Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/08-03/09 Αντιμέτωποι με τις επιλογές μας

erwtikes-27314-ζωδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/08-03/09 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/08-03/09 ζώδια κριός .

Οι προσαρμογές φέρνουν επιτυχία! Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της συναισθηματικής σας έκφρασης κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Έρχεστε αντιμέτωποι με την επιλογή να κάνετε αυτό που θέλετε… ή αυτό που πρέπει. Αυτή η υποχρέωση μπορεί να συνδέεται με έναν φίλο που χρειάζεται βοήθεια για μία μετακόμιση ή για να παρακολουθήσει το ρεσιτάλ βιολιού του παιδιού του. Το παιδί μέσα σας θέλει να διασκεδάσει, αλλά το ενήλικο μέρος του εαυτού σας ξέρει, ότι αυτή η φιλία είναι σημαντική. Σήμερα, ζυγίζετε τις επιλογές σας.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να βοηθήσετε έναν συνάδελφο να διορθώσει ένα λάθος. Μπορεί το λάθος να είναι δαπανηρό και ίσως επηρεάσει την εταιρεία ή το τμήμα σας. Κι ενώ θα προσπαθείτε να κατευνάσετε τις ανησυχίες του συναδέλφου σας… παράλληλα θα είστε επικεντρωμένοι στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Θα είναι μια πολύ κουραστική μέρα!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Βρίσκετε βαθύτερο νόημα στις δραστηριότητές σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της οικογένειάς σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, θα επικεντρωθείτε στην καριέρα σας αντί να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες με την οικογένειά σας. Νιώθετε οικονομική ανασφάλεια με όσα συμβαίνουν γύρω σας.. γι’ αυτό έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης σήμερα.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον ρομαντικό σας Οίκο, κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να ελκύεστε ρομαντικά από κάποιον, που δεν είναι διαθέσιμος… για κάποιο λόγο. Πιθανόν να έχει σχέση ή να ζει σε άλλη χώρα. Σήμερα η φαντασία σας οργιάζει… με δονκιχωτικά οράματα και συναρπαστικές ελπίδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/08-03/09 ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να βρίσκεστε σε έναν δρόμο με ερωτικές προκλήσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της επικοινωνίας σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, θέλετε να ακουστεί η φωνή σας. Δεν θέλετε να ακολουθείτε πλέον τους κανόνες, να είστε ευγενικοί ή να κάνετε πίσω. Μπορείτε να είστε διπλωμάτες, αν το απαιτούν οι περιστάσεις… αλλά δεν θέλετε! Θα μπορούσατε χωρίς αναστολές, να πείτε κάτι που σοκάρει το δωμάτιο.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της κατοικίας σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Η υπερβολή είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, επομένως κάτι που σας έχουν πει μπορεί να μην είναι αλήθεια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια εκτίμηση για επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων, το πόσο σύντομα θα φτάσει ο τεχνικός… ή τι ώρα θα επιστρέψει στο σπίτι το έφηβο παιδί σας. Σήμερα, όλοι δείχνουν να υπερβάλλουν.. απλά και μόνο για να σας ευχαριστήσουν.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

taro-provlepseis-01

ζώδια καρκίνος

Όλα είναι θέμα επιλογών, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των χρημάτων σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, κάτι μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε αγορές. Ίσως επειδή εξετάζοντας τους χώρους του σπιτιού σας, διαπιστώνετε ότι έχετε αρκετά πράγματα. Από την άλλη πλευρά, θα θέλατε πολύ να αποκτήσετε κάτι νέο. Τα δάχτυλά σας μπορεί να αιωρούνται πάνω από το κουμπί των διαδικτυακών αγορών, αλλά υπάρχει ένα ισχυρό μέρος του εαυτού σας, που λέει ότι πραγματικά δεν πρέπει να το κάνετε.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, θα είναι δύσκολο να εκτιμήσετε πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν τα έργα που έχετε αναλάβει. Ίσως ο διευθυντής σας προσπαθήσει να σας αποσπάσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Στην προσπάθειά σας να του δώσετε μια ακριβή εκτίμηση, μην νιώσετε στρυμωγμένοι σε μια γωνία. Αν θέλετε να νιώθετε ασφαλείς, δώστε στον εαυτό σας πολύ επιπλέον χρόνο. Κι αν καταφέρετε να παραδώσετε το προϊόν νωρίτερα… θα θεωρηθείτε ήρωας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/08-03/09 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε για την κατάλληλη προσφορά. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, κάποιος θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας (ίσως κυριολεκτικά) και πρέπει να κάνετε προσαρμογές για να τον ξεπεράσετε. Είστε πεισματάρης όταν το θέλετε. Από τη στιγμή που παίρνετε τις αποφάσεις σας, δεν σας αρέσει αργότερα να προσαρμόζεστε. Σήμερα, κοιτάξτε τα εμπόδια στο δρόμο σας, γιατί το Σύμπαν προτείνει αλλαγή πορείας.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Θα ήταν πολύ εύκολο να προβείτε σε υπερβολικές αγορές σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας. Ίσως πάλι βρείτε κάτι σε καλή τιμή, αλλά χρειάζεται αρκετά αξεσουάρ, που κοστίζουν. Αν θέλετε να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας, καλύτερα να μην αγοράσετε τίποτα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

zodia-0988

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, επανέρχεστε στις ισορροπίες σας. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των αποδράσεων κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιστεύατε πως μπορούσατε να μην κάνετε κάτι.. αλλά τώρα είναι πολύ ξεκάθαρο ότι κάποιος με εξουσία πιστεύει ότι είναι δική σας ευθύνη. Θα ήταν καλό να ερευνήσετε αν αυτό αληθεύει (γιατί αυτό το άτομο θα είναι μάλλον επίμονο). Προσπαθήστε να μάθετε τα γεγονότα πριν προχωρήσετε.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο (χρόνια πολλά!) κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των πόρων σας. Το ιδανικό θα είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας. Αν δίνετε πάντα, είναι δύσκολο να λάβετε. Σήμερα, είναι ωφέλιμο να φαντάζεστε πως λαμβάνετε: χρήματα, αγάπη, ευκαιρίες. Κοιτάξτε τα άδεια χέρια σας και απλώστε τα διάπλατα για να αγκαλιάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Ένας απλός διαλογισμός όπως αυτός, μπορεί να επαναφέρει κάποια πνευματική ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76