Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ζώδια Κριός .

Την Δευτέρα, αν καταφέρετε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας και να προχωρήσετε κατευθείαν στον στόχο σας, κανείς δεν θα μπορέσει να μπει ανάμεσα σε εσάς και αυτό που θέλετε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους χωρίς καμία δυσκολία. Μέχρι την Τετάρτη, η φήμη σας θα έχει εκτοξευθεί τόσο πολύ που ο κόσμος θα ανοίγει δρόμο όταν περνάτε.

Το θέμα είναι ότι ακόμη κι έτσι δεν αισθάνεστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η επαγγελματική επιτυχία είναι υπέροχη, αλλά πότε θα έρθει κάποιος/α ξεχωριστός/ή στη ζωή σας; Αυτό το Σαββατοκύριακο, ξέρετε ακριβώς πού πρέπει να πάτε για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Θέλατε να βγείτε από την ρουτίνα στην οποία έχετε πέσει εδώ και αρκετό καιρό και τη Δευτέρα έχετε μια ιδέα για το πώς. Ένα από τα σπουδαία πράγματα όταν ξεφεύγετε από όλους και όλα είναι ότι δεν σας απασχολούν πλέον τα προβλήματα των άλλων.

Την Τετάρτη, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Την Παρασκευή, υπενθυμίστε στον εαυτό σας όλα τα πράγματα που έχετε καταφέρει και αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση. Μιλήστε πολύ με τους φίλους σας αυτή την εβδομάδα και περάστε το Σαββατοκύριακο χαλαρώνοντας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ζώδια Δίδυμοι

Μέχρι τώρα φανταζόσασταν ότι εσείς και ο/η ξέρετε εσείς ποιος/α θα κατακτούσατε μαζί τον κόσμο, αλλά αποδεικνύεται ότι μπορεί να έχετε πολύ διαφορετικές ιδέες για το πώς θα λειτουργήσει η μεταξύ σας σχέση. Αισθάνεστε προδομένοι όταν ανακαλύπτετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας άλλα σκέφτονται και άλλα κάνουν. Αλλά έχετε τόσο καλή διάθεση στην αρχή αυτής της εβδομάδας που δύσκολα πτοείστε. Στα μέσα της εβδομάδας, θα κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με έναν φίλο που θα σας μπερδέψει περισσότερο, αλλά τουλάχιστον θα το διασκεδάσετε. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά σας γνωρίζουν οι φίλοι σας και πόσο καλοί είναι στο να δίνουν έξυπνες συμβουλές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι ότι είστε ξενέρωτοι, απλά τις τελευταίες μέρες δεν είχατε όρεξη για πάρτι και συγκεντρώσεις. Είναι απολύτως φυσιολογικό να μένετε μόνοι σπίτι πότε-πότε για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Όταν θα προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με φίλους την Τρίτη ή την Τετάρτη, μπορεί να είναι άβολα στην αρχή. Μην ανησυχείτε. Απλώς έχουν και άλλα πράγματα στη ζωή τους. Την Παρασκευή, θα περάσετε το απόγευμα κάνοντας όνειρα για το μέλλον σας. Το Σαββατοκύριακο, κάποιος θα δοκιμάσει τη μνήμη σας και θα τον καταπλήξετε με όσα θυμάστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 01-10/09 – Έρωτες και Σχέσεις Πρώτο Δεκαήμερο Σεπτέμβριος 22

astrologia-provlepseis-44

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα, είναι περίεργο και κάπως ενοχλητικό όταν οι άλλοι προβάλλουν το δράμα τους επάνω σας. Δεν έχετε καμία σχέση με αυτό και μάλιστα πρόκειται για κάτι τόσο ασήμαντο που δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι είστε καταπληκτικός ακροατής και είστε πάντα έτοιμος να ακούσετε κάποιον για οποιοδήποτε θέμα. Στην πραγματικότητα, την Παρασκευή το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μιλάτε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπορεί να δείτε κάποιες από τις απόψεις σας να αλλάζουν μετά από μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Την Δευτέρα εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ του να το παίξετε αδιάφοροι ή ρομαντικοί, επιλέξτε το δεύτερο. Ξοδέψτε λίγα χρήματα και στείλτε ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια σε κάποιον. Μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα έχετε βάλει τις βάσεις για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Πέμπτη είναι ιδανική μέρα για πειραματισμούς. Και θα είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πάντα καλά σε εσάς. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανόν να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε από την καινούργια σας σχέση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ζώδια Ζυγός

Τη Δευτέρα να περιμένετε ότι θα ξυπνήσετε με πολλή ενέργεια. Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, αλλά αποδεικνύεται ότι είστε μάλλον κάπου στη μέση. Θα είστε κλεισμένοι στις σκέψεις σας μέχρι την Τετάρτη και κανείς – παρά τις προσπάθειές του – δεν πρόκειται να μπορέσει να σας βγάλει από εκεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Την Πέμπτη, θα διασκεδάσετε πολύ και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Και το Σαββατοκύριακο θα σας βρει χαμένους σε ερωτικές ονειροπολήσεις για ώρες. Δεν είναι όμορφο να έχετε κάποιον/α να σκέφτεστε; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα όλα σας τα σχέδια εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πριν από μερικές εβδομάδες βάλατε έναν στόχο στο μυαλό σας. Και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ’ ευχήν. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε κάποια απογοητευτικά προβλήματα στο σπίτι μέχρι την Τετάρτη. Ευτυχώς, αυτό δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με όλα αυτά τα φλερτ που έρχονται στο δρόμο σας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Τι τρέχει ανάμεσα σε εσάς και τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α; Είναι αληθινή σχέση; Αυτή είναι η ερώτηση που θα τριβελίζει το μυαλό σας όλο το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Τη Δευτέρα, όταν μιλάτε, οι άλλοι ακούνε. Δεν είναι μόνο επειδή έχετε κάτι εξαιρετικό να πείτε, αλλά έχετε και τον τρόπο σας. Είστε αφάνταστα γοητευτικοί, ειδικά την Τρίτη. Και έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι, κάτι που είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Την Πέμπτη, άτομα που δεν γνωρίζετε καν θα έλκονται από εσάς. Θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο δεκτικοί. Και θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά αυτό που θα σας πουν. Την Παρασκευή είναι πιθανό να παρερμηνεύσετε κάτι που θα σας πει κάποιος. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περάστε χρόνο διασκεδάζοντας σαν παιδί. Γιατί όχι; Η ζωή είναι μικρή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Επιτέλους την Δευτέρα παίρνετε λίγη από την δόξα που σας αξίζει. Δεν είναι ότι περιμένετε κάποιου είδους βραβείο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι ωραίο να ακούτε κομπλιμέντα από τους άλλους. Μπορεί να νομίζετε ότι η δουλειά σας δεν αναγνωρίζεται, αλλά οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη επίγνωση των προσπαθειών σας από ό,τι καταλαβαίνετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα συνδεθείτε με ένα καινούργιο άτομο με έναν ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο. Το Σαββατοκύριακο θα στραφείτε προς κάποια μέλη της οικογένειάς σας για συμβουλές. Διδαχθείτε από τις εμπειρίες τους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 01-10/09 – Έρωτες και Σχέσεις Πρώτο Δεκαήμερο Σεπτέμβριος 22

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/08-04/09 Ζώδια Υδροχόος

Δεν μπορείτε να κάνετε σχεδόν τίποτα τη Δευτέρα. Όλοι οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να έχουν χάσει το μυαλό τους. Τι συμβαίνει; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το κεφάλι κάτω και να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας. Μέχρι την Τρίτη η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί. Στην πραγματικότητα, προς τα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε ξαφνικά στο επίκεντρο μιας νέας παρέας ανθρώπων. Ιδιαίτερα με έναν από αυτούς θα αποδειχθεί ότι έχετε πολλά κοινά. Την Παρασκευή μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα συζητώντας για αυτά τα θέματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Η παρέα σας έχει ανάγκη από έναν νέο αρχηγό και με μεγάλη χαρά είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Σας αρέσει να βρίσκεστε σε θέση επιρροής και σας αρέσει να βοηθάτε τους ανθρώπους. Απλώς μην το παρακάνετε και ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Την Πέμπτη, πάρτε λίγο χρόνο μόνοι σας και κάντε κάτι μόνο για εσάς. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, αν και στην αρχή μπορεί να συμβεί κάτι που θα σας στεναχωρήσει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia