Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 – Συναισθηματικές Περιπέτειες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 ζώδια κριός .

Κριέ η προώθηση και η εξέλιξη σταματούν, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει το Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των επικοινωνιών. Την ίδια μέρα, ο Ερμής από το Ζυγό γυρίζει ανάδρομος. Θα σας δεθεί ξαφνικά η γλώσσα, με το απροσδόκητο κομπλιμέντο κάποιου. Θα αρχίσετε να αναρωτιέστε, αν υπάρχει κάποιο νόημα πίσω από τα λεγόμενά του. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε σχέση? Με τον Ερμή ανάδρομο όμως, θα πρέπει να περιμένετε για να το μάθετε.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της οικειότητας που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η φαντασία σας λειτουργεί υπερωρίες. Μπορεί να σας πιάσει εμμονή με κάποιες αισθησιακές σκέψεις λόγω κάποιου μυθιστορήματος ή μιας ταινίας που είδατε, με αποτέλεσμα να έχετε ερωτικές διαθέσεις, όταν συναντηθείτε με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 ζώδια ταύρος

Ταύρε, τα πράγματα επιβραδύνονται με λογικό ρυθμό, καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση αυτήν την εβδομάδα. Στις 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της ρουτίνας, τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Σήμερα, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα από την καθημερινότητά σας. Μπορεί να αρχίσετε να κατασκευάζετε τα δικά σας προϊόντα καθαρισμού ή να ετοιμάζετε από το σπίτι το κολατσιό για τη δουλειά.

Εξοικονομώντας μερικές δεκάρες από εδώ και από εκεί θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα μέσα στη χρονιά. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. , Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας με σοβαρές ρομαντικές σκέψεις. Ίσως θελήσετε να μείνετε περισσότερο στο κρεββάτι με το ταίρι σας για λίγη κουβεντούλα. Αν ψάχνεστε για να δημιουργήσετε σχέση, η μέρα είναι ιδανική, για να ανεβάσετε καινούργιες φωτογραφίες στο προφίλ σας. Σίγουρα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον αρκετών!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 ζώδια δίδυμοι

Δίδυμοι, μπορεί να είσαστε λιγάκι οξύθυμοι, καθώς ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει κάποια ευαίσθητα νεύρα σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της περιπέτειας, τριγωνίζει το Β. Δεσμό στο ζώδιό σας, στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Μπορεί ξαφνικά να επιθυμήσετε μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία. Θέλετε να ζήσετε μια μικρή περιπέτεια σήμερα.

Ξεκινήστε νωρίς καθώς θα χρειαστεί να πείσετε έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειας να έρθει μαζί σας. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της δουλειάς που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας. Θα κάνετε τεράστια πρόοδο στη δουλειά σας, αν ακολουθήσετε καλύτερη τακτική. Σκεφτείτε πώς να κάνετε πιο διασκεδαστική τη δουλειά σας ή στο μισό χρόνο από όσο χρειάζεστε συνήθως. Σκεφτείτε ακόμη, να βρείτε μια καλύτερη δουλειά!

ζώδια καρκίνος

Καρκίνε ο δρόμος μπορεί να είναι δύσκολος αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής κάνει στάση και αλλάζει πορεία . Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο των προγόνων σας τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των προηγούμενων ζωών σας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Σήμερα, μπορεί να μιλήσετε με μακρινούς συγγενείς ή να ερευνήσετε το γενεαλογικό σας δέντρο. Ίσως ερευνήσετε τον τόπο καταγωγής σας, μέσω του DNA σας.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο του ρομαντισμού, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της εξερεύνησης. Θα νιώστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ερωτική σχέση, γι’ αυτό και θα ξεκινήσετε να βγαίνετε ραντεβού. Μπορεί επίσης να επισκεφθείτε ένα γραφείο συνοικεσίων ή να κάνετε δημοσιεύσεις σε μια διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών που δεν είχατε δοκιμάσει προηγουμένως. Βλέποντάς το όλο αυτό σαν μια περιπέτεια…. νιώθετε ατρόμητοι και γοητευτικοί.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/09 Υπάρχον τρίτο πρόσωπο – Εκπλήξεις γυναικείες

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09-02/10 ζώδια λέων

Λέοντα, μην βιαστείτε να κρίνετε. Υπάρχουν οφέλη αν χαλαρώσετε και ερευνήσετε με λεπτομέρεια τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Σήμερα, θα ακούσετε νέα από έναν παλιό φίλο ακριβώς τη στιγμή που τον σκεφτόσασταν.

Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή τις επόμενες εβδομάδες, θα επαναφέρει πολλούς ανθρώπους στη ζωή σας. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πόρων σας. Αν ψάχνετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, ήρθε η ώρα να βγάλετε λίγα «μαγικά» χρήματα. Τοποθετήστε ένα μπολ με νομίσματα και διαυγείς κρυστάλλους χαλαζία σε ένα τραπέζι, μπροστά στην μπροστινή πόρτα. Μ’ αυτό τον τρόπο, καλείτε χρήματα.

ζώδια παρθένος

Παρθένε, δεν θα στριμωχτείτε αυτήν την εβδομάδα. Είστε έτοιμοι να ξεφύγετε. Ο Ήλιος στον Ζυγό στις 26 Σεπτεμβρίου, στον Οίκο των χρημάτων τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Σήμερα, μπορεί να επανεξετάζετε την καριέρα σας και να ψάξετε για άλλη δουλειά. Τώρα που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος, μπορεί να επισκεφτείτε μια εταιρεία στην οποία είχατε απευθυνθεί παλαιότερα, για να δείτε αν υπάρχει ανοιχτή, κάποια θέση… Ή μπορεί να πάτε στον τωρινό εργοδότη σας για να ζητήσετε προαγωγή.

Απλά φροντίστε κάθε καινούργιο σας ξεκίνημα, να γίνει από τις 18 Οκτωβρίου και μετά, που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της επικοινωνίας, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Αυτή είναι μια ρομαντική όψη, γεμάτη ποίηση. Πιάστε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας από το χέρι και κάντε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό μαζί. Νοικιάστε μια βάρκα και κάντε βαρκάδα σε μια ήσυχη λίμνη. Κανονίστε μια βραδινή έξοδο ή μείνετε στο κρεβάτι τρώγοντας φράουλες και πίνοντας σαμπάνια.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός

Ζυγέ, μην υποτιμάτε τη δύναμή σας. Η σεμνότητα και η μετριοπάθεια δεν σας εξασφαλίζουν κανένα βραβείο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό (χρόνια πολλά!), στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο της σοφίας και της κατανόησης. Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό.

Σήμερα, θα συνειδητοποιήσετε πως είστε αρκετά ικανοί να χειριστείτε πολύ περισσότερα. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείτε άλλο και δεν χρειάζεται να υποτιμάτε πλέον τον εαυτό σας. Είναι μια μέρα που θα σηκώσετε ανάστημα και θα αναμετρηθείτε. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο των χρημάτων, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον εργασιακό σας Οίκο. Σήμερα, θα ανακαλύψετε μια πιθανή παθητική εισοδηματική πηγή. Μπορεί να είναι κάτι που είχατε σκεφτεί στο παρελθόν. Τώρα κάνει την εμφάνισή του, με έναν πιθανό μέντορα που θα σας καθοδηγήσει για να το βάλετε σε εφαρμογή.

ζώδια σκορπιός

Σκορπιέ, μπορείτε να προσελκύσετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Απλά πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι είναι αυτό. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο της εξουσίας. Ώρα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για γιόγκα, διαλογισμό ή απλά για να μείνετε με τις πιτζάμες σας όλη μέρα. Κλείστε τα ηλεκτρονικά και ακούστε τη μουσική του Σύμπαντος. Έχετε το ημερολόγιό σας δίπλα σας καθώς θα λαμβάνετε μηνύματα.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της προσωπικής σας έλξης, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του ρομαντισμού. Ο μαγνητισμός σας είναι εκτός συναγωνισμού σήμερα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες, χάρη στην γοητευτική σας προσέγγιση. Θα συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε έντονη σεξουαλική χημεία. Ακόμη κι αν δεν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, τουλάχιστον θα ξέρετε πως ακόμη τα καταφέρνετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια τοξότης

Τοξότη, αν ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, θα έχετε μεγάλη εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων. Αν ψάχνετε για ερωτικές συγκινήσεις, μην ψάχνετε μακριά από το φιλικό σας περιβάλλον. Κάποιος φίλος μπορεί να σας κανονίσει ένα ραντεβού, αν του δώσετε το πράσινο φως. Θα νιώσετε μάλιστα πιο άνετα, αν συναντήσετε κάποιον που θα έχει καλές συστάσεις.

Εμπιστευτείτε τους φίλους σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καινούργια αδελφή ψυχή σας. Την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της διαίσθησης, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των προγόνων σας. Σήμερα έχετε μια πνευματική σύνδεση με ανθρώπους από το παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να εξερευνήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Βγάλτε τις κάρτες ταρώ από το συρτάρι ….και εξασκηθείτε.

ζώδια αιγόκερως

Αιγόκερε αυτό που κάνετε συνήθως, είναι να τηρείτε ένα σχέδιο. Όμως είναι λιγάκι δύσκολο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της καριέρας, τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο της εργασίας σας. Σήμερα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό εμπόδιο, που σας κρατούσε πίσω πολύ καιρό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για δουλειά…είτε έχετε τα προσόντα… είτε όχι.

Αν η δουλειά είναι η κατάλληλη για εσάς, οι πόρτες θα ανοίξουν. Βρείτε θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν και δημοσιεύστε το βιογραφικό σας. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της φιλίας, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να νιώσετε πως βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου καθώς ένας στενός φίλος, σας ενημερώνει τι σημαίνετε για αυτόν. Μπορεί να σας ευχαριστήσει για τη συμβουλή ή τη βοήθεια που του δώσατε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/09 Υπάρχον τρίτο πρόσωπο – Εκπλήξεις γυναικείες

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος

Υδροχόε, μπορείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της γνώσης, τριγωνίζει στον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των παιδιών και της δημιουργικότητας. Θα βοηθήσετε τα παιδιά σας με τα μαθήματα του σχολείου ή θα παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά βίντεο του YouTube, με θέματα ζωγραφικής ή αντικειμένων που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν από την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο της καριέρας σας, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων. Αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ήρθε η ώρα για λίγα «μαγικά» χρήματα . Κάντε απευθείας αίτημα στο Σύμπαν ανάβοντας ένα μεταλλικό χρυσό κερί, ευχόμενοι περισσότερα χρήματα. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας, στις πνευματικές «τηλεφωνικές γραμμές» τώρα.

ζώδια ιχθύες

Ιχθύες, το Σύμπαν συνεργάζεται μαζί σας και σας στέλνει σημάδια για να σας καθοδηγήσει. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των πόρων, τριγωνίζει τον Β. Δεσμό στους Διδύμους στον Οίκο των θεμελίων σας. Μέσα από εμπεριστατωμένη έρευνα, θα ανακαλύψετε αρκετές καλές επενδύσεις σήμερα. Μπορεί να σκεφτείτε να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση για να λάβετε πίστωση με χαμηλό επιτόκιο. Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτήν την περίοδο, ειδικά σε θέματα οικονομικά. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χρήματα.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον Οίκο των πεποιθήσεων και της πνευματικότητας, που τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να νιώσετε περισσότερο συνδεδεμένοι με το Σύμπαν αυτή τη στιγμή. Σημάδια και σύμβολα υπάρχουν παντού. Μπορεί να δείτε κάποια σημάδια, όπως ένα γεράκι στον ουρανό ή ένα λαγουδάκι που διασχίζει το δρόμο σας. Σημειώστε τα διαφορετικά σύμβολα.. που σας στέλνει το Σύμπαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA