Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03-02/04 Το Σύμπαν σας ανοίγει την πόρτα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03-02/04 Α’.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03-02/04 ζώδια κριός .

Κάποιες απογοητεύσεις στην αρχή της εβδομάδας δίνουν τη θέση τους σε μια σημαντική ανακάλυψη. Η κατάσταση βελτιώνεται. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της τεχνολογίας. Σήμερα αυτό που θέλετε, φαίνεται πως είναι μπλοκαρισμένο. Αυτό το εμπόδιο μπορεί να σχετίζεται με την τεχνολογία. Ο υπολογιστής σας μπορεί να μην λειτουργεί αρκετά γρήγορα ή δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Είναι εύκολο να απογοητευτείτε αν όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε εξωτερικούς παράγοντες.. όπως στο λογισμικό ή στην έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών. Είναι σημαντικό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις σήμερα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά αυτό συνεπάγεται πρόσθετες ευθύνες. Υπάρχει επίσης η επιλογή να παραμείνετε σ’ αυτό που κάνετε ήδη, χωρίς μισθολογική αλλαγή. Ακόμη κι αφού εξετάσετε τις επιλογές σας, μπορεί να αρνηθείτε αυτήν την ευκαιρία… επειδή έχετε ήδη αναλάβει, να διεκπεραιώσετε πολλά έργα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Είστε επικεντρωμένοι στα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα και μέχρι το Σάββατο θα έχετε κάποια απ’ αυτά. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της καριέρας σας. Υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο προετοιμασμένοι είστε, σήμερα είναι δύσκολο να φτάσετε στον στόχο σας. Αν έχετε συναντήσεις, θα ήταν καλύτερα να τις αναβάλετε, ειδικά αν προσπαθείτε να πετύχετε μια πώληση ή να κερδίσετε κάτι για τον εαυτό σας. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας…. είναι η άσκηση. Σήμερα ίσως προκαλέσετε τον εαυτό σας, με έναν πολύ αληθινό τρόπο.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη προχωρά για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Ένα φίλος μπορεί να σας πλησιάσει, με μια επαγγελματική πρόταση. Έχει εντοπίσει μια ανάγκη στην αγορά και αναζητά συνεργάτη. Μπορεί να θέλει να επενδύσετε τα χρήματά σας… μπορεί όμως και να θέλει απλά τη συμβουλή σας. Το πρόβλημα είναι ότι θα δείτε μερικά κενά στη λογική του. Ίσως συνεργαστείτε μ’ αυτό το άτομο για να το κατευθύνετε προς τη σωστή κατεύθυνση… ή να αποφασίσετε να μη ρισκάρετε… για να διατηρήσετε τη φιλία σας. Αν σκέφτεστε μια συνεργασία, είναι καλή ιδέα να λάβετε τα στοιχεία γραπτώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03-02/04 ζώδια δίδυμοι

Ακούτε τον ανώτερο εαυτό σας και μπορούν να συμβούν μαγικά πράγματα. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να έχετε κολλήσει, προσπαθώντας να λύσετε ένα πρόβλημα. Αν συνειδητοποιήσετε όμως πώς να κάνετε την ερώτηση, θα βρείτε τη σωστή απάντηση… αλλά προς το παρόν υπάρχει μέσα σας μεγάλη απογοήτευση, και θέλετε απλά να τα παρατήσετε. Ευτυχώς, αυτή η ενέργεια διαρκεί μόνο για μια μέρα. Γι’ αυτό θα ήταν καλή ιδέα να αφήσετε το πρόβλημα για αργότερα.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα πνευματικό σταυροδρόμι, αποφασίζοντας αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη μαγεία στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να έχετε ήδη ξεκινήσει κάνοντας βοτανοθεραπεία, ή συμμετέχοντας σε μια ομάδα που ερευνά τη θρησκεία και την πνευματικότητα στις διαφορετικές μορφές της. Έχετε όμως ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και αναρωτιέστε πώς να τα χωρέσετε όλα. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να εξετάσετε πώς να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας για να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που πραγματικά θέλετε να κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 26-28/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Θα έχετε ανταμοιβές για μια καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Οι άλλοι αναγνωρίζουν πλέον την αξία σας. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών. Σήμερα μπορεί να ακούσετε τη λέξη «όχι». Ο Κρόνος εμποδίζει αυτό που θέλετε. Αν ζητάτε από μια τράπεζα χρηματοδότηση, δάνειο ενοποίησης λογαριασμών ή χαμηλότερο επιτόκιο, μάλλον θα απορριφθεί η πρότασή σας. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με κάτι άλλο σήμερα. Υπάρχουν καλύτερες χρήσεις γι’ αυτήν την ενέργεια, όπως το φινίρισμα ενός επίπλου ή η τοποθέτηση πλακιδίων στο πάτωμα του μπάνιου. Δουλέψτε σκληρά σήμερα – το κοπιαστικό είδος εργασίας, που σας κάνει να ιδρώνετε. Και στο τέλος της ημέρας, θα είστε περήφανοι για όσα καταφέρατε.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για να τετραγωνίσει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση. Μια δουλειά ή μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.. ή να την αφήσετε να ξεθωριάσει στο παρασκήνιο. Αυτή η ευκαιρία θα έρθει ακόμη μια φορά, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03-02/04 ζώδια λέων

Το Σύμπαν σας ανοίγει την πόρτα και σας δίνει μια ώθηση προς τα εμπρός. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των σχέσεων. Υπάρχει πιθανότητα να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού.

Όμως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα, γιατί η απάντηση που θα λάβετε, θα είναι αρνητική. Αυτό λειτουργεί και αντίστροφα. Μπορεί να σας ζητήσει κάποιος ραντεβού και να αρνηθείτε. Μια καλή χρήση αυτής της ενέργειας είναι να βοηθήσετε έναν φίλο στη μετακόμισή του. Θα νιώσετε μεγάλη αίσθηση ολοκλήρωσης στο τέλος της ημέρας και θα ασκηθείτε στη διαδικασία.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία που μάλλον σας βγάζει από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε περισσότερες δημόσιες ομιλίες, να διευθύνετε ή να οργανώνετε συναντήσεις. Κι αυτό σημαίνει λιγότερη ευελιξία στο πρόγραμμά σας. Όμως είναι η θέση που περιμένατε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια παρθένος

Καταβάλλετε σκληρή προσπάθεια στη δουλειά αυτή την εβδομάδα. Κι έχετε κάθε λόγο να είστε περήφανοι. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον εργασιακό σας Οίκο. Αυτή η όψη σας ωθεί σε σκληρή δουλειά.. και δεν υπάρχει διέξοδος. Για να έχετε καλά αποτελέσματα, πρέπει να ιδρώσετε. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε προθεσμία, θα διαρκέσει όσες ώρες πιστεύατε – ή και περισσότερες. Δεν είναι μέρα για να τσιγκουνευτείτε ή να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Οτιδήποτε άλλο εκτός από την πραγματικά σκληρή και σωστή δουλειά, θα αποκαλυφθεί και θα απορριφθεί. Αν όμως είστε πρόθυμοι να εστιάσετε και να δουλέψετε με επιμέλεια, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα θα πληροφορηθείτε κάτι που θα σας κάνει ν’ αλλάξετε γνώμη. Και δεν θα είναι μικρή υπόθεση… αλλά κάτι στο οποίο έχετε επενδύσει πολύ χρόνο, ενέργεια ή χρήματα. Τώρα βαδίζετε σε καλύτερη κατεύθυνση. Μην μένετε στο παρελθόν απλά και μόνο επειδή ξοδέψατε πολύ χρόνο, ακολουθώντας λάθος δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098