Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05  Ζώδια Κριός .

Η προνοητικότητά σας θα είναι σχεδόν το μόνο που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε στο πρώτο μέρος της εβδομάδας και δεν θα σας είναι δύσκολο να δείτε τι ακριβώς έρχεται. Μπορεί όμως να τρομάξετε τον εαυτό σας με μια μεγάλη διαπίστωση.

Καθώς η εβδομάδα θα προχωράει, θα αρχίσετε να απογοητεύεστε κάπως με τους ρυθμούς των αλλαγών και ίσως καταλήξετε να ξεσπάσετε σε έναν φίλο ή τον/την αγαπημένο/η σας. Ευτυχώς, όλα θα είναι τέλεια αυτό το Σαββατοκύριακο και θα είστε περιζήτητοι σε όλες τις παρέες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι πιθανό να νιώσετε ότι κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι, αλλά στην πραγματικότητα απλώς σας πειράζει. Αν μπορέσετε να αντισταθείτε στην επιθυμία να τον πνίξετε, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά καλά αργότερα.

Οι φίλοι σας θα σας ακούσουν την Πέμπτη, και ένας συγκεκριμένα μπορεί να έχει μερικές πολύ καλές συμβουλές για να χειριστείτε την τρέχουσα ερωτική σας κατάσταση. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα είναι όλοι σε μεγάλη αναταραχή αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05  Ζώδια Δίδυμοι

Ένα καινούργιο άτομο θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση στις αρχές της εβδομάδας. Μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας κάνει να ξυρίσετε το κεφάλι σας και να ενταχθείτε σε μια αίρεση, αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να σκεφτείτε κάποια μεγάλα θέματα που αποφεύγατε. Από την Τετάρτη και μετά, θα νιώσετε λίγο παραπάνω περίεργα για το πού βρίσκεστε και πού ήσασταν, αλλά μπορείτε να δείτε ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές. Το Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή στιγμή για να σκεφτείτε τα μεγάλα σας όνειρα και να σκεφτείτε πώς θα τα κάνετε πραγματικότητα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας θα είναι εκτός ελέγχου στις αρχές αυτής της εβδομάδας, αλλά οι δικοί σας άνθρωποι δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικοί όσο θα έπρεπε. Δεν είναι ότι δεν νοιάζονται. Απλά έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για εσάς από την Τετάρτη και μετά. Το μυαλό σας δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε να κάνετε κάτι σοβαρό. Τουλάχιστον θα είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιον για κάτι που θα πει και αφορά τα ερωτικά σας ή τις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας στις αρχές της εβδομάδας. Αν είστε κολλημένοι με ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να αισθανθείτε ότι τραβάτε προς αντίθετες κατευθύνσεις. Κάτι που φαίνεται υπέροχο την Πέμπτη, θα αποδειχτεί ότι δεν είναι και τόσο καλό όσο φαίνεται, αλλά και πάλι μπορεί να αξίζει να το κυνηγήσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι φανταστικό για εσάς χάρη σε ένα νέο πρόσωπο που έρχεται στο δρόμο σας και σας τροφοδοτεί με σκέψεις που αλλάζουν την κοσμοθεωρία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά δεν θα σας πειράξει. Ίσως καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για πιο διασκεδαστικά πράγματα. Κανείς δεν πρόκειται να κινηθεί με τους δικούς σας ρυθμούς αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε πολύ μαζί τους. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να τους αφήσετε να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους ρυθμό. Είναι πολύ πιθανόν, όμως, να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α, που μπορεί να σας ακολουθήσει. Θα έχετε άφθονη ενέργεια αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά προσπαθήστε να μην την επιβάλετε στους άλλους, αλλιώς ίσως καταλήξετε σε καβγάδες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05  Ζώδια Ζυγός

Θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας γοητεύσει με την ομορφιά του/της και θα σας κάνει να σκέφτεστε μόνο καλά πράγματα. Βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο στην ερωτική σας ζωή, αλλά αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε ίσως απλά κάνετε έναν/μία καινούργιο/α φίλο/η. Στα μέσα της εβδομάδας, θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε κάποια πράγματα, εξαιτίας των ανάμεικτων μηνυμάτων που λαμβάνετε από τους ανθρώπους γύρω σας – ακόμη και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι το καλύτερο που είχατε ποτέ, αλλά αν φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσάς, μια μικρή προσαρμογή της συμπεριφοράς σας είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Κάτι περίεργο αρχίζει να συμβαίνει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και μπορεί να νιώθετε ότι φταίτε εν μέρει εσείς. Μπορεί μάλιστα να αρχίσετε να ξεσπάτε σε άσχετους ανθρώπους χωρίς λόγο. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για εσάς την Τετάρτη και θα παραμείνουν έτσι για λίγο. Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της φαντασίας σας θα είναι ισχυρές, και πιθανότατα κάποιο άτομο θα γοητευθεί από εσάς. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για εθελοντική εργασία ή συμμετοχή στα κοινά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα συναντήσετε κάθε είδους νέους ανθρώπους, από φίλους φίλων μέχρι εντελώς αγνώστους. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν σοβαρά με κάποιον από αυτούς, γι’ αυτό δώστε προσοχή. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή το μυαλό σας θα είναι θολό, και μπορεί να αφήσετε κατά λάθος τα κλειδιά ή το τηλέφωνό σας κάπου που δεν θα έπρεπε, οπότε προσπαθήστε να μην τα χάσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά «καυτό», και σίγουρα θα είναι μια καλή στιγμή για να πάτε την ερωτική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο με κάποιον/α καινούργιο/α ή με το τωρινό σας ταίρι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Μην υπογράψετε για κάτι νέο τη Δευτέρα, όσο δελεαστικό και αν φαίνεται. Θα χρειαστεί να φυλάξετε την ενέργειά σας για τα πράγματα που ξέρετε ότι θα πετύχουν. Θα προχωρήσετε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε στα τέλη της εβδομάδας, είτε δουλεύετε πάνω στο βιογραφικό σας είτε στην ερωτική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόσασταν, αλλά θα υπάρξουν και καλές στιγμές. Κάντε υπομονή και θα ανταμειφθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/04-05/05  Ζώδια Υδροχόος

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με θετική ενέργεια και ίσως νιώσετε ότι θέλετε να υποκινήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό για τους κοντινούς σας ανθρώπους ή για τον κόσμο ολόκληρο. Έχετε τη δύναμη, γι’ αυτό κάντε το. Προσέξτε όμως τα έξοδα, ειδικά αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να έχετε λιγότερα χρήματα από όσα νομίζετε στο λογαριασμό σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καταπληκτικό και θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο από όσο έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Η δύναμη του μυαλού σας είναι σχεδόν το μόνο που χρειάζεστε στις αρχές αυτής της εβδομάδας χάρη σε μια παράξενη ενέργεια που ευνοεί τη σκέψη έναντι κάθε είδους δράσης ή συναισθήματος. Θα είστε σε θέση να περάσετε οποιαδήποτε δυσκολία χωρίς πρόβλημα, αρκεί να δείτε την κατάσταση με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Από την Τετάρτη και μετά αισθάνεστε υπέροχα και θα είστε σε θέση να βοηθήσετε σχεδόν οποιονδήποτε το χρειάζεται, χάρη στην κατανόηση των βαθύτερων αιτιών κάθε προβλήματος. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά παράξενο για εσάς, αλλά κατά κάποιο τρόπο απολαμβάνετε την παραξενιά όταν δεν χρησιμοποιείται εναντίον σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098