Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ζώδια Κριός .

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη είναι σαν να προσπαθείτε να περπατήσετε στον πυθμένα του ωκεανού. Είναι όμορφο αλλά μετά βίας κινείστε. Μέχρι το πρωί της Πέμπτης δεν μπορείτε να βγείτε από αυτήν την κατάσταση.

Για τις επόμενες δύο μέρες μετά από αυτό, αισθάνεστε απόλυτα ευτυχισμένοι. Και συναντάτε καινούργια άτομα, συμπεριλαμβανομένου, ενδεχομένως, κάποιου με το οποίο υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε ερωτική σχέση. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να αποσπάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το άτομο από έναν κοινό φίλο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε αρκετά κτητικοί απέναντι στο νέο σας φλερτ τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Είναι πιθανό να μην βγαίνετε καν επίσημα. Ωστόσο, τα συναισθήματά σας είναι βαθιά. Είναι περίεργο όταν τα πράγματα σε μια σχέση προχωράνε τόσο γρήγορα.

Εσείς οι δύο πρέπει να το συζητήσετε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, τα όνειρά σας είναι τρελά. Όμορφα, πολύχρωμα, χαλαρωτικά.

Είναι πιθανό το υποσυνείδητό σας να προσπαθεί να σας πει κάτι. Είναι επίσης πιθανό ότι η φαντασία σας είναι απλώς σε υπερένταση. Το Σάββατο και την Κυριακή, μια πληροφορία που εξηγεί πολλά προσγειώνεται από το πουθενά στην αγκαλιά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ζώδια Δίδυμοι

Δοκιμάζετε κάτι που σας κάνει νευρικούς και για το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην του δώσετε όλη σας την προσοχή. Εντυπωσιάστε τον/την ξέρετε εσείς ποιον/ποια παρατηρώντας τον/την στενά. Στη συνέχεια, την Πέμπτη και την Παρασκευή, κάντε κάτι που πραγματικά θα εξάψει την φαντασία του/της. Το να πηδήξετε από μια τεράστια τούρτα θα ήταν λίγο υπερβολικό αλλά καλύτερα κάτι εντυπωσιακό παρά κάτι αδιάφορο. Κάντε κάτι ξεκαρδιστικό. Κάτι ακραίο. Μόλις σπάσετε τον πάγο, μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο γνωρίζοντας αυτό το άτομο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Έχετε ένα περίεργο συναίσθημα τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει αλλά σας εμποδίζει να αποφασίσετε ποια παπούτσια θα φορέσετε, ή αν θα πρέπει να υπογράψετε κάποια έγγραφα ή αν θα πρέπει να μιλήσετε σε ξέρετε εσείς ποιον/ποια. Ναι, αυτό το άτομο σας δημιουργεί νευρικότητα αλλά δεν είναι του χαρακτήρα σας να μην μπορείτε να αρθρώσετε λέξη. Μάλλον είστε πολύ ερωτευμένοι! Δεν εξηγείται αλλιώς. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, σκεφτείτε να πάτε μια πολύ μεγάλη βόλτα. Θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και θα τονώσει την ενέργειά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάει εξαιρετικά καλά αν κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα. Τι θα λέγατε για έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο στο σπίτι σας; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Η διαίσθησή σας είναι ισχυρότερη από ότι συνήθως από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Ακόμα κι αν αυτό που λέει κάποιος εξακριβώνεται, μπορεί να υποψιαστείτε ότι κάτι απώτερο συμβαίνει και η μόνη σας ένδειξη είναι ένα συναίσθημα που έχετε. Και μαντέψτε τι. Έχετε δίκιο! Αυτό είναι ενδιαφέρον, αλλά όχι ικανοποιητικό. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο αυτό που σας επιφυλάσσει η μοίρα την Πέμπτη και την Παρασκευή, δύο από τις πιο ρομαντικές ημέρες των τελευταίων των. Εσείς και το νέο σας φλερτ θα ζήσετε στιγμές παρμένες από ρομαντική ταινία. Το Σαββατοκύριακο θα είναι βαρετό, συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Είναι πιθανό να σκέφτεστε υπερβολικά κάποια πράγματα μερικές φορές. Οι αναλυτικές σας δυνάμεις μερικές φορές χαλάνε ό,τι αναλύετε και από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, πιθανότατα αναλύετε την ερωτική σας ζωή ή, συγκεκριμένα, ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Αλλά η αγάπη είναι ένα πράγμα που δεν αντέχει ποτέ στην ανάλυση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε τον/την ξέρετε εσείς ποιον/ποια και να του/της ζητήσετε να βγείτε ραντεβού, ακόμα κι αν το κάνετε άτσαλα. Μην ανησυχείτε. Το να είστε αδέξιοι σε αυτές τις καταστάσεις είναι χαριτωμένο. Και το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ρίσκα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτα ρομαντικό. Τυχεροί! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ζώδια Ζυγός

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, η σκέψη σας είναι κολλημένη σε οικονομικά θέματα. Ίσως σας έπεσε κατά λάθος ο φορητός υπολογιστής σας και πρέπει να σταθμίσετε την επισκευή του με την απόκτηση ενός νέου. Ή ίσως κάποιος δανείστηκε κάτι πολύτιμο και δεν το δίνει πίσω. Ή ίσως σκέφτεστε να βρείτε μια δεύτερη δουλειά. Ό,τι κι αν είναι, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο αυτά που θα σκέφτεστε την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν εσείς και οι φίλοι σας κάνετε σχέδια για ένα εξωτικό ταξίδι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας. (Τι γίνεται με την ερωτική σας ζωή, ρωτάτε; Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις!) Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα είστε στα καλύτερα σας. Τη Δευτέρα, οι παπαράτσι σας ακολουθούν και μέχρι την Τετάρτη το πρωί, η φωτογραφία σας είναι σε όλο το διαδίκτυο. Εντάξει, όχι κυριολεκτικά. Αλλά έτσι θα μοιάζουν οι μέρες από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη. Έντονες. Πολλά ζευγάρια μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω σας. Εκπέμπετε απίστευτη αυτοπεποίθηση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η λαμπερή, μαγική αίσθηση της εβδομάδας συνεχίζεται, αλλά αυτές οι μέρες αφορούν λιγότερο εσάς και περισσότερο τους φίλους σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αν θέλατε να προσεγγίσετε κάποιον/α και ντρεπόσασταν, θα βρείτε το θάρρος να το κάνετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zwdia – love

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Όλα κινούνται σε αργή κίνηση τη Δευτέρα. Και την Τρίτη. Και την Τετάρτη. Θα τελειώσει ποτέ, αυτή η κατάσταση της σχεδόν ακινησίας; Είναι απογοητευτικό στην αρχή, αλλά το σιγά-σιγά αρχίζετε να το συνηθίζετε, ειδικά επειδή σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πραγματικά τη φαντασία σας, να αφήνετε τον μυαλό σας να περιπλανιέται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ωστόσο, είναι μια ανακούφιση όταν έρχεται η Πέμπτη και η αίσθηση του χρόνου συγχρονίζεται ξανά με την αίσθηση όλων των άλλων. Η Παρασκευή είναι φανταστική μέρα (ευτυχία, φίλοι, υπέροχες συζητήσεις) και το Σάββατο ή την Κυριακή, κάποιος/α ανακαλύπτει επισημαίνει πόσο απρόβλεπτοι και αστείοι είστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Όποια απόφαση κι αν προσπαθείτε να πάρετε τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας (ποιον/ποια να προσεγγίσετε ερωτικά, ποια δουλειά να αναλάβετε, ποιος στόχος πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα), φροντίστε να συμμετέχει και ο καλύτερός σας φίλος στις συζητήσεις. Μόνο κάποιος που σας γνωρίζει καλά μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις που θα σας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μοιρολατρικές. Όλα μοιάζουν σαν χαμένη υπόθεση. Μόνο το Σαββατοκύριακο συνειδητοποιείτε πόσο υπερβολικά φέρεστε. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι καλύτερες μέρες που είχατε εδώ και πολύ καιρό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

dream

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-03/07 Ζώδια Υδροχόος

Είστε φιλόδοξοι και ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες σας τόσο εύκολα όσο θα θέλατε, εξ ου και η ζοφερή σας διάθεση από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη. Επιπλέον, το να μιλάτε για το πώς νιώθετε δεν σας βοηθά. Σας κάνει να νιώθετε εκτεθειμένοι, σαν να είναι θέμα δημόσιας συζήτησης οι στόχοι σας. Η διάθεσή σας δεν αλλάζει μέχρι την Πέμπτη που θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Μπορεί να είναι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά πιθανότατα είναι απλώς ένας νέος φίλος. Αυτό το άτομο παίζει ρόλο στην ζωή σας και την Παρασκευή, αλλά όχι το Σαββατοκύριακο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βρίσκεστε σε μια ονειρική διάθεση. Κυριολεκτικά. Κοιμάστε πολύ. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

300x300aΕβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Οι μέρες από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη είναι θορυβώδεις, περίεργες, ταραχώδεις. Φανταστείτε τον εαυτό σας στη μέση του ωκεανού. Για να διατηρήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να μην καταρρεύσετε, σκεφτείτε να τραγουδήσετε στον εαυτό σας. Τραγουδήστε δυνατά! Τραγουδήστε γλυκά τραγούδια αγάπης και σκεφτείτε το άτομο για το οποίο τα λέτε. Η εβδομάδα σας δεν ομαλοποιείται μέχρι την Πέμπτη όπου η τύχη είναι ξαφνικά με το μέρος σας. Η Παρασκευή είναι επίσης μια τυχερή μέρα, ακόμα κι αν το αφεντικό σας προσέχει κάθε σας κίνηση. Αυτό συμβαίνει με ικανούς ανθρώπους σαν εσάς. Έχουν περισσότερη δουλειά να κάνουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται σαν μια πνοή φρέσκου αέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot