Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 – Η Έκλειψη Ηλίου θα σας ανοίξει μια πόρτα

erwtikes-27314-ζωδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 . Α΄.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, η Έκλειψη Ηλίου ανοίγει μια εκπαιδευτική δυνατότητα. Κριέ, μπορείτε να πάρετε μια απόφαση. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα νιώσετε πολύ γενναιόδωροι σήμερα – αν και συνήθως είστε. Μπορεί να εξετάζετε πώς να συγκεντρώσετε πόρους για μια φιλανθρωπική οργάνωση ή πώς να στείλετε χρήματα σε νεότερους συγγενείς. Πιθανόν μάλιστα να ετοιμάζετε ένα καλάθι με δώρα, για έναν γείτονα. Κι όλα αυτά γίνονται, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα κι ένα αίσθημα χαράς για τις γιορτές που έρχονται.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο της πνευματικότητας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινότητας. Μπορεί να παρευρεθείτε σ’ ένα εορταστικό πάρτι του οργανισμού στον οποίο ανήκετε. Ίσως να είστε υπεύθυνοι για τη διακόσμηση, το catering και το ανοιχτό μπαρ. Σήμερα, είστε απασχολημένοι με τις προετοιμασίες, τις λίστες και την οργάνωση.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, οι πόροι που χρειάζεστε για έναν σημαντικό στόχο γίνονται διαθέσιμοι. Η Έκλειψη Ηλίου θα σας ανοίξει μια πόρτα. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας. Αν ψάχνετε για έρωτα, μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξετε μακριά. Ένας γνωστός, ίσως ενδιαφέρεται αρκετά για μια σχέση μαζί σας. Μπορεί να συστηθήκατε πρόσφατα σε κάποιο πάρτι ή μια κοινωνική εκδήλωση.

Τα σημάδια είναι όλα εκεί. Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των επενδύσεων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της συνετής δράσης. Οι εξωτικές επενδύσεις έχουν πυροτεχνήματα και φανφάρες, αλλά ένα σταθερό χαρτοφυλάκιο επενδύσεων, θα σας βοηθήσει να κοιμάστε ήσυχα τη νύχτα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τις επενδύσεις σας, να εξισορροπήσετε ξανά τους λογαριασμούς σας και να επενδύσετε σε κάτι… που είναι δοκιμασμένο και αληθινό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Ηλίου θα σας φέρει πιο κοντά στον έρωτα. Δίδυμοι, ακολουθήστε την καρδιά σας. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της εργασίας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με τον προϊστάμενό σας για μια προαγωγή. Δίδυμοι, αν δεν θέλετε να ανεβείτε βαθμίδα στην εταιρία που βρίσκεστε μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τις δυνατότητες που υπάρχουν, για να εργαστείτε κάπου αλλού.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των αποδράσεων. Σήμερα, μπορεί να έχετε «στα σκαριά» τη δημιουργία μιας συναρπαστικής σχέσης. Ίσως συναντήσετε κάποιο άτομο με μια ενδιαφέρουσα προφορά, που είναι από ξένη χώρα. Μπορεί να σας συνεπάρουν οι ιστορίες του… και ίσως δημιουργηθεί ειδύλλιο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

zwdia-66

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα η Έκλειψη Ηλίου, επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητές σας. Καρκίνε ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των ταξιδιών. Αν βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, ίσως μπείτε σε ένα αεροπλάνο για να του/της κάνετε έκπληξη. Αν πάλι ζείτε μαζί, ίσως αποφασίσετε αυτοσχέδιες διακοπές. Κι αν αναζητάτε τον έρωτα, σκεφτείτε να επεκτείνετε την αναζήτησή σας πέρα από τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο της εργασίας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των λογαριασμών σας. Είναι καλή μέρα για να εστιάσετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ρυθμίσετε την αυτόματη πληρωμή των λογαριασμών σας ή με ειδοποιήσεις μέσω email. Μπορεί επίσης να κάνετε έναν γραπτό προϋπολογισμό. Θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11-04/12 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, η Ηλιακή Έκλειψη μπορεί να ταρακουνήσει τον κόσμο σας. Λέοντα, θα ακολουθήσετε ένα καινούργιο μονοπάτι. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των πόρων σας. Πιθανότατα προέρχεστε από μια ταλαντούχα οικογένεια. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν συνεργαζόσασταν όλοι μαζί, για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για το άνοιγμα μιας οικογενειακής επιχείρησης ή για τη συγκέντρωση πόρων για τη δημιουργία πηγών, παθητικού εισοδήματος.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, κάντε μια οικογενειακή συγκέντρωση για να συζητήσετε διάφορες ιδέες. Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των παιδιών και της γονιμότητας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των σχέσεων. Αν έχετε παιδιά, είναι πιθανό ένα από αυτά να φέρει στο σπίτι τον αγαπημένο ή την αγαπημένη του για τις γιορτές. Μπορεί επίσης η οικογένειά σας να επεκταθεί… όταν κάποιος ανακοινώσει μια εγκυμοσύνη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

zodia-zvdia-75

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, η Έκλειψη Ηλίου φέρνει κάποιες αλλαγές στην οικογένεια. Παρθένε, ο ενθουσιασμός μόλις ξεκίνησε. Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσετε κατάματα μια πολύ σημαντική απόφαση. Πιθανόν να είστε έτοιμοι να στηρίξετε ο ένας τον άλλον. Αν ψάχνετε για δημιουργία σχέσης, θα συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε εξαιρετική χημεία. Ανατρέξτε στα εισερχόμενα των διαδικτυακών σας ραντεβού και δείτε ποιος σας «κλείνει το μάτι».

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της ρουτίνας σας. Σήμερα, ελέγχετε σαν τρελοί, τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τις καθημερινές εργασίες… ίσως ακόμη και την οργάνωση του γκαράζ. Στο τέλος της ημέρας μπορεί να είστε κουρασμένοι, αλλά θα νιώθετε ικανοποιημένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA