Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/11-03/12 – Μία σπίθα πυροδοτεί τον ρομαντισμό

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/11-03/12 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/11-03/12 ζώδια κριός .

Μια μικρή σπίθα, πυροδοτεί ρομαντισμό αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των πεποιθήσεών σας να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να ερμηνεύσετε κάποια στοιχεία με μια μικρή προκατάληψη σήμερα. Κάποιος θα σας παρουσιάσει τα γεγονότα, όμως εσείς απλά δεν θα τα πιστέψετε. Θα χρειαστεί να ελέγξετε ξανά τη δουλειά του. Σήμερα, είστε κάτι παραπάνω από δύσπιστοι.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο των σχεδίων και των ιδεών σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι για τους στόχους σας, επειδή έχετε την ορμή και τη δέσμευση να πετύχετε. Έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα γι’ αυτό θα αφιερώσετε χρόνο για να εργαστείτε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Η δουλειά ολοκληρώνεται με προσεκτικές ενέργειες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των πόρων σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Οι βιασύνη οδηγεί σε προχειρότητα.. κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκτελείτε με επιμέλεια τη δουλειά σας. Κάποιος που επιθυμεί να συμφωνήσετε σε μια πώληση, να υπογράψετε κάποια έγγραφα ή να πάρετε μια απόφαση μπορεί να στέκεται δίπλα σας, έτοιμος να εκραγεί από ανυπομονησία. Όμως ξέρετε ποιος είστε… και όλη η γκρίνια του, δεν θα σας κάνει να επιταχύνετε.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τώρα παρακολουθείτε στενά τα οικονομικά σας. Η επιμέλεια είναι ευεργετική. Σήμερα, έχετε την ενέργεια να παρακολουθήσετε τις δαπάνες σας, βλέποντας πού πηγαίνει κάθε ευρώ. Στη διαδικασία, μπορεί να ανακαλύψετε πού φανήκατε παράτολμοι με τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Έχετε τη δύναμη να επιλέξετε τι σας ωφελεί οικονομικά σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/11-03/12 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, στρέφετε το βλέμμα σας σε κάτι σημαντικό. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Με το ταίρι σας σήμερα, μπορεί να παρεξηγηθείτε ή να μπερδευτείτε συνομιλώντας και όλο αυτό να καταλήξει σε μια πληροφοριακή καταστροφή. Πολύ πιθανόν να αποσπαστεί η προσοχή σας ενώ σας μιλάει και να εμφανιστείτε τη λάθος ώρα… ή στο λάθος μέρος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σ’ εκείνον. Αυτό που νομίζετε ότι γνωρίζετε μπορεί να μην είναι σωστό, γι’ αυτό ελέγξτε ξανά τις λεπτομέρειες προτού προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, είστε ξεκάθαροι στους στόχους σας κι έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες για να τους υποστηρίξετε. Το Σύμπαν σηματοδοτεί, ότι αυτή είναι η ώρα να συνάψετε μια επιχειρηματική συμφωνία, να εξετάσετε μια νέα επένδυση ή να αναλάβετε μια κατάσταση. Τώρα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-0988

ζώδια καρκίνος

Οδηγείστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της δουλειάς κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να είναι ελλιπής σήμερα η ομάδα σας κι αυτό σας αναγκάζει να τους αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά. Ίσως επίσης το έργο στο οποίο επρόκειτο να εργαστείτε, βρίσκεται στον άλλο υπολογιστή σας και δεν έχετε πρόσβαση σ’ αυτόν. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γρήγορη αλλαγή στα σχέδια εργασίας, που απαιτεί από εσάς ευελιξία.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της διαίσθησής σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είστε από τη φύση σας διαισθητικοί, αλλά μερικές φορές είναι χρήσιμο να ανακαλύπτετε τρόπους για να κάνετε τις δικές σας ικανότητες πιο αξιόπιστες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαλογισμό, αυτόματη γραφή, τηλεθέαση ή άλλες πρακτικές που μπορούν να ανοίξουν το τρίτο σας μάτι. Σήμερα ασχολείστε σοβαρά με τις ψυχικές σας δυνάμεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/11-03/12 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, είστε κοντά στο να πάρετε μια απόφαση. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου και περιπέτειας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να κατακτήσετε έναν νέο λόφο – αλλά ποιον λόφο πρέπει να ανεβείτε; Μπορεί να θέλετε να εργαστείτε στην παράπλευρη επιχείρησή σας.. ή μπορεί να έχετε μια ισχυρή παρόρμηση να βγείτε έξω και να συναντήσετε μερικούς φίλους. Θα είναι δύσκολο να καθίσετε ήσυχοι σήμερα.

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να εργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας… και μετά να αφεθείτε στις επιθυμίες σας. Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της κοινότητάς σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να συγκεντρώνετε μια ομάδα μέσω της κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, δημιουργείτε μια ομάδα υποστήριξης.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

dream

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάποια αναγνώριση έρχεται στο δρόμο σας. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της κατοικίας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα ασχολείστε με κάποιες επισκευές στο σπίτι. Μπορεί να ψαχουλεύετε για ένα κλειδί ή θα ανατρέξετε στο διαδίκτυο για να δείτε πώς να αντικαταστήσετε την κλειδαριά της γκαραζόπορτας. Όποια σχέδια κι αν είχατε σήμερα θα «στραβώσουν», γιατί κάτι στο σπίτι σας χρειάζεται την άμεση προσοχή σας.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια αναγνώριση από τους υψηλά ιστάμενους στην εταιρία σας, για την καλή δουλειά σας. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σας.. και είναι αρκετά θετικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA