Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/10 – 05/11 Μία βόλτα στο παρελθόν

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/10 – 05/11 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/10 – 05/11 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε βόλτα στο παρελθόν. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του Υδροχόου για να εγκαταλείψετε προηγούμενες αναμνήσεις, συνήθειες και εμπόδια. Μπορείτε να γιορτάσετε τη νύχτα, πίνοντας ένα θεραπευτικό κοκτέιλ φρούτων για να καθαρίσετε τον οργανισμό σας και να καλωσορίσετε τη νέα ενέργεια. Η θεραπευτική δύναμη των βοτάνων, είναι καλή ιδέα τώρα.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο του αισθησιασμού και της οικειότητας κάνει σύνοδο με τον Ν. Δεσμό. Όλα είναι θέμα άνεσης σήμερα. Μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα, ελπίζοντας ότι έχει αλλάξει και έχει μεγαλώσει. Σήμερα, θα βιώσετε προσωπικές στιγμές με τον/την πρώην σας ή με κάποιο άτομο που βγαίνατε παλιά. Θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει ότι σας σκέφτεται ακόμα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, προωθείτε την ευτυχία σας! Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η αρχαία γιορτή έχει να κάνει με τον αποχαιρετισμό του παρελθόντος. Μπορεί να θέλετε να αξιοποιήσετε την ενέργεια του Υδροχόου κάνοντας κάτι διαφορετικό για να σηματοδοτήσετε την περίσταση. Μπορεί να γράψετε σ’ ένα χαρτί τι θέλετε να εγκαταλείψετε και να βρείτε ένα σημείο για να το θάψετε.

Μπορεί επίσης να κάνετε μια μικρή τελετή για να σηματοδοτήσετε το τέλος μιας δύσκολης σχέσης ή μιας ντροπιαστικής στιγμής από το παρελθόν σας. Τώρα τελείωσε και νιώθετε ελεύθεροι. Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων, κάνει σύνοδο με τον Ν. Δεσμό και ίσως σκέφτεστε κάποιον από το παρελθόν. Αναρωτιέστε αν υπάρχει ακόμα κάποια πνευματική επαφή μεταξύ σας. Σκεφτείτε τι σας συνδέει.. και στείλτε του ένα μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/10 – 05/11 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να απομακρυνθείτε από το παρελθόν! Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η αργία χρονολογείται από τις αρχές του χρόνου και χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει το τέλος σε κάτι. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του Υδροχόου για να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες ή αρνητικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Στη φιλοσοφία της Χούνα, αυτά τα ενεργειακά καλώδια μπορεί να είναι προσκολλημένα στο σώμα σας και να συνδέονται με ένα άτομο ή μια μνήμη. Όταν τα βρείτε – είτε είναι στο κεφάλι, στον ώμο ή στο χέρι σας – μπορείτε να πάρετε ένα φανταστικό ψαλίδι και να τα κόψετε, για να απελευθερωθείτε.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των υγιεινών συνηθειών και της ρουτίνας σας, ενώνεται με τον Ν. Δεσμό. Σήμερα, μπορεί να αφήσετε για λίγο στην άκρη την υγιεινή διατροφή σας, λόγω μιας ειδικής περίστασης.. και να φάτε ένα κομμάτι τούρτα ή κάτι άλλο παχυντικό. Όμως το ότι σταματήσατε για σήμερα τη δίαιτά σας, δεν σημαίνει ότι θα τη σταματήσετε για πάντα. Η περιστασιακή τέρψη είναι αναμενόμενη, όταν η Αφροδίτη και ο Νότιος Δεσμός βρίσκονται τόσο κοντά.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε βοήθεια από τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η αρχαία γιορτή συμβαίνει, όταν το πέπλο μεταξύ ζωντανών και νεκρών είναι πολύ λεπτό. Είναι μια στιγμή που τα πνεύματα μπορούν να περπατήσουν ανάμεσα στους ζωντανούς και ίσως θυμηθείτε ανθρώπους που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά. Σήμερα μπορεί να πάρετε στα χέρια σας μια παλιά φωτογραφία ενός προγόνου σας και να του ζητήσετε βοήθεια ή προστασία. Και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να νιώσετε το χέρι που καθοδηγεί τη ζωή σας.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο του ρομαντισμού ενώνεται με τον Ν. Δεσμό! Θα βρεθείτε σε μια ρομαντική κατάσταση με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί αρκετά γρήγορα σε κάτι πολύ πιο οικείο και θα νιώσετε λιγάκι εκτός ελέγχου. Μπορεί όμως να βρείτε τον ρομαντισμό, στο μυθιστόρημα που διαβάζετε και να συνδεθείτε με τους χαρακτήρες του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/10 – 05/11 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, υφαίνετε λίγη μαγεία! Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η αρχαία γιορτή είναι μια εποχή που οι άνθρωποι παλαιότερα, γιόρταζαν τη συγκομιδή και ετοιμάζονταν για τον χειμώνα που έρχεται. Μπορεί να κάνετε μόνοι σας μια μικρή γιορτή για να προσελκύσετε την αφθονία. Μπορεί να βάλετε σ’ ένα πιάτο φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους και να τα τοποθετήσετε έξω για να φάνε τα πουλιά και τα ζώα. Αυτή είναι η προσφορά σας που δείχνει την ευλάβεια και την ευγνωμοσύνη σας για ό,τι έχετε. Επικοινωνείτε με την ψυχή του κόσμου.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της οικογένειας, ενώνεται με τον Ν. Δεσμό. Ίσως έρθετε σε επαφή και συζητήσετε με τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο, περισσότερο από ό, τι έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί επίσης να λάβετε μήνυμα από ένα συγγενή που ζει άλλη χώρα, που εργάζεται πάνω στο γενεαλογικό δέντρο και σας ρωτήσει αν γνωρίζετε κάποιον συγγενή… Ή μπορεί να ξεκινήσετε το δικό σας γενεαλογικό έργο, το οποίο σας δίνει έναν καλό λόγο να μιλήσετε με θείους και ξαδέρφια.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, διαχωρίζετε το παλιό από το νέο. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Γράψτε σε ένα χαρτί τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας, όπως μια δύσκολη σχέση, περιττά κιλά ή χρέη. Σε ένα άλλο κομμάτι χαρτί, γράψτε τα πράγματα που θέλετε, όπως μια ευτυχισμένη σχέση, μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη υγεία. Πάρτε τη λίστα με τα πράγματα που θέλετε, τοποθετήστε τη στη μαξιλαροθήκη σας και κοιμηθείτε πάνω της. Πάρτε τον άλλο κατάλογο και κάψτε τον, σκορπίζοντας τη στάχτη στον άνεμο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των αδερφών κάνει σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Μπορεί σήμερα να έχετε μια όμορφη συζήτηση με έναν στενό συγγενή σας. Θα μιλήσετε για το παρελθόν, για προηγούμενες σχέσεις και για το πώς βοηθήσατε ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναπολήσετε τα παλιά, με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00