Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/01 – 04/02 Κινείστε ενεργά προς κάτι καλύτερο

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/01 – 04/02 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/01 – 04/02 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, κινείστε ενεργά προς κάτι καλύτερο. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους, στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με κάποιον και σήμερα θα τα καταφέρετε. Η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να συναντηθείτε με έναν φίλο για να ασκηθείτε.

Η μέρα ευνοεί την σωματική δραστηριότητα. Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της διαίσθησής σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να ερωτευτείτε πολύ γρήγορα ένα καινούργιο δερμάτινο μπουφάν ή να μαγευτείτε από ένα κουτάβι που σας κοιτάζει μέσα από τη βιτρίνα του pet shop. Είναι επίσης μια καλή όψη για να ερωτευτείτε κάποιον που μόλις γνωρίσατε.. γι’ αυτό αν σας δοθεί η ευκαιρία για ένα ραντεβού… πείτε ΝΑΙ.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να πετύχετε το τζάκποτ. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας. Ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, είναι να πιάσετε καινούργια δουλειά. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να σταθμίσετε τις πιθανότητες αλλαγής καριέρας. Αν θέλετε καινούργια δουλειά, δημοσιεύστε το βιογραφικό σας σε ιστοσελίδες απασχόλησης.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Τώρα μπορεί ένας φίλος θα θελήσει να σας τα «φτιάξει» με κάποιον/α. Μπορεί να μην σας ενθουσιάζει η ιδέα ενός ραντεβού στα τυφλά, όμως αυτό το άτομο συνιστάται ιδιαίτερα. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να συναντηθείτε με φίλους σε ένα πάρτι γενεθλίων ή σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/01 – 04/02 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα γυρίζουν υπέρ σας. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Ψάχνετε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας και ίσως σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια νέα μέθοδο μελέτης. Θα δείτε πραγματική βελτίωση σε ελάχιστο χρόνο.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στην κορυφή του χάρτη σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να επιλεγείτε από μια ομάδα, για μια ευκαιρία ή μια ανταμοιβή. Κι ενώ είστε χαρούμενοι, θα σας φανεί σαν μια ανάμεικτη ευλογία. Γιατί ενώ είναι υπέροχο που θα πετύχετε τους στόχους σας, σας φέρνει σε δύσκολη θέση όλη η προσοχή που λαμβάνετε.

Διαβαστε επισης : Love Stories – Φεβρουάριος 2023.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, παίρνετε αυτό που χρειάζεστε. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε τους πόρους που χρειάζεστε. Μπορεί να συμπληρώνετε μια ηλεκτρονική αίτηση για δάνειο ή να κάνετε αίτηση για να πάρετε μια πιστωτική κάρτα. Αν είστε καλλιτέχνης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συμμετοχικής χρηματοδότησης, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν δωρεές για να υποστηρίξουν το έργο σας… Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό κανάλι και οι φίλοι σας να σας δανείσουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Σήμερα, υπάρχει μια εναρμόνιση ανάμεσα σε εσάς και αυτό που χρειάζεστε.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα γρήγορο ταξίδι. Μπορεί να είναι σύντομες διακοπές σε μια γειτονική χώρα… ή ένα ταξίδι με αυτοκίνητο σε άλλη πόλη, για να κάνετε ψώνια και να επισκεφτείτε ένα αγαπημένο εστιατόριο. Σήμερα είναι καλή μέρα για να βγείτε από το σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/01 – 04/02 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, κερδίζετε τον αγώνα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να είστε μαζί με φίλους και να γελάτε, να λέτε ιστορίες και να μοιράζεστε ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να πάτε σε μια θεατρική παράσταση ή συναυλία.

Φτιάχνετε υπέροχες αναμνήσεις σήμερα. Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Θα έχετε έντονη επιθυμία να συναντηθείτε με το ταίρι σας, αλλά δεν βοηθάν οι συγκυρίες. Πιθανόν κάποιος από εσάς να πρέπει να εργαστεί ή να έχει αρρωστήσει… και το ραντεβού σας να διακοπεί. Σκεφτείτε να προγραμματίσετε ένα καινούργιο το Σάββατο, γιατί αυτή είναι πολύ καλύτερη μέρα για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Διαβαστε επισης : Love Stories – Φεβρουάριος 2023.

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, η ομίχλη εξαφανίζεται και υπάρχει διαύγεια μπροστά. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας, τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των ευθυνών σας. Σήμερα αντιμετωπίζετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να προετοιμάζετε τα γεύματα της εβδομάδας, να βοηθάτε τα παιδιά με τις εργασίες τους και να φροντίζετε να πληρωθούν οι λογαριασμοί. Θα λάβετε μάλιστα κομπλιμέντα για το πόσο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί είστε.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Με το άτομο που έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε πρόσφατα ραντεβού.. θα προχωρήσετε τη σχέση σας. Ίσως δεν γνωρίζετε αυτό το άτομο πολύ καιρό, αλλά το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο και ξαφνικά διαπιστώνετε ότι έχετε προχωρήσει πολύ περισσότερο από ό,τι περιμένατε. Σήμερα, θα κάνετε κάτι απολαυστικό και διασκεδαστικό μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988