Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ζώδια Κριός .

Νομίζατε ότι ξέρατε ακριβώς πού πάτε. Είχατε μια διαίσθηση για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε. Τώρα όλες οι πινακίδες φαίνεται να είναι γραμμένες στα αλαμπουρνέζικα. Να προχωρήσετε; Να σταματήσετε και να ζητήσετε οδηγίες;

Είναι μια δύσκολη απόφαση. Αλλά αν έχετε μάθει κάτι τελευταία, είναι να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Ίσως θα πρέπει να τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο που έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν. Κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ακόμη και με τη βοήθειά του, θα ζήσετε μια περιπέτεια. Θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να αισθανθείτε άνετα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Ήσασταν έτοιμοι να ξεκινήσετε σωστά την εβδομάδα, αλλά κάποιος πρόκειται να πει κάτι τη Δευτέρα που θα σας εκνευρίσει απίστευτα και θα τα χαλάσει όλα. Πόσο απογοητευτικό! Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Αν ακόμα δεν έχετε καταφέρει να το ξεπεράσετε μετά από μερικές μέρες, πείτε κάτι.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε απευθείας τα πράγματα που σας ενοχλούν, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να τα αφήσετε πίσω σας. Και να είστε σίγουροι, ότι μόλις ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, θα περνάτε τόσο καλά που δεν θα θυμάστε τίποτε από όλα αυτά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ζώδια Δίδυμοι

Επηρεάζεστε εύκολα από τους κοντινούς σας ανθρώπους στις αρχές αυτής της εβδομάδας, όχι επειδή είστε ευκολόπιστοι αλλά επειδή είστε ανοιχτόμυαλοι. Και οι άνθρωποι στη ζωή σας είναι αρκετά έξυπνοι. Το μόνο που χρειάζεται για να πειστείτε είναι ένα ισχυρό επιχείρημα. Δεν είστε κολλημένοι σε έναν τρόπο σκέψης και θέλετε σώνει και ντε να περνάει το δικό σας, ούτε υποθέτετε ότι γνωρίζετε τα πάντα, κάτι που αγαπούν οι άνθρωποι σε εσάς. Αγαπούν επίσης την αισιοδοξία σας για το μέλλον και το μέλλον είναι το μόνο για το οποίο θα μπορείτε να μιλήσετε κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Έχετε μερικές φιλόδοξες ιδέες. Μερικές πολύ ωραίες ιδέες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας προσπαθείτε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε και οι άλλοι είναι εντελώς απόμακροι. Μα, τι συμβαίνει; Συνήθως οι άλλοι περιμένουν από εσάς να προσέχετε όταν έχουν πράγματα να σας πουν. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και το αντίστροφο; Ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση η προσοχή τους να αποσπάται από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ίσως έχουν στο μυαλό τους περισσότερα πράγματα από όσα είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν. Και όσο για τις δικές σας ανάγκες, καλό θα ήταν να σταματήσετε να τις μοιράζεστε με οποιονδήποτε άλλον για λίγο. Μείνετε λίγο μόνοι και βρείτε τις ισορροπίες σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτικές Συναστρίες Δεκέμβριος 2022  Προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Γνωρίζετε αυτό το ρητό που λέει ότι αν αγαπάτε κάποιον πολύ θα πρέπει να τον αφήσετε να φύγει, και αν επιστρέψει σε εσάς, είναι γραφτό να είστε μαζί; Έχει μια βάση. Γιατί να προσκολλάστε σε κάτι, όταν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά ένα βήμα πίσω, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους; Το να θέλετε να έχετε συνεχώς τον έλεγχο των πάντων γύρω σας μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Σε κανέναν δεν αρέσει να συμπεριφέρεστε σαν μανιακοί με τον έλεγχο. Στρέψτε το μυαλό σας σε δημιουργικές αναζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Μάθετε πώς να ζωγραφίζετε. Μάθετε μια καινούργια ξένη γλώσσα. Και να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σας δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια διάθεση πειραματισμού. Ήσασταν σίγουροι ότι είχατε αναπτύξει τις πιο αποτελεσματικές οργανωτικές τεχνικές, αλλά μια κρίση που ξέσπασε πρόσφατα σας απέδειξε ότι ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε το σύστημά σας. Σας αρέσει να βρίσκετε τρόπους για να οργανώσετε τη ζωή σας τώρα και για το υπόλοιπο της ζωής σας. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να το βρίσκουν σπαστικό αλλά εσάς σας αρέσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μιλήστε με κάποιον με τον οποίο έχετε να επικοινωνήσετε εδώ και αρκετό καιρό. Έχει μερικά συναρπαστικά νέα να μοιραστεί μαζί σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ζώδια Ζυγός

Μια ζωηρή πνευματώδης συζήτηση μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική. Σε αυτή την φάση απολαμβάνετε περισσότερο μια καλή συζήτηση από ένα ξέφρενο πάρτι. Δεν είναι κακό. Δείχνει ότι μεγαλώνετε και ωριμάζετε. Αυτή είναι η εβδομάδα των μεγάλων ιδεών. Μια εβδομάδα αφιερωμένη στους μακροπρόθεσμους στόχους. Βρείτε χρόνο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα. Όσο περισσότερο εκτιμάτε την ομορφιά που υπάρχει στην καθημερινότητά σας, τόσο περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας θα αρχίσουν να την προσέχουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα πράγματα για να δεθείτε με τους ανθρώπους στην ζωή σας. Τι στο καλό θα κάνατε χωρίς αυτούς; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Διατηρείτε την ψυχραιμία σας καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να έχετε ένα απροσδόκητο ξέσπασμα. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε. Είναι απολύτως φυσικό να συμβαίνει πότε-πότε. Και επιπλέον, είναι καλό να εκτονώνεστε συναισθηματικά. Αν μη τι άλλο, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε για να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όσα συμβαίνουν την υπόλοιπη εβδομάδα, η οποία θα είναι γεμάτη έρωτα, βόλτες και πολύ κίνηση. Το φλερτ μπαίνει στο παιχνίδι την Τρίτη ή την Τετάρτη και οι άλλες δραστηριότητες θα έρθουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Την Παρασκευή μπορεί να ξεκινήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia provlepseis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται συνεχώς από εσάς, όχι μόνο με τα επιτεύγματά σας αλλά και με τον τρόπο που πλασάρετε τον εαυτό σας και αντιδράτε σε οποιαδήποτε κοινωνική κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε φίλους εν ριπή οφθαλμού. Στα μέσα της εβδομάδας μάλλον θα είστε πηγμένοι στην δουλειά αλλά την Πέμπτη ή την Παρασκευή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας ερωτευθεί με την πρώτη ματιά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός/ή για να σας το πει. Ωστόσο, μπορείτε να καταλάβετε πότε σας φλερτάρει κάποιος/α οπότε θα ανταποκριθείτε ανάλογα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ξέρετε όπως όλοι, ότι ακόμα και τα πιο σταθερά σχέδια μερικές φορές καταρρέουν για τους πιο τρελούς λόγους. Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που συνωμοτούν εναντίον σας. Ωστόσο, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με αυτοπεποίθηση, οι άλλοι θα καταλάβουν ότι ξέρετε τι κάνετε. Αλλά τι θέλετε πραγματικά; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Μερικές φορές το να γράψετε κάπου τα σχέδιά σας σας βοηθά να προσδιορίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Το να μοιράζεστε τις ιδέες σας με φίλους ή συγγενείς μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο. Και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να έχετε πάντα λύσεις για όλα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτικές Συναστρίες Δεκέμβριος 2022  Προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 Ζώδια Υδροχόος

Ό,τι κι αν συμβεί τη Δευτέρα, αφήστε τα συναισθήματά σας να γίνουν γνωστά. Κανένας από τους φίλους σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και θέλετε να ξέρουν πόσο χαρούμενοι ή αναστατωμένοι είστε για κάτι, θα πρέπει να τους το πείτε. Το ξέρετε πως ότι και να γίνει θα σας υποστηρίξουν. Το να αντιμετωπίζετε τα πράγματα εκ των προτέρων είναι η σωστή στάση που πρέπει να κρατήσετε αυτή την εβδομάδα. Επικοινωνήστε, επικοινωνήστε, επικοινωνήστε. Και πείτε σε έναν καλό φίλο πώς νιώθετε για όλες αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας. Το να συζητάτε τα πράγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Είναι δύσκολο να εστιάσετε στο μέλλον. Έχετε όλα αυτά τα μεγάλα όνειρα που θέλετε να σκεφτείτε, αλλά συμβαίνουν πολλά που απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Τι πρέπει να κάνετε; Ασχοληθείτε με όσα πρέπει να γίνουν την Δευτέρα και αναβάλετε την ονειροπόληση για την Τρίτη. Βασικά μπορείτε να περάσετε και την Τετάρτη ονειροπολώντας. Την Πέμπτη, θα σκεφτείτε ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο περίπλοκος και μπερδεμένος από ό,τι φανταζόσασταν. Αλλά όπως θα αποδείξει το Σαββατοκύριακο σας, είναι επίσης γεμάτος δυνατότητες. Και έρωτα. Και χαρισματικούς φίλους. Και υπέροχο φαγητό. Βρείτε έναν τρόπο να τα συνδυάσετε και θα περάσετε υπέροχα! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75