας.) Το μυαλό σας ανεβάζει στροφές καθώς περνούν οι μέρες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την πνευματική διαύγεια για να κάνετε μεγάλα σχέδια και να επεξεργαστείτε μερικές τολμηρές ιδέες. Αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένετε να εντυπωσιάσετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/09 Διαπληκτισμός γυναικών – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 Ζώδια Υδροχόος

Όλοι λένε ότι είναι καλό να γνωρίζετε καινούργια άτομα, αλλά μερικές φορές σας φαίνεται τρομακτική διαδικασία. Ξεπεράστε την αδράνεια που νιώθετε καθώς η εβδομάδα ξεκινά και προσπαθήστε να συμμετέχετε περισσότερο σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνετε διαδικτυακά. Ίσως εκπλαγείτε από το πόσο ενθουσιώδη ανταποκρίνονται οι άνθρωποι γύρω σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε λίγο συναισθηματικά εκτεθειμένοι, αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε αμυντικοί. Αν συνεχίσετε να είστε ανοιχτοί και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα κερδίσετε νέους φίλους, ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και ίσως ακόμη περισσότερα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Σου αρέσει η ομαδική εργασία, σωστά; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα δοκιμαστεί η ικανότητά σας να συνεργάζεστε με τους άλλους αλλά θα τα καταφέρετε. Λίγη πειθαρχία και διπλωματία θα σας πάει πολύ μακριά, και οι άλλοι θα ακολουθήσουν τελικά το παράδειγμά σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε ένα αμφίβολο εγχείρημα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το Σαββατοκύριακο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot