Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02 Ζώδια Κριός .

Τι είναι αυτή η μυρωδιά καμένου; Μάλλον είναι το κινητό σας, που έχει πάρει φωτιά με τόσα παθιασμένα μηνύματα. Το φλερτ θα σας ανοίξει όλες τις πόρτες στην αρχή της εβδομάδας. Γενικά έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια αλλά ειδικά τώρα μπορείτε να γοητεύσετε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε βάλετε στο μάτι.

Επικοινωνήστε με την οικογένειά σας στα μέσα της εβδομάδας. Κάποιοι συγγενείς, ειδικά αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζονται λίγο χρόνο – ακόμη και αν είναι από το τηλέφωνο ή μέσω διαδικτύου – με τα νεότερα μέλη της οικογένειας και η εκπλήρωση των οικογενειακών σας υποχρεώσεων θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Τα πράγματα παίρνουν τα πάνω τους ξανά την Παρασκευή καθώς ένα κύμα ενέργειας σας πηγαίνει προς το Σαββατοκύριακο. Είστε στα καλύτερά σας!  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τι συμβαίνει με σας; Συνήθως δεν αφήνετε τίποτα σημαντικό στην τύχη, οπότε μην ξεκινήσετε να το κάνετε τώρα. Αντισταθείτε σε επικίνδυνες παρορμήσεις καθώς ξεκινά η εβδομάδα και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται για νομικά ή οικονομικά έγγραφα. Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε και πάλι ρίσκα από την Τετάρτη και μετά (ειδικά στην ερωτική σας ζωή – αν είστε αδέσμευτοι.

Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας προσφέρουν κάθε είδους ευκαιρίες για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και ξεκινήστε μια συζήτηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο (και αυτό περιλαμβάνει και την Παρασκευή), προσπαθήστε να μείνετε μακριά από διαφωνίες. Βασιστείτε στους φίλους σας για να σας κρατήσουν μακριά από προβλήματα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02 Ζώδια Δίδυμοι

Οι Δευτέρες δεν θα έπρεπε να είναι τόσο διασκεδαστικές, έτσι δεν είναι; Η εβδομάδα σας απογειώνεται με ένα βροντερό ξεκίνημα. Σκεφτείτε το ως μια συναισθηματική και νοητική εκτόξευση στο διάστημα. Μια έκρηξη δημιουργικής (και, με λίγη τύχη ερωτικής) ενέργειας σας μεταφέρει στη Δευτέρα και την Τρίτη. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με καταπληκτικές ιδέες και ατάκες για φλερτ. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σας δυσκολέψουν καθώς η προσοχή σας θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη σε βαρετά πράγματα, όπως λογαριασμούς, λίστες υποχρεώσεων και προϋπολογισμούς. Προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και μακριά από συγκρούσεις, ώστε να μην χαλάσει η διάθεσή σας. Το Σαββατοκύριακο υπόσχεται επιστροφή στη διασκέδαση, τους φίλους και τις καλές στιγμές.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Ακούτε αυτή την φωνούλα μέσα στο κεφάλι σας; Αυτή είναι η διαίσθησή σας που σας λέει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας και καλά θα κάνετε να την ακούσετε. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό καθώς ξεκινά η εβδομάδα, οπότε αφήστε τους δισταγμούς κατά μέρος. Με αυτή την αυτοπεποίθηση θα πάτε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και θα είστε γεμάτοι δυναμισμό και γοητεία την Τετάρτη και την Πέμπτη. Χρησιμοποιήστε όλο αυτό το χάρισμα με σύνεση. Η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για ρομαντισμό, καθώς θα είστε απίστευτα εξωστρεφείς και δραστήριοι.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική HAL G – 9 ημερών – Σχέσεις και Σύντροφοι σε κατάσταση κρίσης 

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Δεν χρειάζεστε μια κουστωδία να σας ακολουθεί για να καταλάβετε το αυτονόητο στην αρχή της εβδομάδας: πως όλα είναι θέμα ομαδικής εργασίας. Εμπιστευτείτε τη δύναμη των ανθρώπων να κάνουν τα πράγματα να συμβούν. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι την Δευτέρα και την Τρίτη δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε, σωστά; Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας είναι πιο συγκρατημένες, καθώς βρίσκετε τον εαυτό σας βυθισμένο στην ενδοσκόπηση. Το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας από την Παρασκευή, σας βρίσκει στα καλύτερά σας—δημιουργικούς, γεμάτους αυτοπεποίθηση και γοητεία.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Ο εγκέφαλός σας λειτουργεί σαν ένας καλά συντονισμένος υπολογιστής καθώς ξεκινά η εβδομάδα —ναι, ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως— και μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα θέλετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την αναλυτική δύναμη για να κάνετε λογαριασμούς και να ελέγξετε λεπτομέρειες. Εναπόκειται σε εσάς να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα με τρόπο που δεν θα παρεξηγηθεί. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη, αναζητήστε ενέργεια και υποστήριξη από τους άλλους, ειδικά τους φίλους σας και συγκεκριμένα τις γυναίκες. Πάρτε την πρωτοβουλία και οργανώστε κάτι διασκεδαστικό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, μην κολλάτε πολύ στο να τηρείτε χρονοδιαγράμματα και σχέδια.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02  Ζώδια Ζυγός

Αναζητήστε μια νέα περιπετειώδη παρέα καθώς ξεκινά η εβδομάδα, κατά προτίμηση διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Έχετε την τάση να γοητεύεστε από άτομα με ιδέες και μυαλό και αυτή τη στιγμή χρειάζεστε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις για να σας στηρίξει στα νέα σας εγχειρήματα. Δεν έχετε έλλειψη ενέργειας τη Δευτέρα και την Τρίτη, τόσο ψυχική όσο και σωματική. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όμως, αυτός ο δυναμισμός θα φθίνει καθώς μπαίνουν στο παιχνίδι δουλειές, υποχρεώσεις και η βαρεμάρα της καθημερινότητας. Να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε, αν θέλετε να διευκολύνετε την κατάσταση, Ξεκινώντας από την Παρασκευή, αυτό το Σαββατοκύριακο υπόσχεται καλές στιγμές.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα – και είστε καλοί σε αυτό – αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ως συνήθως, ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες και αυτό που νομίζατε ότι ήταν σίγουρο, μπορεί να αποτύχει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να απέχετε τελείως, απλώς φροντίστε να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μέχρι την Τετάρτη, μπορείτε και πάλι να αρχίσετε να ρισκάρετε. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, αλλά μόνο αν παραδώσετε τον έλεγχο και απλά να αφήσετε τα πράγματα να παρόν τον δρόμο τους. Την Παρασκευή, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τον εγωισμό σας και προσέξτε να μην έρθετε σε προστριβές με το αφεντικό σας. Αφήστε κάθε διάθεση για επίδειξη για το Σαββατοκύριακο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ριχτείτε στη δράση στην αρχή αυτής της εβδομάδας! Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη και η πλήξη δεν είναι επιλογή. Όλη αυτή η φασαρία μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα με τους άλλους, αλλά βασιστείτε στην καλοσυνάτη σας στάση (και σε κανένα γλυκόλογο) για να εξομαλύνετε την κατάσταση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Η φιλοσοφική σας διάθεση μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις – ακόμη και στην εμβάθυνση μιας σχέσης με κάποιον/α σημαντικό/ή. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει την Παρασκευή για εσάς και η τύχη είναι με το μέρος σας για λίγες μέρες, ειδικά αν ρισκάρετε. Να περιμένετε αφθονία σε όλα τα επίπεδα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Προσέξτε τους επιπόλαιους ανθρώπους καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Κάποιος μπορεί να συνωμοτήσει για να σας αποσπάσει από τον στόχο σας – όχι επειδή είναι κακός, απλά από βλακεία. Ευτυχώς έχετε την εξυπνάδα να προχωρήσετε εκεί που θέλετε και να μην παραστρατήσετε. Αφήστε τις ανοησίες και μπείτε στο ψητό. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας σας φέρνουν μερικές νέες ιδέες και θα πρέπει να καταλάβετε πώς ή ακόμα και αν θα τις κάνετε πράξη. Ενστερνιστείτε την αλλαγή και μην χάσετε καμία ευκαιρία να μιλήσετε, ειδικά με κάποιον/α ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα τύπο/κοπέλα! Ωστόσο, η συναναστροφή με ανθρώπους την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολη, καθώς θα αρπάζονται με το παραμικρό και θα έχουν παράλογες απαιτήσεις.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική HAL G – 9 ημερών – Σχέσεις και Σύντροφοι σε κατάσταση κρίσης 

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01-05/02 Ζώδια Υδροχόος

Μπορείτε να νιώσετε την ένταση; Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντισμό, με την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να εμβαθύνετε αυτή την νέα σχέση. Δεν φτάνει μόνο η χημεία, χρειάζεστε και μια πνευματική σύνδεση. Σε κάθε περίπτωση, την Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πιο δημιουργικοί και επικοινωνιακοί – και κατ’ επέκταση πιο γοητευτικοί- από ποτέ. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, η βαρεμάρα της ρουτίνας μπορεί να αρχίσει να σας απογοητεύει, αλλά απλά μείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε. Το Σαββατοκύριακο υπόσχεται να γίνει πολύ, πολύ καλύτερο. Από την Παρασκευή μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μάθετε κάτι καινούργιο και ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας!  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι; Θα πρέπει να βρείτε ένα σημείο, που να αισθάνεστε ασφαλείς και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ μέχρι να περάσει η μπόρα. Οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά με λίγη υπομονή θα τα καταφέρετε. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα επιστρέψετε στον παλιό καλό δημιουργικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό, πράγμα που θα προσέξουν κι άλλοι. Ακόμη και αν δεν επιδιώξετε εσείς μια νέα ερωτική σχέση, μην εκπλαγείτε αν έρθει να σας βρει αυτή. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο κρατήστε τις συμβουλές και τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Το να βοηθήσετε κάποιον μπορεί να φανεί σαν καλή ιδέα στην αρχή, αλλά δεν θέλετε να εμπλακείτε στα προβλήματα των άλλων.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66