Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/04 – 03/05 Προσελκύετε αγάπη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/04 – 03/05 Α΄ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/04 – 03/05 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, αγγίζετε τη δημιουργική σας πλευρά! Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Σήμερα, δεν θέλετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε βαρετό ή μονότονο. Εμπνέεστε περισσότερο από την τέχνη, τη μουσική ή το θέατρο.

zodia-taro-45

Θα έχετε την ενέργεια να επισκεφτείτε ένα μουσείο σε μια άλλη πόλη ή να ερευνήσετε μια τοπική γκαλερί έργων τέχνης. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου.

Τι νόημα έχει να έχετε χρήματα αν δεν πρόκειται να τα ξοδέψετε για να πάρετε αυτό που θέλετε; Αυτή θα είναι η στάση σας τώρα… καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει μέσα στον τομέα των δαπανών σας. Μπορεί να σας ελκύουν πολύ λαμπερά αντικείμενα – όπως επίσης και εισιτήρια, για διασκεδαστικές εμπειρίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, προσελκύετε οπαδούς. Την Κυριακή 28 Απριλίου, με την σύνοδο Άρη/ Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σκέφτεστε να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο! Κάτι θα μπορούσε να κεντρίσει την περιέργειά σας και να διεγείρει τις αισθήσεις σας! Αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου για ένα καινούργιο εστιατόριο ή περιπλανηθείτε στα τουριστικά μαγαζιά της πόλης. Αν ψάχνετε για αγάπη, δοκιμάστε νέες δραστηριότητες – και ίσως συναντήσετε το κατάλληλο ταίρι.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Αυτό το διάστημα η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη. Μπορεί να λάβετε πολλά κομπλιμέντα, να κάνετε νέες φιλικές γνωριμίες, αλλά και να δημιουργήσετε ερωτικές σχέσεις. Έχετε μεγάλη ζήτηση τώρα!

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/04 – 03/05 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, συνδέεστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα και θα ξεκινήσετε νωρίτερα από τους άλλους τη δουλειά, προκειμένου να κερδίσετε κάποιο πλεονέκτημα. Μπορεί να χειρίζεστε τις επικοινωνίες της εταιρείας ή να προετοιμάζεστε για συναντήσεις.

Η διαίσθησή σας είναι αρκετά δυνατή και θα σας καθοδηγήσει στις σημαντικές ερωτήσεις, πληροφορίες – αλλά και τα έργα που πρέπει να προετοιμάσετε. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτή είναι ευνοϊκή μέρα για να στείλετε βιογραφικά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Η φιλότεχνη πλευρά σας εκλιπαρεί να βγει και να παίξει. Μπορεί να βρείτε δυσεύρετα εισιτήρια για κάποια συναυλία ή να επισκεφτείτε μια παράσταση. Μπορείτε επίσης να στήσετε ένα καβαλέτο στο σπίτι και να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε.

zodia-0988

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, τα νέα φέρνουν κάποια οφέλη. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα σας πιάσει μια λαχτάρα για να ταξιδέψετε. Μπορεί να ψάχνετε για ευκαιριακά εισιτήρια και να κάνετε συμφωνίες για καταλύματα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε βαλίτσες, να ανανεώσετε το διαβατήριό σας.. ή να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο για ένα παρορμητικό ταξίδι σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό!

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Ίσως υπάρχουν καλά νέα απ’ τη δουλειά. Μπορεί να πάρετε αύξηση στο μισθό ή ένα μπόνους. Ίσως επίσης ένα νέο ποσοστό από κάποια προμήθεια, να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αν ψάχνετε για δουλειά, είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε έναν υψηλότερο μισθό αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/04 – 03/05 ζώδια λέων

Προσελκύετε αγάπη και φιλία αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και πιθανόν να ρίξετε μια ουσιαστική ματιά στη μακροπρόθεσμη οικονομική σας εικόνα. Θα ελέγξετε τις επενδύσεις σας και θα ανακατανείμετε τα περιουσιακά σας στοιχεία για να επωφεληθείτε από την πρόσφατη κίνηση στην αγορά. Ίσως αποφασίσετε να μάθετε για νέους τύπους επενδύσεων κι εκμεταλλευτείτε κάποιες νέες ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Η γοητεία σας είναι στα ύψη! Το ίδιο και η δημοτικότητά σας! Μπορείτε να προσελκύσετε νέους φίλους και κάποιον/α για μια ερωτική σχέση τώρα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σας δουν, οπότε μην κρύβεστε στο σπίτι. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις και κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

ζώδια παρθένος

Βλέπετε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία, αυτή την εβδομάδα Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η μέρα επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α για στενή φιλική ή ερωτική σχέση, σε μια κοινωνική εκδήλωση, γάμο ή πάρτι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε νέα άτομα και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Ένα νομικό ζήτημα μπορεί να λυθεί υπέρ σας τώρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με κρατικά έγγραφα, επαγγελματικές ή νόμιμες άδειες. Θα βρείτε χρήσιμους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία, ώστε να λάβετε τη σφραγίδα έγκρισης που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis